標題: 明天有機會上朋友(女仔)屋企,好緊張,唔知攞唔攞黎玩好!? [打印本頁]

作者: heyyahey    時間: 2010-12-17 19:46     標題: 明天有機會上朋友(女仔)屋企,好緊張,唔知攞唔攞黎玩好!?

明天有機會上朋友(女仔)屋企,
" ?( u) @8 ^- J" a好緊張,因為我諗往睇下有冇D未洗既底底或者BARBAR.
  @3 ^; n' g- w2 {但係個女仔又同我好FD,都唔知攞唔攞黎玩好.
4 Z+ ]9 L+ K+ k因為好驚比佢知道,但又真係好想攞黎玩下.
作者: West    時間: 2010-12-17 20:47

話你知 , 唔好 , 除非你想無左個fd
作者: jayjay05385    時間: 2010-12-18 00:04

好fd就咪攪人D野啦~~~
作者: concord    時間: 2010-12-18 01:36

慢慢試吓,睇有mud反映先至繼續
作者: grilboy    時間: 2010-12-18 02:55

...........................................完全覺得係有事既想法=.=
作者: evermyth    時間: 2010-12-18 02:59

都係小心為上
作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-18 09:55

慢慢來...要是她成了你女朋友,她的寶物係你的了
作者: 08miki08    時間: 2010-12-18 13:36

仍然係fd就應該同佢講你想點!
作者: heyyahey    時間: 2010-12-18 21:50

唉......今日最後都係忍唔往,攞左黎玩
* @% b6 d& s- P( D大家想睇相嗎?
作者: ausxp2003    時間: 2010-12-19 00:30

那有沒有出事了? 希望她沒有知道就好了, 否則......
作者: evermyth    時間: 2010-12-19 04:22

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-12-18 21:50 發表   2 i& h! e) Q' I+ g2 M+ B6 l
唉......今日最後都係忍唔往,攞左黎玩
, e8 u% B- H, ^0 ^( q5 h/ U! b大家想睇相嗎?
2 M# Y% j( q% }( E當然想啦
作者: kate_cd    時間: 2010-12-19 11:39

緊係唔好喇,衰左朋友都無得做,仲比人話你變態.
作者: satanchris2003    時間: 2010-12-19 12:27

小解時在厠所看到你先好玩,其他的地方你就唔好摷,費事她以為你想偷嘢,報警你就大鑊。
作者: willy    時間: 2010-12-20 19:17

個人覺得就唔好, 一陣因小失大. 因為攞佢d野來玩無左個fd, 仲有可能背後比人話, 所以都係博唔過
作者: new    時間: 2010-12-25 17:48

哇~~~~這下刺激摟
作者: 紫燄    時間: 2010-12-29 18:10

還是要以小心為上策阿

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0