標題: 男同性性行為 [打印本頁]

作者: lcm7312paya    時間: 2010-11-16 14:03     標題: 男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
作者: 心儀    時間: 2010-11-16 14:18

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   
: Y1 F6 F7 K. A- g$ D* D% Y! R各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
* m+ K/ d; U: E* c, K1 j; s4 U4 T搵D野吉下自己咪知囉XD
作者: wadee    時間: 2010-11-16 14:36

對唔住
, F- _9 N) F6 Y$ u3 W, l一D興趣都冇, k. @9 h+ r1 n0 U
CD時被女性用假J就可以想想
作者: 心儀    時間: 2010-11-16 14:41

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   
- b- H( U& p$ s  [" |, e對唔住+ S  \5 |. |3 n
一D興趣都冇
) _! L1 q" N3 KCD時被女性用假J就可以想想
) v, Q% @% P3 [0 o男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的% {( \/ G: g4 R& k9 D" i
嘔心的感覺
作者: bobbt    時間: 2010-11-16 14:45

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
作者: CECI    時間: 2010-11-16 16:14

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
$ h; f0 V( @; q# Y2 h2 G5 O! I
作者: bobbt    時間: 2010-11-16 16:34

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   
0 v  C0 t( w3 ^! M  J我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!* Y/ p# @, _+ Z9 g$ @
8 W1 y; ~1 w/ o# K- _5 B3 Y
沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
作者: maria-ng    時間: 2010-11-16 16:36

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   4 }, h' G/ g  u) M; o
我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
1 t' W; t' }/ R$ T: Y
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?  a) B/ @$ _8 w/ R4 \
那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的
作者: wadee    時間: 2010-11-16 16:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   / P, J, S- l: l5 _$ O+ {

8 p* d6 g: B. k男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
# L0 ~" z$ F! g; `' _/ z8 n' L4 v! |1 K嘔心的感覺
  H8 s) S- r  R) _絕對認同; {% \& \+ O3 N' M1 f
十分嘔心
作者: cxyx    時間: 2010-11-16 16:47

我對男人的興趣不大
作者: CompactDisc    時間: 2010-11-16 16:52

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....
作者: lcm7312paya    時間: 2010-11-16 17:07

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
作者: 13530386    時間: 2010-11-16 20:13

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣. ?6 R1 k( O7 N4 L
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
作者: Terry220022    時間: 2010-11-16 20:18

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la
作者: CECI    時間: 2010-11-17 01:56

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   
% L$ N9 C2 k- I: @你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
0 \9 c/ G6 p  S作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
& K" I) H! N1 C
; C/ r3 I! C3 e3 yMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉? . `" }# M7 j! Y( M! `
講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!
作者: mercury1    時間: 2010-11-17 03:19

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   - b& U7 G7 ?/ ~+ V, ~' r7 o$ t# o
我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
" W# B! A$ Q# k, B+ M
9 ~. Z( D& y% p1 J# m- y
點感覺倒啊?完全唔同
作者: 13530386    時間: 2010-11-17 16:18

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   
* @0 H' V" a) ^0 A' f& u, Z7 E2 W( x8 V1 w6 g1 g: J! T  S

) r! [# i: T: Z7 y點感覺倒啊?完全唔同
) j4 ?4 r9 H+ S+ K# I' p. K
9 M3 j0 ^4 f. m2 X6 x- ?- Z我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
作者: CECI    時間: 2010-11-17 19:02

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   
- j7 o3 `9 V8 l5 M* V; ]- c4 l3 M/ U- N7 k% \

: G, r; }8 w" U/ h8 e- w9 t% Y( W' J' M我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
5 t8 H2 ~) e# l8 A* c  ^
& X" q! \: |3 q  t對! 對! 按理是這樣了!5 r! X+ X3 J# [+ z, v
齊插不如自己攪!
4 o$ M& P) k5 w% k9 Z3 N
+ ~8 [0 l, O8 I; `! `3 C' E: m0 ][ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-17 19:05 編輯 ]
作者: 13530386    時間: 2010-11-17 20:30

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
1 y. Y0 B6 X3 |+ M) K) q! ?; j+ V7 x8 a- V
自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.9 J. [0 l6 q2 T1 \. D7 @% y
( k4 T$ V1 D8 d5 ?- J% O
樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~
作者: misslady    時間: 2010-11-17 23:25

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...
作者: nuwkov    時間: 2010-11-20 02:56

到過呢個方向嘅邊緣,都系極其嘔心……
9 T2 D/ a" J0 `6 Y如果樓主真系有興趣,咪自己開發下后門咯,可能真系會好有意思
作者: 公主    時間: 2010-11-21 01:55

我試過.第一次比左個又細玩到大嘅朋友.比人吉系有高朝.自己會射左
作者: 跳豆    時間: 2010-11-22 01:08

我比較想同cd發生性關係...都未試過同cd咩咩咩過...唔知點解..我一唸起可以同cd咩咩咩....我就有衝動.....點算.........快d話我賤格吧.......
作者: 跳豆    時間: 2010-11-22 01:10

其實我見到心儀真的好有咩咩咩...但係........唉......你地快d炮轟我吧....
作者: 心絲絲    時間: 2010-11-23 09:08

引用:
原帖由 跳豆 於 2010-11-22 01:08 發表   
5 r- U8 R% b  V我比較想同cd發生性關係...都未試過同cd咩咩咩過...唔知點解..我一唸起可以同cd咩咩咩....我就有衝動.....點算.........快d話我賤格吧.......
; x; t9 J7 i9 P! @! X5 T5 O0 \* a
7 I# N, _. ]! ^1 Y$ O
哈,各有所需點會炮轟你呢,夠坦白
作者: darkmage    時間: 2010-11-23 15:34

有諗過! 自己一直都係同女仔拍拖絕對唔係同性戀(都唔反對), 但係都會好奇cd做女性時被寵幸的感覺是怎樣的, 好像這樣才算更像個被愛護的女孩啊." o1 c, s5 h$ t$ g

+ M* C- {" \- G$ _不過一來始終有顧忌, 二來要找好此道者也太難, (三來自己幾大件, 要人嘔住來搞就費事啦), 所以一早打消左念頭.
& R- l/ p$ ]- v' S9 [( S+ |/ |7 g! d: I  I" ~: O: E* @" n
樓上有自己由細玩大的朋友搞掂, 實在太幸福了~
作者: Vanessa    時間: 2010-11-24 18:16

其實還好耶 我看很多男生都很希望跟CD發生一次關係看看的~8 D4 ~: b' m1 U3 L
在我身邊就有很多 = =
作者: 紫燄    時間: 2010-11-30 22:52

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   2 ~+ \) w/ `8 B6 o& ]( l: S+ H. b! O
; V3 W- o7 O% Q6 S
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
9 F' x0 f# f4 Z9 G, h; S3 |5 j嘔心的感覺
/ O/ e, _; y+ |  ?6 t$ y. M
恩   深有同感   要的話還是會找女的
作者: jessekaku    時間: 2010-12-9 08:39

我試過。不過她搞我時好2軟。我和她也不是玩一両次那種。
8 @! P6 H5 z1 |  n: v) `2 D$ e: ?/ a7 n0 Z2 t
作者: jessekaku    時間: 2010-12-9 15:14

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   5 R4 c+ C! b1 g, h! i
2 m) i! |1 X0 D  r! ?
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
3 n4 D! S: G7 R+ _7 L" U0 ?嘔心的感覺
/ R# C4 H  `1 d2 W/ N/ Y
妳唔中意(她他)當然會嘔心。我以前都是中意女性。  Y) g' h& x. n  [$ J
我識(她他)後、愛上(她他)後、全無嘔心的感覺 。/ s. l' _9 t* Q: `- Y
因為我好愛(她他)。
作者: Fajune    時間: 2010-12-11 21:24

我想試果種感覺係怎樣
作者: tori    時間: 2010-12-11 22:44

我試過同男仔拍拖...完全代入係女仔既時候就自然有sex
作者: silksocksboy    時間: 2010-12-18 22:08

我鐘意CD、我鐘意女仔、我唔係Gay。
# E1 |& G& P& @7 J9 O: M2 {7 c) N  c9 f. X) ?7 b. O" ~/ {
但係有時都想同個CD拍拖、同個CD一齊CD、摸CD的絲襪、同CD互咀、同CD一齊玩打XX、同CD做乜都得........# W3 d1 u+ B) _  G1 [4 h
2 ?  C1 p5 K6 N) p3 r
就係唔想同CD性交。
* v5 g9 a0 g) q# C  e! t- ^9 p# x1 h: i5 R2 E. ?, V; @' i' L0 n
可能係同有種偷食既感覺,又唔想/無本事做D做唔住女朋友既事,自己本身唔係Gay,加加埋埋,就有D咁既希望。
作者: kwong0444    時間: 2010-12-21 00:02     標題: 回復 1# lcm7312paya 的帖子

接受唔到男?比人吉(會作嘔),只可Cd時可以,用假JJ就有,係好舒服,會有高潮!時常有幻想同衝動試下真jj,不過太愛我女朋友,不會真去試!
作者: cd_cathy    時間: 2011-1-28 22:50

when i am in CD, i will consider myself as a real woman and my jj will not get hard.  in fact, i tried once to have sex with a man and the feeling is... good!
作者: x7657    時間: 2011-1-29 00:23

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-16 16:52 發表   
, W- A& @1 U' B, z在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....
+ y/ H* N/ g' W9 j$ o& w唔好唔開心
2 n$ C1 t0 S: t& p( B5 I3 K可能佢講得你靚靚至搵你呢~
作者: CompactDisc    時間: 2011-1-29 00:25

引用:
原帖由 x7657 於 2011-1-29 00:23 發表   
, q' |$ Y( w) c+ l( Z
. B' z$ d0 b: U3 A8 V2 B唔好唔開心
3 c/ J2 H. V0 M9 W' e* s可能佢講得你靚靚至搵你呢~
0 l0 b! Q% V0 u' {
嘻...謝謝你的安慰
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-1-29 13:23

我試過同 cd 玩jj, 都ok 啦, 因為佢係女裝.
- d. E' T6 f, g* N' `7 Y7 K9 H2 U1 F
0 z  k2 y  n5 v+ |) \但係唔cd 玩既話就接受唔到啦.
作者: uc1215    時間: 2011-1-31 09:41

我都好想市下比人吉..
作者: mingkan0705    時間: 2011-2-1 21:41

對我黎講呢樣真係接受唔到" L" F( s# k6 [5 `
因為自己只係鐘意女裝衫" R4 }9 W! s* I. e  `( C# V! C
但性方面始終係鐘意女仔
* U; Z# T" q7 `* _. G見到男同男真係會想嘔既
作者: jessekaku    時間: 2011-2-3 21:46

引用:
原帖由 uc1215 於 2011-1-31 09:41 發表   
' g' b8 a7 U3 [我都好想市下比人吉..
* S7 C' @' a# d9 B! n
咁妳未去識番個男仔。試下啦
作者: jessekaku    時間: 2011-2-3 21:50

引用:
原帖由 mingkan0705 於 2011-2-1 21:41 發表   3 H3 a- G6 K# Z6 D' v: T8 x
對我黎講呢樣真係接受唔到. J% U5 f; D( l6 R8 s* {3 G& X8 q
因為自己只係鐘意女裝衫
, c! G4 A# f1 ~; k但性方面始終係鐘意女仔0 \- g) n4 r, X8 a* }# q/ d' j
見到男同男真係會想嘔既
' ?2 a# c( O$ F# G- F9 k2 @2 N2 i: p咁你只是女装、不是TS和TV
作者: bill2040    時間: 2011-2-7 10:26

我都希望跟CD發生一次關係看看的
作者: billle    時間: 2011-2-12 00:03

想想試試也無彷!多一點嚐試多點樂趣!
作者: cai781    時間: 2011-2-12 00:38

想起好像很痛呢, 給人插眼喎
作者: alexander    時間: 2011-2-12 13:25

我同silksocksboy差唔多, 見佢係CD先會一齊玩- f/ ?( O2 ^/ Z
因為我當佢係CD==女仔* c+ C$ f; ~1 c4 p$ p7 d* M8 u
就想同佢做某一方面關於性既野:就如互玩J,互摸等% J  H, @* v( n4 o: l' [# B0 X
但互咀&ASS我就接受唔到
作者: sexmic    時間: 2011-2-15 00:18

試過.. 不過心理上要覺得自己係女仔先會High

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0