標題: 想問下CD由咩開始 [打印本頁]

作者: terry32100959    時間: 2010-11-22 19:54     標題: 想問下CD由咩開始

想問下CD由咩開始,你地係唔係開始穿女裝衫同裙至內衣褲呢??
: }8 M( q, r2 x: F: s: w: o我係由穿絲襪開始,外面還是穿長褲。. \7 O. U, E! s$ J# t5 _) \
穿穿下就想女裝衫裙。
作者: CECI    時間: 2010-11-22 20:01

我個答案係.....由個心開始!
% ?4 N% M. q; ]不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎? - a$ f4 @! U1 [) A# y' }
所以咪話由個心開始囉!!!: v$ E/ Z6 u7 y1 S* m

作者: adam5354    時間: 2010-11-22 21:14

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-22 20:01 發表   % U! q9 I( h, y2 M) {
( X. @- i0 h" l; j不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎?
, c' M3 x8 ~9 |$ c7 m( k所以咪話由個心 ...
* i) j' [# f+ W0 d0 o

1 ]: k* s: Q# ~絕對贊同!由心開始!
作者: Terry220022    時間: 2010-11-22 21:43

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-22 20:01 發表   1 D+ L7 \& s# h- J2 K& P
1 V6 a+ w' q! Q0 S( f* C( Y不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎?
6 y1 L' P. Q* r$ W所以咪話由個心 ...
$ \) m/ Z2 j5 H2 Q3 ]5 d* N係ar, 一定要由個心開始先
作者: mercury1    時間: 2010-11-22 22:53

諗真D,.細細個落街冇褲著, D: W* p! ?- S5 G5 g5 R: O
阿媽俾左姐姐條裙我
作者: vfdx4vjw4    時間: 2010-11-22 23:18

我靜係cd 絲襪~~收唔到咁大件野屋企
作者: pingu142857    時間: 2010-11-22 23:53

只要有心,你要做總統都有可能喲!!
作者: 08miki08    時間: 2010-11-23 01:07

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-22 20:01 發表   ( @' B2 Z- i6 i6 }
& X. O: _% W5 c不過係認真答ga! 因為要成為CD前要考慮好多客觀同主觀因素! 例如環境, 家庭狀況, 社交網絡等等! 所以做之前問心可以做到算無遺策嗎?
4 T2 O! {5 l1 X3 B- Y; p& }2 Y所以咪話由個心 ...
& a& W5 \3 ~4 u/ d3 ~) S2 [1 j
% ^% B5 c+ w% w9 Y1 Q% o
55! 無錯! 真係由個心開始!
作者: oenothera    時間: 2010-11-23 02:01

由心開始
1 W- b/ a  m& ]7 j8 ?$ T5 j+123456.......  m) c* q% t% [
絕對同意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0