標題: 「介紹論壇」banner及街拍美腿 [打印本頁]

作者: 1677    時間: 2008-9-14 03:23     標題: 「介紹論壇」banner及街拍美腿

粉紅色果條「介紹論壇」banner可唔可以改一改位置?
& q" o+ p% ?$ ^8 x# }) E/ Ko係熒幕中間唔係好方便,建議改高D或底D!# O4 n3 p& T. ^1 R; z" V; I: e
亦可以改為登入後唔出現
% ?/ q8 s: H- P: G0 o. X. q! u1 H6 {- K4 u
另外,點解街拍美腿板消失左?
4 S7 H" R$ y8 s係咪唔可以再貼呢D相出黎?
作者: cdtv    時間: 2008-9-14 14:12

引用:
原帖由 1677 於 2008-9-14 03:23 發表
( b4 b' u6 b' e* e8 H( V) f粉紅色果條「介紹論壇」banner可唔可以改一改位置?
- y0 n" \; J5 y9 Do係熒幕中間唔係好方便,建議改高D或底D!7 R# h; u3 E$ a+ v. q
亦可以改為登入後唔出現+ n) \1 _: O# ^: U' q  ]! u
' c2 J1 D1 k( H# A4 S  e. x  z, h
4 D) J' v4 v/ \6 J5 Z& ^, h" I係咪唔可以再貼呢D相出黎?
& r, L; L/ L* o9 l. Z1 w2 h$ S" Q! M, P3 X4 f8 z
個宣傳 banner 已改為只有首頁才看到 , 位置方面已經改過很多次 , 這個高度我覺得是最合適的了5 }, g" {5 `8 j5 Q% k& {' k) o
街拍美腿已經取消 , 建議會員最好不要再貼偷拍類圖片的主題
作者: applechoi    時間: 2008-9-14 14:14

引用:
原帖由 1677 於 14/9/2008 03:23 發表 3 ^3 c  _% T9 t- q; b6 q! ]
! f' a& Z( j& i0 c1 Q/ _3 y係咪唔可以再貼呢D相出黎?
6 `3 k- O: I) F( z& V% n; |成個版係咪刪左要問問壇主.....
! P; F% C, j  _" ~7 F6 w" Q: G; t不過之前ge偷拍版就肯定係刪除左
作者: sghk_abcd    時間: 2008-9-15 12:05

偷拍始終不是好事...支持原創
作者: 1677    時間: 2008-9-16 01:51

先多謝各位回覆
! n) Y# m- `! l" l8 H! L8 d$ D6 M% K5 x5 J
偷拍故然唔好,我亦唔支持
* m6 j4 Z' V! @* k不過對於「街拍」,就有少少灰色地帶,
! s- I( W; \7 R* p好難講是否違法!" ^' G8 Z6 @* ?/ p

f4 A0 {+ i4 H' w& K( e& c當然規矩我會守o既!
作者: hosa    時間: 2008-9-16 22:59

我都覺得「街拍」唔違法,不是拍內褲的便可

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0