標題: 大問題!!!買鞋過程? [打印本頁]

作者: walkabout    時間: 2008-8-23 20:56     標題: 大問題!!!買鞋過程?

請問買過鞋的各位,
4 b' a3 O4 y, S7 R* @( u如果指著女仔鞋話「俾一對我試試」會唔會好怪?
# X7 r& H+ w, [( |(又唔想買左唔合size)7 I! x0 m$ D2 [7 i; g
而店員又會唔會好自然咁俾你試?" `% K, @- \+ q' V, u
會唔會好奇怪咁望住你?$ T; f* M' f7 [, T' r3 w# {' d8 b
點樣可以自然少少咁買一對鞋?
. [1 L, O# X! n請各位買過ge大大講一講經驗,唔該晒!!!!!
作者: jimmyyue    時間: 2008-8-24 02:15

作者: walkabout    時間: 2008-8-24 13:21

如果想試下唔同鞋ge feel可以點?
作者: khman01    時間: 2008-8-24 14:26

會try 但如果在朋友的店 呢 ~_~ ...新去的店 不會呢
作者: kinomodosakura    時間: 2008-8-27 01:07

小千都係照試._."
. u! w7 F. V$ `/ Z2 z) F& r  {: J小千都係去旺中買鞋仔既~
作者: sghk_abcd    時間: 2008-8-30 10:10

引用:
原帖由 jimmyyue 於 2008-8-24 02:15 發表
$ a* S# ~% D3 w+ W' }+ M9 c其實最好自己度好size先去買7 I' s  \" X7 }+ V' ]( ]% }; }0 [* f5 s
去到話買俾人當禮物
7 i) A5 \+ n# W& u; a9 l: T0 F話幫女朋友仔買唔得咩!!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0