標題: 下雨天CD出街 [打印本頁]

作者: CDYoyo    時間: 2011-2-22 23:58     標題: 下雨天CD出街

早幾日落雨,有無人就呢個機會CD出街呢?6 Q5 G" M0 J! k+ l0 _; B
小妹上星期六CD落樓下,仲入埋平時買野既商場;: u7 y  m2 R" q  _2 D
雖然身邊很多人經過,但係無人特別留意我;
6 U' }& k0 y4 E+ _8 o經過鏡或反光玻璃都望望自己的女兒身,感覺很好;
) D$ }1 |  @; ^7 b& _; |4 v經過今次,信心增強很多,期待很快有下一次.
作者: 蕊璃o琉璃    時間: 2011-2-23 00:25

下次去遠一d試下~& i  S( u' c# d, J1 \/ Z
要加油o~
作者: 08miki08    時間: 2011-2-23 09:50

第一次嘅結果好重要!如果失敗嘅話之後就會好難再有信心出街!但係樓主你都幾成功呀!下次要加油呀!
$ S- r% r! b0 z9 v1 i! N
9 D" R, C' Y$ @. R" s1 Y[ 本帖最後由 08miki08 於 2011-2-24 00:01 編輯 ]
作者: wmyandlcy    時間: 2011-2-23 22:30

應該幾正
作者: 露姬    時間: 2011-2-27 04:17

真想看看~
作者: hellotom    時間: 2011-2-27 16:53

林想看看
作者: ripple040    時間: 2011-2-28 23:30

有冇相睇下牙?
作者: jennychan1974    時間: 2011-3-3 03:05

引用:
原帖由 CDYoyo 於 2011-2-22 23:58 發表   
1 \/ c& z9 X. ?- F2 p9 E早幾日落雨,有無人就呢個機會CD出街呢?* i0 m9 q4 z8 e- X/ k: G: U, C4 E; n
小妹上星期六CD落樓下,仲入埋平時買野既商場;6 t* c1 _% i9 t3 d% R, X( J
雖然身邊很多人經過,但係無人特別留意我;
( A1 Y: K5 u6 J& z- g! M經過鏡或反光玻璃都望望自己的女兒身,感覺很好;
6 Y* v4 M& F/ x6 v經過今次,信心增強很多,期待很快有 ...
6 C; H. r( T+ I

9 _5 }: S  s" g- u+ P絕對同意,冇信心就邊到都唔洗去。。。
作者: 侯塞雷    時間: 2011-3-4 14:41

要對自己要有信心
' t( }/ B! Y9 B) v有自信最重要
. x! n8 s$ d3 \8 W; }加油
作者: CDYoyo    時間: 2011-3-5 23:05

Thanks Thanks
作者: kaychan007    時間: 2011-5-7 19:38

應該幾正
作者: hm122    時間: 2011-5-7 19:41

最緊要自信,加油
作者: NikkiWong    時間: 2011-5-8 00:10

我最喜歡下雨出街,可以用把傘遮住個樣.
作者: ggcdgal    時間: 2011-5-22 14:52

不過落雨濕濕出去都幾煩
作者: jester    時間: 2011-5-22 16:27

好利害啊,真勇敢呢,繼續加油!
作者: peter1000    時間: 2011-5-24 11:19

nice feeling to hiding behind the umbrella
作者: stefaniesha    時間: 2011-5-26 22:42

引用:
原帖由 ggcdgal 於 2011-5-22 14:52 發表   
& x' k, {8 O( T% l& b不過落雨濕濕出去都幾煩
6 O" H; W& u8 b4 n2 W這時候行人最少~比較好晃晃壯壯膽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0