標題: 着住絲絲出街有無刻意露比人見吓呢? [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-11-18 11:59     標題: 着住絲絲出街有無刻意露比人見吓呢?

我想問下各位姐姐着住絲絲出街有無刻意露比人見吓呢?
作者: CECI    時間: 2010-11-18 12:06

沙發! 沙發! 着住絲絲出街刻意露比人見吓冇意思啊! 基本上出街著裙已經不是露了嗎? 如果夏天著短牛, 有時興之所至都會刻意露吓T-Back呢!
作者: 陳真    時間: 2010-11-18 12:27

我不易裝...不過會穿破洞的牛仔褲, 加Covence....
作者: cxyx    時間: 2010-11-18 12:34

no meaning to show it to others !
作者: wadee    時間: 2010-11-18 12:37

出街通常穿牛仔褲內
作者: JoJo1217    時間: 2010-11-18 12:56

引用:
原帖由 陳真 於 2010-11-18 12:27 發表   
/ Y" n9 q! o  p5 L$ Q  Y9 p1 g# v我不易裝...不過會穿破洞的牛仔褲, 加Covence....
' S, o' V* D7 ]' h
. @- G, l5 h3 U5 C. q% H請問 Covence 是什麼?
作者: joe@joe    時間: 2010-11-18 14:03     標題: 回復 6# JoJo1217 的帖子

converse布鞋
作者: Terry220022    時間: 2010-11-18 17:39

小妹cd出街先會著絲襪, 所以都唔需要刻意露俾人睇
作者: mercury1    時間: 2010-11-18 20:29

男装出街又點解要露俾人睇呢
8 \8 \+ G' n& [. Z" P7 e) I而CD著裙出街亦唔需要刻意露俾人睇3 P4 d' _+ A/ T& X0 I
唔係好明
作者: lucylau    時間: 2010-11-19 17:27

絕對唔會囉露體狂咩
作者: kdkid    時間: 2010-11-25 23:32

刻意就無,唔覺意就有,例如當坐低時襪褲褲頭係牛仔褲露出來
作者: jjhwth    時間: 2010-11-27 16:48

無... 收很好入,唔想人地睇到
作者: nuwkov    時間: 2010-11-28 15:43

男女裝出去都無必要刻意露必人睇啦,女裝時基本都會畀人見到嘞,男裝時一系就系長褲里面,唔系都唔會介意人地睇,唔使點刻意。! W# i# G  k' `0 C5 G1 |4 b3 j
故意去做都好唔自然啦。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0