標題: 銅鑼灣 [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-3-12 15:58     標題: 銅鑼灣

平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
作者: w-wing    時間: 2011-3-12 20:56

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-3-12 15:58 發表   
+ ^# q# J. ~; U6 _, }8 W平時甚少行去香港島,剛剛行完銅鑼灣一圈, 發覺真係女仕既天堂, 可惜並沒CD, 唔可以駐足觀賞D靚野 (男人老九眼望望女人野會俾店員及旁人投以奇異目光)
( t! Q0 C5 f4 W& g! Y6 K
要睇入鋪好過在街,無那麽覺眼(起碼少左外面啲人)
作者: 08miki08    時間: 2011-3-12 23:33

我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!
, e1 Q+ y% A# L6 Y/ a. a你何以見得呢?
作者: jennychan1974    時間: 2011-3-15 15:45

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-12 23:33 發表   , e4 i6 Q0 C! f) q3 X+ D
我係銅鑼灣返工, 但係我唔覺係女士天堂喎!
4 j: ?) S! Y* L7 v, \* ~你何以見得呢?
/ q  Q& h- P2 W, U$ N" ]可能mandy係指渣甸坊及附近喇。( @7 ^! _% w) r* [# B$ ]% p, o
同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
作者: 08miki08    時間: 2011-3-15 20:46

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   ! C9 n" N- ?; G5 H# s3 v/ ]

2 W) g( J- F- t9 v$ v  k1 V; P0 b1 H$ x可能mandy係指及附近喇。
  ?1 {! n; ]) O+ O同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
' c+ l; X( R: l
0 K! c& k& K+ |5 g
我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!
作者: w-wing    時間: 2011-3-16 22:36

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-3-15 20:46 發表   % J# r! Y, n+ N9 N( ~9 p& B
4 q4 T! m0 t* T. t1 K6 v+ u

) B8 W; G6 B. }我就係渣甸坊到返工, 果到雖然係有條街賣女人野, 但我唔覺係天堂囉! 只有旺中先可以稱得上係天堂!!!
$ c1 [* W7 |& G
  j4 y9 a) i# \% P
對少選擇的港島區朋友來説,CWB真的算是天堂啦!; Q/ i; _$ S* T
九龍新界區當然是旺角&深水埗才是女人天堂啦,要乜都有,仲有條女人街添
' N# V1 `* J: G0 N0 E5 b; }' P: F' S" l  S3 f2 y! q2 d0 x* c
作者: ae111    時間: 2011-3-24 13:18

其實銅鑼灣除了渣甸坊外,還有SOGO 和時代廣場,甚至區內一帶街鋪,賣的都是以女性服裝,鞋較多為主.
作者: ae111    時間: 2011-3-24 13:19

引用:
原帖由 jennychan1974 於 2011-3-15 15:45 發表   
/ z5 q9 k% X7 w7 q' f" C) Z1 D4 {9 Y) w+ t7 o/ |  Q9 n5 u  C
可能mandy係指渣甸坊及附近喇。
1 I4 ]6 k3 y4 c同意你所講,吾多覺cwb係咩女士天堂,旺角,太子,TST,等等地區都大把女人鋪頭,有貴有平,隨各位靚姊妹選擇。
; ^# e7 h. U- Q2 U$ t" T8 M/ F: K9 E4 `1 }' J- v: m  {, o# A, V8 V
我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些
作者: dickdickdoug    時間: 2011-3-25 12:51

The air pollution is very bad
作者: w-wing    時間: 2011-3-26 02:39

引用:
原帖由 ae111 於 2011-3-24 13:19 發表   
) o, v+ |( A. O) ^, _, ?
9 F8 V9 S& s" @! z( ^: @5 s4 _& I& m$ W8 G& J
我覺得旺角,太子區賣的女裝用品較低檔次一些
+ |. r7 M, {/ P0 M# [

; x: G6 q* J! W6 h, f都有啲高檔嘅,不過價格相對就抵啲
作者: Cindy    時間: 2011-4-13 13:15

i agree with that

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0