標題: 突然有感而發 [打印本頁]

作者: CompactDisc    時間: 2010-11-15 19:20     標題: 突然有感而發

希望有一日, 可以去日本或外國, CD住咁四圍行街shopping呀...
" X7 K- n9 a- S# n3 ]  V! [* Q2 j7 @* v9 w, v' A
香港真係唔敢呀 ....如果到時約到妳地一齊去就好啦
作者: phman32    時間: 2010-11-15 19:34

ok no problem wait you go out
作者: Terry220022    時間: 2010-11-15 21:34

其實喺香港都唔使咁驚啫
作者: wadee    時間: 2010-11-15 21:50

其實唔洗去外國
/ D4 n3 A( Z9 x% x' `' s9 ^; D+ S  H星期曰我上了我國的東門都有很多Cd
作者: mercury1    時間: 2010-11-15 22:01

其實外國仲難CD......不過要CD可以去日本or泰國
作者: 露姬    時間: 2010-11-15 22:46

東門有很多的嗎?!
作者: iamonheel    時間: 2010-11-15 22:56

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-15 22:46 發表   3 q9 j) j7 k. q5 \9 R
東門有很多的嗎?!
; _; E" X# C( t3 h4 X0 U4 j9 r
4 c/ E% \. R" X, V
我又未見過喎真係
作者: CompactDisc    時間: 2010-11-15 23:55

去東門無咁開心喎, 去日本可以儘情買心愛的衫同裙喎...  (到時我有無錢儘情買就另計... )
作者: 08miki08    時間: 2010-11-16 00:15

好呀! 去下唔同地方cd會有唔同感覺!
作者: CECI    時間: 2010-11-16 02:02

去日本或外國CD係一種非常之浪漫0既行為! 令人遐想呢!
作者: 882288    時間: 2010-11-16 02:13

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-11-15 21:34 發表   & U% \" J7 L" |
其實喺香港都唔使咁驚啫
+ v" w, U9 L" @: w0 T5 T你唔入女厠咪得囉!
作者: mercury1    時間: 2010-11-16 03:03

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-15 23:55 發表   
. X+ i) X; h+ B1 Z9 I7 q5 C5 p去東門無咁開心喎, 去日本可以儘情買心愛的衫同裙喎...  (到時我有無錢儘情買就另計... )
( m& H2 {( \: |# m. D9 ?
4 B2 f5 K: @! v& I. n; F
去日本都唔一定要用好多錢嘅- u% [+ \3 A1 @$ N' E5 F' u5 U
不過而家日元咁高..,去泰國啦
作者: bobbt    時間: 2010-11-16 09:11

現在網路這麼發達,即使去日本CD,也有可能被人盜攝,照片傳播回香港呢
" M1 z7 k3 I) D( k- \: `% P* b其實只要化妝得夠好,讓自己的家人都無法認出來,那麼在任何地方CD都沒關係了,反正誰也不知道你的身份嘛

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0