標題: 有種好幸福既感覺 [打印本頁]

作者: prettyin1224    時間: 2011-2-5 22:40     標題: 有種好幸福既感覺

唔知點解,我由細到大,見到女仔,會有種好幸福既感覺
: r; M: B7 ^7 P. o2 W- u高中時代,我開始了解自己,其實我同女性相處無問題,無受過d咩創傷,亦唔覺得女仔係社會上比男性優越1 |" ^( h5 w0 d, Y2 d) H
只係見到d女同學,無論個樣好唔好睇,都唔關事,而係由心而發好羨慕佢地可以身為女仔....5 q4 R: D! f" B" s) R4 ]8 I8 ]2 j
好喜歡女性的身體姿態,女性的衣著塔配,佢地既生活方式....講野可以好溫柔....好多好多) z& F0 h$ m2 ]+ r! O+ o  L% d5 }) W
一見到...就湧上一種好幸福既感覺; `& Y( ^$ I! K" F' R

0 O- b' A, I+ F2 K2 z! P唔知你地有無咁既感覺??
作者: Tweety_Kit    時間: 2011-2-5 23:53

我都有咁既感覺...
2 N/ e. [4 W; i3 j" k) X# Y有時覺得女仔會比較受到好既對待2 ]' e6 D" L: i8 b+ w

7 e7 @5 n' Q4 N0 g# y3 z衣著...生活...ETC令到我有時都好妒忌=(- R9 t% L6 k- n  e& ?! P. w

5 a! Q) ^$ `: M% U6 X1 b(PS..我PM了你..不知你看不看到呢 )
作者: wwy1989    時間: 2011-2-6 02:31

[quote]原帖由 Tweety_Kit 於 2011-2-5 23:53 發表   
4 U& K9 M  I( G我都有咁既感覺...
; s7 X) e- P1 ^! I0 l有時覺得女仔會比較受到好既對待; p0 l- L! f, C, k' F: a

- k0 S% X. O9 U6 ?衣著...生活...ETC令到我有時都好妒忌=(0 E* e: ]  J* {* t) o  b, ?
. o$ D/ ], |5 r* k: B8 ]% j! w, A
* X( @8 ~, s/ z9 q
有同感!
作者: West    時間: 2011-2-6 03:09

我只會對舉指斯文聲線嬌柔既女仔 ( 明星代表 : 周惠敏 ) 有呢種感覺
作者: Eva0313    時間: 2011-2-7 02:27

老老實實,真係睇人囉,如果個女仔粗聲粗氣,咁一定
作者: w-wing    時間: 2011-2-7 05:05     標題: 回復 4# West 的帖子

舉指斯文聲線嬌柔...9 k( {: f) k+ }, q- Z7 X, G) A% I% ]
滿咀粗口(嬌柔的說其實仲恐怖,主要見於男的不給錢買名牌袋or 蘋果產品)+食煙(好斯文&sexy但一枝枝駁住上當飯)+好酒(細細杯但不停的飲,叫不停) HK現實很多是這樣
作者: wing1971    時間: 2011-3-15 13:53

我都係有這個感覺, 好羨慕她們天生是女仔
作者: ae111    時間: 2011-3-24 13:22

我是覺得香港做女生,地位比起做男生來得高好多.
8 Q* N: X' F( u; g1 B而且香港法律偏向保障女性大於男性.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0