標題: 又睇中衫, 姊妹們比d意見吖 [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-11-14 18:20     標題: 又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
作者: 涼宮春日    時間: 2010-11-14 18:27

三選一的話
6 `/ ~2 l+ O5 F$ T/ h這套吧/ r3 x1 q. _7 v& @9 O6 _
' |" y1 j% Y. w$ r+ Y: @

作者: CompactDisc    時間: 2010-11-14 18:30

我喜歡第一同第三件  
作者: 心儀    時間: 2010-11-14 18:57

我同春日姐姐意見一樣~* @# o! j) h) H# H! a
而且呢件衫比較易著~
作者: plane169    時間: 2010-11-14 20:00

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
作者: iamonheel    時間: 2010-11-14 20:12

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇5 Z4 t2 S* Z  x5 e. y
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
作者: 心儀    時間: 2010-11-14 20:37

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   
- N4 K$ U2 J3 Q9 L" {3 w都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
( o$ g0 Y& n2 ] 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
8 L3 T' h& W: \  D9 A26都唔得@@?3 _5 x5 g6 @% g
真係有幾多24腰丫
作者: mercury1    時間: 2010-11-14 20:52

第一件最靚  我26吋腰圍
作者: 13530386    時間: 2010-11-14 21:50

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha6 ^6 `2 d0 X; m! e
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
作者: Terry220022    時間: 2010-11-14 22:06

第一套最靚ar~
作者: wadee    時間: 2010-11-14 22:43

我比較喜歡第二套
作者: iamonheel    時間: 2010-11-14 22:59

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   7 C$ c/ K  o8 X
% k: v- r" X/ _! t" B9 V
26都唔得@@?/ R" ?, P: |9 @  f/ T+ W0 _
真係有幾多24腰丫
% y3 b( i0 y* G
; c- e/ c& U- \" g0 ?3 U5 t: Y兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
. f- m* @+ D9 J" U) g% Q! `/ x) B4 J0 F5 j/ H+ g% i9 R" h1 \
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
* P5 N9 H, P5 ~9 u7 o8 f
6 |6 a% p8 s$ M* u樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.% S, o0 X' N5 `, P% L2 |

# }% `9 |7 e5 R- D# H/ z2 T
' i2 j$ U* W& J& y/ j7 m; k. o& Y# k" h( j; S我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住 7 D( Y" k8 h+ M6 x( d
  B) ?9 |" K8 n
再前一個仲 21 吋添
" s) U/ s9 f) o$ E, e
, x, G- ~# M$ z7 J- h) V[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
作者: mercury1    時間: 2010-11-14 23:00

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   6 \* I% E2 o& @4 n' e8 R# Y% u
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
/ j# ~; Z2 }+ L9 f( T; G姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
* }8 u1 {  j& h4 ?2 Y$ @% N
300大洋連外套白恤加裙- F: J7 }7 ?- o4 s
係三件又唔貴喎
作者: alex8826245    時間: 2010-11-14 23:15

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   6 |5 V! G9 c+ o- K0 M: a2 ^- a
我喜歡第一同第三件  
; i* m% y4 \5 n& d/ `( U( m 我都幾中意
作者: CECI    時間: 2010-11-14 23:27

Mimi我同春日妹意見一致!
作者: evermyth    時間: 2010-11-15 00:07

i like the  1st one  
作者: 13530386    時間: 2010-11-15 00:13

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
7 g/ z5 \3 P# q# Q$ U3 N: t. a- d3 b% C7 T
300大洋連外套白恤加裙
) v6 |, G$ H! z5 @% u6 q係三件又唔貴喎
* d& i2 U& t+ q- W8 r. {, O8 t
4 f% X0 ?0 F1 n" }2 n5 m
冇呀, 300大洋冇白恤嫁
# ]& a$ W  ^6 P* u% |係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
; V) G8 h! ]. ]% A9 V" j* s& B! l, [+ A, r
第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
. F* z& c" o) O( \' [+ [* y真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂
作者: 08miki08    時間: 2010-11-15 00:47

比我就三套都買曬!2 g+ P" c. _7 K" x  j+ G7 ]( h: k" Y
件件都咁靚, 點忍手呀!
作者: butterflies    時間: 2010-11-15 01:03

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多
作者: butterflies    時間: 2010-11-15 01:06

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
6 ?4 R" g- z& K- \: D# s! _  c: m2 B" W- t5 h0 F
3 D! q8 ~% T+ E* |5 |& h
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
8 O; S% v2 ^  \( N' _/ O/ y* X& ]) s% F
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.9 J- u, ^: M" X2 |# @# _" \. _$ \" Y
( b, z+ A* ?" Q3 _$ H: m
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
& F$ ]3 q  q7 S6 n8 G2 H" ~3 `3 j- F* z3 b! e6 _+ w
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d
作者: powah    時間: 2010-11-15 01:25

第一套最靚ar~
作者: mercury1    時間: 2010-11-15 02:21

你咁講.,就啫係心中有數想買邊件
7 e  T4 a* _5 u2 q到貨後記着貼相呀
作者: 13530386    時間: 2010-11-15 02:56

經眾姊妹提點了之後, 我就有決定了嘛
作者: 心儀    時間: 2010-11-15 11:19

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-15 01:06 發表   
9 _5 G0 T: T4 s5 n1 ?
, E( {) \% e2 M8 b, s8 z# n+ ?3 B2 v) O# ]4 j$ S9 O" z
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d
* M1 k5 A4 A* F1 h! |7 ^第三件太貼身了
4 U9 Q9 _/ W' E1 T9 w雖然第一件有牛油烏蠅群姐姐所講既問題% b: Z5 {) }9 Z0 W. _0 O
但係只要加裙撐或PATPAT褲加大坐圍就比較容易做出圖片中效果了
作者: grilboy    時間: 2010-11-15 12:15

比我買我會買第3件,因為比較自然可以成日著=.=............
' R# Z' X" N2 \) i8 p1 H; m) [# A- l第2件著出黎比較成熟,可以去D靜少少既場合* h" B$ f$ S& j( E
第一套分明就係COSPLAY............................................................- p0 @3 _2 _0 Y% M0 v; c$ q
其實係大陸TAOBAO買邊使咁貴=.=
作者: qqqqaaaazzzz    時間: 2010-11-15 23:29

第一套點睇都係最靚~ 5 W9 p5 O& _0 ~( n  Y* }$ v8 y
幾錢左右啊??
作者: butterflies    時間: 2010-11-16 00:27

如果想出街既話, 第1件會太搶, 除非想吸引目光又例外
作者: misslady    時間: 2010-11-16 00:42

I like the white - it is slim...
作者: abc2010    時間: 2010-11-16 11:12

第一件最靚丫 ...
作者: rac    時間: 2010-11-16 20:41

昨天在花園街,"鏡"中看到第一套,上下兩件加起來98元
作者: 13530386    時間: 2010-11-16 22:03

0 o$ `5 {4 z# |8 s
被水了........
作者: 希文    時間: 2010-11-17 01:45

第一套好靚><我都想要

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0