標題: 我想問 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2010-11-3 14:48     標題: 我想問

請問有冇人知明愛美容服
' ]/ D) T& B" _# \2 ^- F: ?# t邊度可買到
' j& P5 @  ?% Z6 Q! E我想買呀
作者: CECI    時間: 2010-11-3 17:07

我成日起中環見到d女著住套明愛美容服ga! 可唔可以又扮家長去明愛買ga?
作者: wadee    時間: 2010-11-3 18:23

這樣簡單就好
) R3 R; @( T! q( P係唔係同佢講個女身形同我一無一樣
作者: willy    時間: 2010-11-3 20:49

我係本壇睇過話好似出面無得買(至於係那一個post, sorry 我真係唔記得左)  , 要學生證 + 個學生的size先買到 (即係大又唔得細又唔得).......
作者: kof_1998    時間: 2010-11-3 22:09

umm...要向果間學校入邊買...街好似無得買...5 u0 p" w3 f9 x" T% Z

# G/ q5 ~7 u6 w7 ]3 @) H0 p3 d所以...我想買左差不多八年, 都未買到...
作者: willy    時間: 2010-11-3 22:19

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-11-3 22:09 發表   8 ?# W) \5 c# l  @" q2 ?
umm...要向果間學校入邊買...街好似無得買...! w2 Q1 `2 [, t$ b: m; J4 w4 L
5 M5 b: e& I0 Q3 w" X7 _9 |
所以...我想買左差不多八年, 都未買到...
. c3 E7 m! g( E. ]; H
  s! e/ @( C. @0 O$ T( F
其實我第一眼見到已經想買, 但係知道呢一個差唔多係唔可能後, 所以不得不放棄.....
作者: wadee    時間: 2010-11-3 23:06

好多謝大家的回復
. t2 G$ J0 T1 ^- @* r/ g" C我都只好放棄
作者: CECI    時間: 2010-11-4 06:43

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-3 23:06 發表   
& A* B& I+ F; M! d6 C) s1 _2 ?: m, i好多謝大家的回復
; ~$ ~% t; \7 O- t; P4 o$ @我都只好放棄
1 m# l3 ]& X8 |, N8 ^8 T
Wadee兄, 一個最直接方法係即刻去溝返個明愛美容0既學生咪得囉!
作者: Terry220022    時間: 2010-11-4 13:57

哩啲唔同普通校服應該好難買

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0