標題: 4月9網聚後感∼ Heels篇 [打印本頁]

作者: iamonheel    時間: 2011-4-20 13:22     標題: 4月9網聚後感∼ Heels篇

網聚玩得過癮是肯定㗎啦, 今次又見識到新朋友, Rosaline 同 貞子, 妳哋男裝真係唔認得, 尤其 Rosaline, 去到渡假屋先知, 我真懵丙 * U3 D+ a& E( j5 r2 z
7 j/ ^8 G0 i6 R/ A1 G
意外發現, Rosaline 著鞋同我同size, 都係39碼, 再嚟嘅話, 我帶多幾對, 交換交換著, 好玩好玩.% _* B6 S) B1 E1 R  w

6 ~- i' ~) H( n8 m, b今次主題係校服制服, 不意外又係小R嘅小小晒冷, '只係'帶咗'五'套
* g% {1 [1 P+ s& S7 ]
; J+ c6 P, ~- U' D3 s! `5 KMy favourite CD 嘉嘉, 今次著校服, 已經知佢掂, 但依然比嘉嘉萌到, 萌死我喇, 完全係純情女學生   * @+ h' O. B$ x% L' d
' Y& v! s! i1 A) ~
我好想拖佢出街, 不過完全唔敢, 比差佬見到嘅話, 一定當鹹濕呀叔誘拐未成年少女 2 ^6 d% Q' L4 V" ~" _

2 Z4 j& L$ Q# o: |; c, L7 x今次相機多咗, 單反都 4 部 , 我時間多咗, 可惜無帶多套衫換吓
3 m# \' _# A8 h. a
2 a0 \* B, T" w# i; K$ m% I) f影相方面, 我自己真係要好好修煉, 未能捕捉各位美麗嘅一面, 抱歉抱歉.
5 ^' i0 I4 T( }
" h* d4 F( n7 m4 E; G/ M! p9 Y食物安排今次恰到好處, 都係輕食, 不太heavy, 很配合當天天氣. ! r& x& J$ L/ g
* `+ n! @1 o6 W' c3 c( I
好喇, 真係唔知幾時再有機會咁玩喇, 懷念懷念, 感激感激.
+ c& b- U0 T) u% n! U/ E0 w8 L9 y9 V( Z4 l. z
Heels % m) E1 U0 x# m9 U" `% e5 U
April 2011
作者: Suki_siu    時間: 2011-4-20 14:47

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-20 01:22 PM 發表   
' l( e; k5 w1 w% g/ w% q( u: U網聚玩得過癮是肯定㗎啦, 今次又見識到新朋友, Rosaline 同 貞子, 妳哋男裝真係唔認得, 尤其 Rosaline, 去到渡假屋先知, 我真懵丙
) V' ]) o  G& B3 U8 S" K
+ g9 U3 u8 V1 U; q, e意外發現, Rosaline 著鞋同我同size, 都係39碼, 再嚟 ...
, {9 g: s9 Z6 P0 o我好想拖佢出街, 不過完全唔敢, 比差佬見到嘅話, 一定當鹹濕呀叔誘拐未成年少女<--- : r4 W1 W- G; `9 V3 Z% J
好似幾廿年前d咸片咁~
作者: Rachel    時間: 2011-4-20 22:08

老豆拖住個女 XDDD
- ^& e3 u0 @: q3 g! R+ S+ |- D# N. v# l. e3 t
廿一套帶五套又真係少左d =v=
作者: ckn1031    時間: 2011-4-20 23:20

heel姐真係次次都有金句...
$ d. B; K1 R; d4 ?/ z: Z5 z/ `不過有種感覺,好快會再搞網聚~~
7 F* C% E2 ^, f6 t! V- l. G! r' E& r
7 r5 z% p, h# R+ A; a$ y- R7 x) S[ 本帖最後由 ckn1031 於 2011-4-20 23:32 編輯 ]
作者: haruka    時間: 2011-4-21 00:19

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-4-20 23:20 發表   
# g+ }1 Y- u7 E( Mheel姐真係次次都有金句..., t6 y2 Z; c" P6 _
不過有種感覺,好快會再搞網聚~~
5 y2 J6 q# K- J5 X
下次就不如嘉嘉cd出街啦
作者: 紫;;]    時間: 2011-4-21 00:26

支持一下..希望下次紫紫有份去玩埋一份 ;P !

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0