標題: 今日終於有突破 [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-11-14 01:17     標題: 今日終於有突破

今日終於有突破! a# a: T/ R4 |# g. n. W5 W+ Z

7 A$ e% E' g0 n2 b. h今日超大膽,着左對5D黑絲去太古城買左對黑色高跟鞋,個女售貨員當時都係着黑絲,當時佢不停望住我對腳,但我就好興奮!
作者: CECI    時間: 2010-11-14 01:31

引用:
原帖由 bottomup 於 2010-11-14 01:17 發表   9 M: m5 R; o2 A- C! w7 i! U
今日終於有突破
, e, [, n0 a  @% k
# |$ k: [6 \6 g- O1 {8 G4 }- D% ]今日超大膽,着左對5D黑絲去太古城買左對黑色高跟鞋,個女售貨員當時都係着黑絲,當時佢不停望住我對腳,但我就好興奮!
) A7 @) M  q9 y- Q
我今日成日都在太古城內啊! 因為有人溜冰比賽要幫人影相! 我在有空閒時間都有四圍睇0下! 但就冇問過, 因為怕失望! 你在幾樓那間買呢? 有你的Size嗎?
作者: dtwk    時間: 2010-11-14 01:31

you have photo ?
作者: FS6573    時間: 2010-11-14 14:10     標題: 回復 1# bottomup 的帖子

你CD著前往太古城?
作者: Terry220022    時間: 2010-11-14 21:23

有冇相睇下呢?
作者: bottomup    時間: 2010-11-15 15:47

i only wearing panty and pantyhose at the 2/F of taikoo shing
作者: lucylau    時間: 2010-11-19 17:29

妳好好好好好好好好好勇呀
作者: nuwkov    時間: 2010-11-28 15:50

bottom姐 你唔系一般嘅突破,系好大突破……
, ?' U* Z/ L0 C* w# |% q3 I3 U完全無想過在非女裝同畀人見得到嘅狀態下著黑絲出去,太顯眼……
$ v8 a6 D! A6 ~. vI服了U啊!
作者: misslady    時間: 2010-12-1 02:14

but you are in male dress ??
作者: samou    時間: 2010-12-3 12:23

有點瘋狂, 我自己就唔敢試嘞~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0