標題: 裝修d野點算 [打印本頁]

作者: schoolchan    時間: 2011-2-6 05:01     標題: 裝修d野點算

近排裝修d野點算" X" X. |, T: V% r/ u
又唔想比屋企人發現
) E& n% Q$ Q. T6 q8 v我諗到迷理倉
2 h1 K' @9 ^( Q不過唔知要幾歲先可以申請& ^6 E' _5 f, _
有冇人可以比其它意見/解答下
作者: uniformx    時間: 2011-2-6 08:00

有幾多野同有咩野……看看我可否幫助
作者: jockey    時間: 2011-2-6 11:58

申請迷你倉無年齡限制架
作者: Eva0313    時間: 2011-2-6 13:06

只要有$就得架啦
作者: willy    時間: 2011-2-6 20:46

年齡唔係主要問題, 反而有無位先係問題; 自己租左個locker, d野宜家越來越多;7 ^& a' c0 G' ~* I9 F; W0 ^
想租個大少少的locker, 佢都話無位, 要租就租倉, 但係費用就係宜家的一倍半......
2 k/ @( E0 ]) f0 |不過事前可以上網check下, 我自己個locker都係上網check, 跟住同佢網上客服講. V  }5 X2 a4 X* J
左兩句佢就叫我留電話, 轉頭就有人打來, 講左兩句就去睇, 我一睇岩就租左, 宜家都租左
2 ?! ~0 A& A' P, S1年4個月了.  不過第一次租好似要比三個月租, 跟埋智能咭(比你自由出入倉)費用. 詳情可以問返5 u. d  u7 {5 L
迷你倉公司.
作者: tyhnjki    時間: 2011-2-7 02:51

引用:
原帖由 willy 於 2011-2-6 20:46 發表   
6 {! o: R$ C. `- {8 U年齡唔係主要問題, 反而有無位先係問題; 自己租左個locker, d野宜家越來越多;
" U8 {: m/ `6 B% [1 h" N4 L/ A想租個大少少的locker, 佢都話無位, 要租就租倉, 但係費用就係宜家的一倍半......& [- ^; R; t  Z* Y3 p: P! ?; l, V
不過事前可以上網check下, 我自己個locker都係上網c ...
6 w, Q# R( V& Y5 @; r) L5 r  k& }. D" P: `+ B% Y0 Y) q" O- T5 Q
原來有倉同locker分嫁?...+ W8 z4 m: a# q/ k6 q
怪唔知得前幾個月幫我朋友睇見到咁貴...
作者: willy    時間: 2011-2-7 19:34

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-2-7 02:51 發表   
* {; F/ {& H! N; S7 B
5 J; d$ }8 M; v  U4 |0 V. e. M; m) `/ q( y0 z) W0 {6 V4 N
原來有倉同locker分嫁?...$ J$ R6 a" ?9 g- [" G
怪唔知得前幾個月幫我朋友睇見到咁貴...
% N0 A9 g( j7 U
' X% U$ q: n( I- X* u* X
9 N. l* J8 H( u" D: r/ ~
係有分的, 所以你事先要問佢係倉定locker, 不過無論倉定locker, 租用率都ok高;" Z& b/ I) s; ]4 C; L# `
如果話係400以上通常都係倉多. 仲有有d公司如果一交交三個月係會平少少, 當然要睇返係
! Z( u8 Z# q, w% N/ i( S什麼公司
作者: schoolchan    時間: 2011-2-9 16:32

唔該晒大家,我決定去租倉
作者: cd_cathy    時間: 2011-2-9 23:45

thanks for a piece of information!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0