標題: 有冇人同我一樣......係鐘意女裝衫但過唔到自己心理果關? [打印本頁]

作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 21:21     標題: 有冇人同我一樣......係鐘意女裝衫但過唔到自己心理果關?

我自己就好鐘意睇女裝衫......1 `8 j$ `$ s8 `0 S9 v# v
而且我個人喜好好特別.....
, a* D# l5 S2 q1 A5 j' h0 o就係鐘意連身既衫.....包括裙,褲,什至係襪,泳衣等等
7 ^/ a/ M" O7 G$ u: A4 C但就過唔到自己果關,唔敢買,買左又唔敢著
7 d8 h# }7 D0 S3 ]4 X0 d- {" b. n什至我買過幾條明明係男裝既.....連身褲都唔敢著出街7 _4 {8 R! E3 J
有時真係幾欣賞夠膽著出街既人.../ P. A; A9 q/ U5 ~0 E. t- G: P; R
o係度睇到有人敢著校服出街,有人敢著芭蕾舞衣.....
作者: iamonheel    時間: 2011-1-31 21:29

自己一個都唔敢 ?
作者: 迷夢雪姬    時間: 2011-1-31 22:04

甘姐系你系戀物lo 吾系cd
作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 22:10

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2011-1-31 22:04 發表   
5 s$ z" t% }: [: v$ n; Y甘姐系你系戀物lo 吾系cd
5 ?% D. F' |, H& E: C% f
兩樣野原來有分別?我其實以為係一樣野& p2 A7 @. p/ I" l6 S
我自己一個人就夠膽既......
作者: applechoi    時間: 2011-1-31 22:20

我諗樓主係鍾意買同擁有ge感覺
& A: Z. V0 L( _( A& ?7 G(即係同大家所講一樣, 係戀物XD)
作者: kitwing10228049    時間: 2011-1-31 22:35

欣賞服裝既,的確是一個環節,跟想穿上又是另一環節! 但只要穿上後,感覺又會截然不同,可以說是把層次提昇了! 當然,怕尷尬的就獨自一人去穿上感受吧!
作者: nuwkov    時間: 2011-2-1 00:40

证明唔够爱……==
! p" ?( W* `( R% u+ C3 f5 n% J; T应该算恋物啦。其实自己享受就好,点都无所谓嘅。
作者: iamonheel    時間: 2011-2-1 11:57

引用:
原帖由 kitwing10228049 於 2011-1-31 22:35 發表   $ p) V: V0 G: z
欣賞服裝既,的確是一個環節,跟想穿上又是另一環節! 但只要穿上後,感覺又會截然不同,可以說是把層次提昇了! 當然,怕尷尬的就獨自一人去穿上感受吧!
/ ?2 `1 O% D8 k7 q2 i
8 L" n$ Q$ L. h. f3 V鍾意女裝唔一定係CD./ }) ?$ Q1 ]& R  X1 N) G
. _4 n. K( F" x% H
好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇.
0 @* V6 p8 J: H0 y* {( Z* L
$ Z6 O3 V4 r4 \) Q& o/ w5 A鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢啲 CD 論壇, 先有'著上身'勁啲嘅法啫, 好多品味眼光好高嘅男人, 識欣賞但唔會自己著.
作者: applechoi    時間: 2011-2-1 14:01

引用:
原帖由 iamonheel 於 1/2/2011 11:57 發表   
7 Y8 c0 G& n) Z) |; r
# B, C& Q! `+ {1 Y2 m; \
" Q5 x! q$ a1 P/ y鍾意女裝唔一定係CD.( f" a$ t# M. s  L
) [! h8 ?+ {/ _/ B8 \- U! K8 y
好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇. $ r. B" n* o+ i2 W% a8 [  x' p, \) n

: b+ ~7 \: i  d/ D9 b- c, w" h鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢& ...
* z8 {, p# X- a+ [' x
Apple十分認同, 想按一下 "Like", 但論壇無呢個掣XD
作者: mingkan0705    時間: 2011-2-1 21:34

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-2-1 11:57 發表   
7 V: `; n$ ?) I5 Z% r* ]
! v: G+ }5 E- ]1 ^: D- K& V6 L$ `- L& s3 T0 L8 C
鍾意女裝唔一定係CD.- p$ E" @, F9 g9 q% R% v( J

- H, x! \' Q/ m) U; C好多 fashion fesigner 都係男人, 都肯定鍾意女裝, 而且成為自己事業, 唔見得一定會自己著埋一份, 女裝當然著係靚嘅女人身上係最靚喇. 0 s; h6 s7 [0 t. |9 S4 O2 `. o/ W& V
; q4 D" g) \. y; v: k' i
鍾意同自己著上身, 係兩回事, 不過係呢& ...
$ C7 S/ s+ l( g' e! g1 M4 ~$ }原來係咁樣......! I: i! A: R/ E& d2 ]
不過其實有時我都會幾想著既...覺得幾舒服
作者: soonchai    時間: 2011-2-1 21:57

自己的心態覺得這不是違法的事,何必管他人怎看呢。服裝乃係個人身自由...
" E, T  A5 f( }; i9 X$ h' x關起門來在自個兒房內穿穿欣賞總行的,不見得要出街吧。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0