標題: 各位姐姐,Cd讓人看見美不美,同本身的年齡有冇關係呢? [打印本頁]

作者: chundog    時間: 2011-3-12 00:02     標題: 各位姐姐,Cd讓人看見美不美,同本身的年齡有冇關係呢?

我覺得年紀輕的好像較似女生(我不是說年紀大的姐姐不美唷)只是我自己感覺好像是姐;)
作者: iamonheel    時間: 2011-3-12 00:21

話無就呃你 , 不過我成日呃人 襟撈啲吖馬
作者: w-wing    時間: 2011-3-12 00:32

當然同本身年齡有關,起碼補少啲粉、無眼袋、皮膚好啲...
作者: LingLing    時間: 2011-3-12 10:22

一定有關la......
/ i' Z! j; W) x5 ?5 t" W( x2 m
- S+ t; q1 _  \: Z唔駛cd, 正路後生女都靚過中女la (平均計....)
作者: zyi8vm    時間: 2011-3-12 13:22

agree with 4# and even the back of a mature lady would look different from that of a young girl la.
作者: 靚兒    時間: 2011-3-12 13:28

年長的也可以有成熟的魅力呀。
作者: ameifule    時間: 2011-3-12 15:48

人在青春期以前差距不多呀,
" D' O% [& F. I# \- E$ d3 P% _那個叫kid,要cd很容易,但談不上美呀,除了蘿例控,: \9 z1 ^4 b' j
甚至在轉骨以前(在台灣差不多是當兵前後),也沒多大差距,
  |: E& u" p' b9 n那個時期叫做boy和girl,要cd不難,可以卻是不成熟,
6 J/ Z) I- ^+ X" N, @但真正能散發女性媚力的,! n& j' e0 j" }' k( a6 w
是lady,Madam,
$ I, C/ ~" v0 y在這個階段還能cd的,才是真本事
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-3-12 16:17

18 無醜婦~~~
作者: chundog    時間: 2011-3-14 09:13     標題: 在我初初cd的時候,我連衛生巾都一起用;)

較為喜歡夜用庒,不過現在少用了,原因、、、、;)
作者: jennychan1974    時間: 2011-3-14 20:47

最大分別係皮膚質數,啲後生女皮膚會好幼嫩。
作者: shaziyong    時間: 2011-6-17 01:15

hood
作者: Misscarolchan    時間: 2011-6-20 03:38

一定有,十年前我都嫩好多、白好多、瘦好多。
# y6 T. s5 p8 D不過,男仔一般到了十五十六,都開始好man,與女性不太似了。
作者: YAMAHAXD    時間: 2011-6-26 02:47

一定唔多唔少都有d關呀
作者: CD-sa    時間: 2011-6-26 23:02

老扮細好難...
作者: mercury1    時間: 2011-6-28 00:57

幾+歲仲扮可愛?
( P% ^+ z# q; J- c3 [- v* q- V你話得唔得 
作者: nuwkov    時間: 2011-6-28 01:06

无得话无噶喔  有年纪之后就靠神蕴啦。
作者: CECI    時間: 2011-6-28 01:25

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-14 20:47 發表   
  @4 h1 x; i& L$ _# r4 B8 e最大分別係皮膚質數,啲後生女皮膚會好幼嫩。
1 b$ |3 n; J/ t+ r: t/ {6 w8 [! O' z/ a2 K5 L6 O: R/ p0 Q- v
絕對同意, 枌都難上d啦! 好似我0甘阿伯走0黎CD! 妳話有乜好結果! 不過唔CD都CD左0甘耐, 滿足到自己, 又得閒可以出0黎嚇0下人, 0甘就算係0甘啦! 鬼叫自己行上呢條路0羊! 我都覺得十幾至廿幾, 係CD黃金時期!
作者: judy    時間: 2011-7-2 13:02

應該說 "沒有醜女人,只有懶女人",想cd的話什麼年紀都可以!只要你有心....
作者: manman666    時間: 2011-7-9 02:01

好...妳要知呀嘛 我就同妳講 一個男仔...男性既特徵會係25碎之前完整 15碎前算係好黃金時期~
7 w5 Q5 g; M7 \) W7 ]9 s
) K) C3 o1 }: _& `+ a  W2 \[ 本帖最後由 manman666 於 2011-7-9 02:02 編輯 ]
作者: he1111    時間: 2011-7-9 12:35

應該有關啦我諗
作者: Natixa    時間: 2011-7-14 18:47

當然是愈年輕愈美
! O% O, Z2 C. N( M' u無論男,女,cd都係愈年紀較低好,當然不是太低!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0