標題: 大家幻想下 [打印本頁]

作者: pikachu668    時間: 2008-8-3 23:43     標題: 大家幻想下

如果有學校男生選擇著校裙返學1 u" T& z0 w4 v9 i, \/ F6 D

3 c- ^. X- n; `! S" @大家會唔會日日著校裙返學??3 z* O7 m2 O& n7 h
8 z# d2 z+ h! c
同埋想套校服會係點同埋有咩規定??
作者: 燒賣王    時間: 2008-8-4 01:51

可以著 都未必會有人著6 V' h9 i. k) n" L( @$ s$ }
因為其他人會用有色眼鏡睇你 去次所更加會有誤會% O" J3 X6 M' z( f. P0 Q+ K
所以未必有人會著
作者: pikachu668    時間: 2008-8-4 09:30

如果要著ge時候要扮到好似一個女仔咁: w& q7 I9 P  H7 z
又會唔會有人著呢??/ ?- a1 c, l5 |( P% E

+ P) q% Y, U: J5 M+ r# j! c  O又或者男生同女生校服都係一定要裙
; C$ K; L6 f; A- U9 t! W7 l/ E2 n/ m! ^而用不同顏色來分6 {2 b! ?6 W7 m: F, U9 O4 z
大家會唔會選擇入讀呢間學校呢??  _( |7 h# ]0 F6 ~# C

: k/ Y) ?$ J. E, g6 q$ F) W[ 本帖最後由 pikachu668 於 2008-8-4 09:48 編輯 ]
作者: 『舞』    時間: 2009-2-27 22:01

就算真係有, 都會比其他男生玩死+_+
作者: joey221    時間: 2018-8-12 01:41

引用:
原帖由 『舞』 於 2009-2-27 22:01 發表   ' Q8 a- @- e% U! [3 ?7 |$ M
就算真係有, 都會比其他男生玩死+_+
' Y; W7 w0 g  K: x% S. o, j; E% b7 b0 w% ~( E; K3 O3 X
認同,我也一個人 外出

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0