標題: 一齊扮靚靚過聖誕啦! [打印本頁]

作者: 08miki08    時間: 2010-11-20 02:27     標題: 一齊扮靚靚過聖誕啦!

各位姊妹差唔多又到一年一度嘅聖誕啦! 唔知你地有無諗住過一個cd靚d嘅聖誕呢?
! t1 S8 F6 D- G1 T9 @' O如果各位姊妹想係聖誕之前想搞好身體線條、搞好皮膚質地的話就pm留電話比我啦!
0 l6 I+ ]$ i  f到時一齊cd影返緝靚靚聖誕相啦!
作者: mercury1    時間: 2010-11-20 03:25

唔黎得.,.,真可惜
作者: abc2010    時間: 2010-11-20 04:07

一年一度嘅聖誕....  年年都係返工返死左   = =
作者: rac    時間: 2010-11-20 06:34

miki的意思是舉辦聖誕party嗎?
作者: wadee    時間: 2010-11-20 10:03

每年聖誕都好多party
  X9 S& T& F& P; Y7 H9 b/ m  D( p不過冇一個可以CD
作者: 08miki08    時間: 2010-11-20 10:14

如果要一齊扮靚靚過聖誕嘅話, 咁之前緊係要搵好個身形同皮膚先啦! 有無興趣先?
作者: Terry220022    時間: 2010-11-20 12:30

婷婷姐姐都好似諗住攪個平安夜活動ar~
作者: 08miki08    時間: 2010-11-21 23:24

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-20 04:07 發表   * ~0 T: s' {# I& f7 h
一年一度嘅聖誕....  年年都係返工返死左   = =
* k! j; O8 n" u) H+ R1 O& _3 q
6 G' [2 p' i* G) Y# O
請假囉!
作者: abc2010    時間: 2010-11-28 01:37

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:24 發表   
& t4 j) K. l& J) {+ B
; t3 u5 R( P% a* m
& W( H: Z+ \, ^& f1 y請假囉!
# r6 Z6 {: B4 Z6 w5 L( d( b! Y  m) B3 S" X: l& c& v

# K! b6 c, G0 M, cE D大時大節好難請到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0