標題: 今日買野經過^^ [打印本頁]

作者: bbkululu    時間: 2011-1-19 16:34     標題: 今日買野經過^^

今日去左mk掃左幾樣野
1 Z4 w' @) c0 t! q# F( G2 f$ ]買左nu bar b size 好開心入去買個陣佢唔似唔肯買比我 佢問我要咩size 我話唔知牙,自己著嫁,緊住佢唸左一秒到就同我講b size岩你嫁喇^^ 買左$59
9 t+ K+ D0 _* r2 T7 v緊住去左買 bar 入到佢,一入到佢我話要b size 緊住佢話自己著既?我答佢係牙!緊住佢話男仔既size唔同女仔,所以要幫我度size 最後買左粉紅色 買左$39
; J; e5 ~& C: @( ]) B' n4 C然後就再上去買長tee 今次冇咩特別,只係同老板娘講要呢件,緊住比錢走人 買左$50
. o  K2 I2 N2 X/ j% ~! r最後去左買裙褲,我問個sales 邊 d係裙褲 我唸左一陣買左2條,緊住sales話因為買2條所以平$10 所以只係買左$90
, e- h  f% C& m3 T! q2 S但今日真係大出血lu 希望下次睇下有咩野岩心水再買過喇
作者: Sherman    時間: 2011-1-19 16:42

好勇
作者: tyhnjki    時間: 2011-1-19 16:51

真係勇敢呢..4 {5 _& ?* E+ u4 }% N: v
難為我最多都係行過...一係入到即買.. 唔敢係入面慢慢睇
作者: wizardckk    時間: 2011-1-19 17:06

姐姐,你好勁,我以前去街買野都係拿拿聲比錢走人,
# T7 D5 N+ Q! Q7 x5 [/ r而家o係淘寶有A/C,都冇出街買過野了
作者: michelle666    時間: 2011-1-19 19:37

小妹今日都有路過mk呀, 不過事忙所以冇shopping
作者: applechoi    時間: 2011-1-19 19:49

樓主, 你喺MK邊度買bra???
5 J& i# A9 t2 W9 S. f# H& p1 }有無多D資料可以提供???
作者: Yoshihk    時間: 2011-1-19 20:36

好勁呀,有無試Bar呀?
4 G) B: H" u: j" Z! a$ V7 r% Z* e% r& h- l  F
旺角邊到呢?
作者: ripple040    時間: 2011-1-19 21:51

咁好GE 地方?邊度黎架?
作者: 08miki08    時間: 2011-1-19 22:02

你好勁呀! 男裝入去買bra仲可以話係自己著! 真係無野好講! 你係邊到買嫁? 等我都去下先!
作者: bbkululu    時間: 2011-1-19 22:54     標題: 回復 6# applechoi 的帖子

我係旺角中心地下買ar!!
作者: bbkululu    時間: 2011-1-19 22:55

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2011-1-19 20:36 發表   
3 a$ I/ F5 I8 F0 ]( U* s好勁呀,有無試Bar呀?
. Q+ Q* B" M8 C& L1 g* J6 ]4 Q( A  v' {0 [/ z# F7 K" e8 ~$ ]6 _
旺角邊到呢?
3 u/ v8 f5 D: M
冇試到ar,不過我帶過,真係比平時貼身好多^^
& g0 l( O6 v: f" L* s+ s7 t' [8 c% r! H2 y& d" ~  {; m
作者: bbkululu    時間: 2011-1-19 22:57

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-1-19 22:02 發表   
8 ]) X' X9 p. K9 N你好勁呀! 男裝入去買bra仲可以話係自己著! 真係無野好講! 你係邊到買嫁? 等我都去下先!
) f  j7 }0 `4 n% y) \: z$ ^! l你去旺角中心地下 差唔多近某間化妝鋪附近,試下去買囉^^
作者: nelsonhk817bast    時間: 2011-1-20 00:08

你真係大家既好榜樣. 咁樣先真正做到男女平等.
作者: bbkululu    時間: 2011-1-20 00:17

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2011-1-20 00:08 發表   
: J- _4 |0 y0 }5 m- J6 x. q* D) c8 y9 @你真係大家既好榜樣. 咁樣先真正做到男女平等.
' A+ G& Z0 P; z4 }
多謝你既讚賞^^
作者: thomas813    時間: 2011-1-20 00:20

你好勁呀!!!!!!!!!!
作者: 紋身仔    時間: 2011-1-20 00:31

好勇呀,勁!
作者: apple姐姐    時間: 2011-1-20 04:32

D sales 又會問係咪你著ge? 唔通好多男仔入去幫襯過?
作者: bbkululu    時間: 2011-1-20 10:37     標題: 回復 17# apple姐姐 的帖子

可能認得我,之前都幫襯過,買過絲襪( A) X( x& r9 z* t
而nu bar就唔知喇
作者: applebaby    時間: 2011-1-20 15:01

其實旺角好好,d老闆認錢唔認人,根本不理是男是女,你來買,我就賣。其實,朝早1030至1230是買野的好時間。仲有,女人街有間鋪都有閣樓,閣樓上面根本無人去,也無人理,有男裝,也有女裝。有人來,去男裝,無人的時候,就返去女裝。我次次去都可以揀成個鐘。
9 h2 }9 H9 f3 S; V! J( @/ P1 u- B9 B& ]( Y- |3 ?
旺角另一好處是:買完即走。條街成萬人,根本無人再理你。
作者: silkypanties    時間: 2011-1-20 17:44

不過旺中樓上d姐姐仔sales見你係男仔入去買野會當你係賊咁對你, 所以我唔會再去旺中上面買野. 地下果層太多人, 未試過~
作者: LingLing    時間: 2011-1-20 17:59

引用:
原帖由 bbkululu 於 2011-1-19 22:57 發表   
8 m3 p% d/ `9 t0 ], R9 _; z" F" T, J
  w: C' B% P6 k7 S' }" V你去旺角中心地下 差唔多近某間化妝鋪附近,試下去買囉^^
9 o; {# H- _* N+ M3 V7 N2 l# ^; f8 R9 X0 x8 z8 |8 b
真係好犀利, 仲要去多人到嘔既旺角中心, 小女子佩服佩服....
作者: Alisha    時間: 2011-2-18 09:06

you are so brave~ i always go to H&M where everybody dun pay much attention on me
作者: allen816    時間: 2011-2-18 10:41

一個字--------勁
作者: tiffanycd    時間: 2011-2-21 16:02

女人街有間鋪有閣樓係近邊度?
作者: lucylau    時間: 2011-2-21 18:28

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-1-20 15:01 發表   " ~' |, u* d  p3 f/ n2 o3 W$ y" R
其實旺角好好,d老闆認錢唔認人,根本不理是男是女,你來買,我就賣。其實,朝早1030至1230是買野的好時間。仲有,女人街有間鋪都有閣樓,閣樓上面根本無人去,也無人理,有男裝,也有女裝。有人來,去男裝,無人的時 ...
$ k2 k. ^- @, ~
  U2 R1 a9 u$ S* m& L. m  ^' P5 h  Y; D) U. i5 U. [* l: N/ R. r7 ]
姐姐請問近邊度呀
作者: wing1971    時間: 2011-3-3 11:36

佩服, 佩服
作者: nuwkov    時間: 2011-3-5 02:16

勇气可嘉!我有试过次买塑身背心时同sales讲系我着,佢推荐我用L码,几合身。, u0 i- `% p2 G6 G* o; b# t
仲有问我点解会着,后面个问题我就是但应对咗下。
作者: crossdesser1986    時間: 2011-3-5 08:28

好東西就要推~~~0 p% g) h, J+ W8 e# A
推了才會有動力~~~
0 n( O: v7 z+ e) |& n支持三免,免費+免權限+免績分
作者: (141)tube8    時間: 2011-3-5 10:00

不過旺中樓上d姐姐仔sales見你係男仔入去買野會當你係賊咁對你,
作者: frank70009    時間: 2011-4-21 09:59

你好勇wo仲要係mk買咁多人
作者: mandylieu    時間: 2011-4-21 20:10

我記得好多年前我在旺角通菜街買咗幾百蚊女裝假髮, 一日後回去想換其中一兩個, 我呃佢話D假髮size唔啱我D display公仔戴, 個老女人即刻話佢d假髮一個 size啱所有人架, 連男人都啱戴架, 被佢睇穿咗勁尷尬, 但又死唔認係自己戴, 諗番都覺得好笑.
作者: gila    時間: 2011-4-22 21:35

bbkululu, 有冇興趣你穿女裝去, 我陪你去買衫, 買化妝品? 我都想去入貨, 不過冇膽一個人去. 有興趣PM 我.
作者: jvmiki    時間: 2011-4-28 16:32

好勇呀,勁
作者: gxttn2    時間: 2011-4-29 06:13

你好勇呀,勁!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0