標題: 大問題!!!買鞋過程? [打印本頁]

作者: walkabout    時間: 2008-8-23 20:56     標題: 大問題!!!買鞋過程?

請問買過鞋的各位,
5 Q7 F* W7 J! ~8 H: [如果指著女仔鞋話「俾一對我試試」會唔會好怪?
3 A( r) W( U9 |/ j2 K6 Q2 h( h+ A3 S2 ?(又唔想買左唔合size)
- O+ N( [. q* C7 N而店員又會唔會好自然咁俾你試?% v4 ~& x- Y. Y: q$ g* C! p. x: q
會唔會好奇怪咁望住你?3 D& w. P- n0 O
點樣可以自然少少咁買一對鞋?5 p) m+ h6 b1 E4 g% o( x& s& {
請各位買過ge大大講一講經驗,唔該晒!!!!!
作者: jimmyyue    時間: 2008-8-24 02:15

作者: walkabout    時間: 2008-8-24 13:21

如果想試下唔同鞋ge feel可以點?
作者: khman01    時間: 2008-8-24 14:26

會try 但如果在朋友的店 呢 ~_~ ...新去的店 不會呢
作者: kinomodosakura    時間: 2008-8-27 01:07

小千都係照試._."
0 W# e* N8 @; N: @3 k% b6 r! D小千都係去旺中買鞋仔既~
作者: sghk_abcd    時間: 2008-8-30 10:10

引用:
原帖由 jimmyyue 於 2008-8-24 02:15 發表
7 `: d2 O6 e/ N9 M9 f. Q7 f! c其實最好自己度好size先去買
% P6 `$ Z( M" c* ^2 P0 ~* A去到話買俾人當禮物
/ k  G5 \, B( h
話幫女朋友仔買唔得咩!!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0