標題: 小妹的第一貼..................... [打印本頁]

作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-3 21:25     標題: 小妹的第一貼.....................

小妹的第一貼發出左唔夠一個星期,以經比人轉貼左去第二個網站la..
1 y+ G( ]; i  A, `  m本來係好直得開心的,但唔難想像接下來會出現新貼的SM照......好彩冇貼過自己個樣,如果流出去D大網站,比熟人見到就大件事了

作者: sam1210    時間: 2008-9-3 21:39

轉貼左邊個網站啊??
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-3 21:45

一個很大的國內變裝網站
作者: tc714hk    時間: 2008-9-3 23:08

係呀, 咪就係果個simeilo, 將呢度的相四周圍貼呀
作者: applechoi    時間: 2008-9-3 23:22

member身份: CD forum一向都好多呢d人ga la, 特別係d "同胞" (無計, 10次偷圖轉貼9次都係呢d人, 不過"其他人"偷ge就唔係 CD forum咁簡單)
1 i0 }( s5 V$ p
  a9 f) K7 f! K) J7 F版主身份:  偷圖呢樣野好多forum都有, 而且阻唔到幾多, block acc/ IP作用唔大(ISP用random IP XD), 始終internet 太易"分身"........
作者: mmlee    時間: 2008-9-3 23:41

你貼得出黎就要預左畀人轉貼......
7 h* Z$ u5 y( m7 w9 y" m/ Z始終每一處都有呢d人......
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-3 23:49

其實轉貼唔係問題,最怕貼左有樣的CD相,比人轉貼o係uwants之類的大站,再比身邊朋友知到自己係CD....................................唔......真係想起都驚驚
作者: jg400hk    時間: 2008-9-4 00:31     標題: 回復 7# 的帖子

係呀~ 最怕俾 d frd 知, d frd 唔接受既都仲可以, 用o黎笑就出事啦。
+ q. A1 Y6 ?, X3 t+ t2 h2 I不過而家連我女友都唔知我有呢個嗜好, 因為平時言談中覺得佢唔係太接受呢樣o野
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 00:44

引用:
原帖由 jg400hk 於 2008-9-4 00:31 發表
$ Y' Q2 r$ J) c. H/ [係呀~ 最怕俾 d frd 知, d frd 唔接受既都仲可以, 用o黎笑就出事啦。$ n, l$ N  v+ E  F+ T
不過而家連我女友都唔知我有呢個嗜好, 因為平時言談中覺得佢唔係太接受呢樣o野
3 k0 w1 @/ L7 P, C& n3 G2 _- y咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............+ X. g, w/ `* E& a2 _) \# _0 k
PS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛
作者: jg400hk    時間: 2008-9-4 01:44

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表
9 x8 Q# m2 {4 M0 W$ k
: q* s# d0 ~9 k咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............2 r! U' ~: }# X. v+ l
PS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛
0 K' v) f  b7 g" S  w
你真係好好彩啦, 我女友連Lolita都接受唔到呀
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2008-9-4 07:30

被人轉貼的確好難避免7 ^/ A( a" T' `+ o# k1 v
所以我都建議大家盡量唔好貼樣以保護自己
: f1 T# L# Z* r# S$ M除非真係唔怕俾人知 , 或者真係可以扮到冇人睇得出原先o既你啦
作者: 心絲絲    時間: 2008-9-4 09:55

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 6 x2 _2 S9 F5 i/ x" j
% M; O5 B# q( h2 d& G. p
咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............
# b- S' P* s* f* j5 D, o0 nPS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛
' t' c' U* x0 b7 `有個咁既wife玩足一世la
作者: sam1210    時間: 2008-9-4 11:04

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 4 q# s2 Q4 z8 B. u" r  o& l( O

* z  N. ~  J( N9 n' @8 ], s0 P咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............
$ p( e5 U. S& \, i- `PS:佢都鐘意着Lolita同綁繩架.......佢重接受到一齊着住Lolita做愛
4 [! s4 {3 Z, M1 a# R: a- ]
/ O6 Z5 F# y, S+ L& \咁正
5 ^8 d; \# F9 s, H8 |4 Q0 R& a咁你係唔係晚晚都做愛ge呢??
作者: applechoi    時間: 2008-9-4 12:30

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 3/9/2008 23:49 發表 7 A# V- Y2 F) n: J$ j4 E! ]
其實轉貼唔係問題,最怕貼左有樣的CD相,比人轉貼o係uwants之類的大站,再比身邊朋友知到自己係CD....................................唔......真係想起都驚驚
& n9 h$ a* Z0 n3 r0 |" ?; b/ x唔駛驚住, 你張相都無樣, 好難搵得番本人係邊個
% _7 C, ?' X1 G, ]% u8 m6 y% K, [( O( l$ R; {- k3 d2 m5 v* \8 Q( u2 c
引用:
原帖由 mmlee 於 3/9/2008 23:41 發表 0 _- W  Y5 Z  i  D* T; ]. k
你貼得出黎就要預左畀人轉貼......  t+ E0 ?. w6 \! A
始終每一處都有呢d人......
  a& L( J' P  e- V; J7 W# p; C
又唔可以咁講ge, 唔通你出街就要預左會俾人打! J. ?4 ?2 K9 E% l2 E- y, f
況且相都有版權, 未經物主同意轉貼都係侵犯版權
$ D" @! C7 S0 _2 u4 x
* B; h- m- W* Y$ f[ 本帖最後由 applechoi 於 2008-9-4 12:33 編輯 ]
作者: angel    時間: 2008-9-4 12:32

所以我一定唔貼樣呵!!
作者: pikachu668    時間: 2008-9-4 14:07

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 % w0 ?* t; U  ]/ A' }% x* D5 x
/ g  o9 l# c. k5 i9 K* Y
咁我叫好好彩囉............绑我同幫我影相的係我新婚的太太............! Z3 j  S; G% n
. S8 n0 D* q& D2 [9 h- a) s$ z9 S
3 v$ J5 W' [! F6 m  ~$ q5 I2 c! p咁有無試過佢著住lolita綁住來做愛啊
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 14:25

引用:
原帖由 pikachu668 於 2008-9-4 14:07 發表 ! f) Y: o; b" Z3 L% o3 [: N
4 Q& e% O# X- F% ?6 y, @
; U5 y3 |+ x7 s, V& _6 W' l
咁有無試過佢著住lolita綁住來做愛啊
8 |/ ?9 w/ q$ O有呀.......不過是我绑着她......因為她不太識做主動
作者: pikachu668    時間: 2008-9-4 14:28

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 14:25 發表 ; H* U7 ^- i# x1 B
0 V! Z" ?1 r( t
有呀.......不過是我绑着她......因為她不太識做主動
+ F2 @, j2 q+ X0 Y+ Y
& p2 k$ o2 ~0 X5 d4 I/ c, ?4 P% t- ?
幻想下都覺得刺激好玩啊
/ [6 t3 ?! p& F4 M3 i" q好想好似你咁有個咁好ge老婆
% f5 A3 y9 I8 [: J/ J0 N1 u9 H, A* b4 B9 J
作者: angel    時間: 2008-9-4 17:40

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 00:44 發表 8 c: }' g$ G) w; p% @: x
2 ~: g7 P  \/ ]- L: E/ g
& `6 b% \2 a+ I; Q: S4 G/ Z& X: v3 I0 k* A4 U' ^7 ]- M& {( U
一齊着住Lolita做愛迷好易搞污髒件衫同絲襪囉~
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 17:44

引用:
原帖由 angel 於 2008-9-4 17:40 發表 8 S  l; B0 u+ M5 z6 A1 F0 J' _) Y

. f2 H4 k$ P. {; Q* C) a0 w& C4 D  ^1 [4 O0 O9 E& E
一齊着住Lolita做愛迷好易搞污髒件衫同絲襪囉~
做完咪攞去洗囉
作者: angel    時間: 2008-9-4 17:55

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-4 17:44 發表 * v- g  u; M" y: x2 j
做完咪攞去洗囉
, O# k8 ?5 S  E4 q

' E" @( I- D' S+ f5 u6 O. w; x  G絲襪我就無所謂!! Lolita衫咁貴就.........
作者: ricky    時間: 2008-9-29 23:51

影得咁正! 就預copy la !
作者: ricky    時間: 2008-10-16 18:32

最好一起shower ,然後再著,然後慢慢一步一步咁.....!!
作者: s4450306    時間: 2008-10-19 22:02

做完咪攞去洗囉
作者: NGKY    時間: 2009-7-11 05:13

我都有好多野想知...哈
作者: gourment    時間: 2009-7-14 00:24

咁大件事!!!!
作者: hkhello    時間: 2010-1-8 22:30

唔貼樣 is ok
作者: balance_hih    時間: 2010-1-9 21:04

我睇唔圖。
作者: clothg03047    時間: 2010-1-22 14:25

你真係好好彩啦咁有無試過佢著住lolita綁住來做愛啊
作者: joey221    時間: 2018-10-27 15:02

引用:
原帖由 cd_baby_girl 於 2008-9-3 21:25 發表   # c/ |! k2 Y6 D! X( ^
小妹的第一貼發出左唔夠一個星期,以經比人轉貼左去第二個網站la..
3 z6 W" d8 k, D' U本來係好直得開心的,但唔難想像接下來會出現新貼的SM照......好彩冇貼過自己個樣,如果流出去D大網站,比熟人見到就大件事了   
; C' I; f& i  K0 s7 D
, y- u, Z/ t4 W+ l
可以貼在保護區
作者: Frank123    時間: 2018-10-27 16:07

better be careful, no face photo is a protection la.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0