標題: 下雨天CD出街 [打印本頁]

作者: CDYoyo    時間: 2011-2-22 23:58     標題: 下雨天CD出街

早幾日落雨,有無人就呢個機會CD出街呢?# O* \' N! _2 o" `5 a, L/ C
小妹上星期六CD落樓下,仲入埋平時買野既商場;& V) `% p/ ^  W% w5 @& d
雖然身邊很多人經過,但係無人特別留意我;$ W* D: B1 q9 h  M8 @$ |' P; z. P" t
經過鏡或反光玻璃都望望自己的女兒身,感覺很好;0 W% s2 j1 f; ?/ Y# P, m2 m
經過今次,信心增強很多,期待很快有下一次.
作者: 蕊璃o琉璃    時間: 2011-2-23 00:25

下次去遠一d試下~
# }" V" ?( K$ W  x+ f' m* |要加油o~
作者: 08miki08    時間: 2011-2-23 09:50

第一次嘅結果好重要!如果失敗嘅話之後就會好難再有信心出街!但係樓主你都幾成功呀!下次要加油呀!
* z+ s9 S; r% v1 U, @* w7 ?
  Z$ S! ^$ ?7 z; i[ 本帖最後由 08miki08 於 2011-2-24 00:01 編輯 ]
作者: wmyandlcy    時間: 2011-2-23 22:30

應該幾正
作者: 露姬    時間: 2011-2-27 04:17

真想看看~
作者: hellotom    時間: 2011-2-27 16:53

林想看看
作者: ripple040    時間: 2011-2-28 23:30

有冇相睇下牙?
作者: jennychan1974    時間: 2011-3-3 03:05

引用:
原帖由 CDYoyo 於 2011-2-22 23:58 發表   
7 z# R# O+ [' z3 l% u1 D3 F' ]1 h早幾日落雨,有無人就呢個機會CD出街呢?
, ?" J( X! Y* N3 D0 s' k) Y小妹上星期六CD落樓下,仲入埋平時買野既商場;  u  ]' b# l, Y% e2 ?
雖然身邊很多人經過,但係無人特別留意我;7 k' }) L4 C, k5 N2 b- L0 z
經過鏡或反光玻璃都望望自己的女兒身,感覺很好;2 `0 P# Y/ c- [% V! D
經過今次,信心增強很多,期待很快有 ...
; L$ i1 i) O1 z4 b8 ?  ?4 l. b+ A- \9 u% h
絕對同意,冇信心就邊到都唔洗去。。。
作者: 侯塞雷    時間: 2011-3-4 14:41

要對自己要有信心
6 |" x- m6 F+ L1 H, y% N. g! k# o有自信最重要! E3 J/ w' W7 f5 S# m4 K) n$ I% S! D, [$ ^
加油
作者: CDYoyo    時間: 2011-3-5 23:05

Thanks Thanks
作者: kaychan007    時間: 2011-5-7 19:38

應該幾正
作者: hm122    時間: 2011-5-7 19:41

最緊要自信,加油
作者: NikkiWong    時間: 2011-5-8 00:10

我最喜歡下雨出街,可以用把傘遮住個樣.
作者: ggcdgal    時間: 2011-5-22 14:52

不過落雨濕濕出去都幾煩
作者: jester    時間: 2011-5-22 16:27

好利害啊,真勇敢呢,繼續加油!
作者: peter1000    時間: 2011-5-24 11:19

nice feeling to hiding behind the umbrella
作者: stefaniesha    時間: 2011-5-26 22:42

引用:
原帖由 ggcdgal 於 2011-5-22 14:52 發表   ! h' O- K  Z  S' \9 k" k' T' f
不過落雨濕濕出去都幾煩
; k' s+ N& u; U4 X: i! `這時候行人最少~比較好晃晃壯壯膽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0