標題: 4月9網聚後感∼ Heels篇 [打印本頁]

作者: iamonheel    時間: 2011-4-20 13:22     標題: 4月9網聚後感∼ Heels篇

網聚玩得過癮是肯定㗎啦, 今次又見識到新朋友, Rosaline 同 貞子, 妳哋男裝真係唔認得, 尤其 Rosaline, 去到渡假屋先知, 我真懵丙 8 R/ h/ K' H8 H6 [( H
2 m% Q) H) s/ Q. V8 o6 u. O4 x
意外發現, Rosaline 著鞋同我同size, 都係39碼, 再嚟嘅話, 我帶多幾對, 交換交換著, 好玩好玩.- e) s- {/ r& ^' S( t$ t* X; W
$ A: o8 Y7 i# u+ I: n
今次主題係校服制服, 不意外又係小R嘅小小晒冷, '只係'帶咗'五'套 - ?# i# P% ?0 R$ L( H9 J8 Z

$ `& x8 K4 w+ DMy favourite CD 嘉嘉, 今次著校服, 已經知佢掂, 但依然比嘉嘉萌到, 萌死我喇, 完全係純情女學生   
* A1 x  ?: Y# S. [6 K' p6 f0 g
我好想拖佢出街, 不過完全唔敢, 比差佬見到嘅話, 一定當鹹濕呀叔誘拐未成年少女 ! Z! a0 [2 h( O; {( W5 e

* V% _' t+ \' ]2 q今次相機多咗, 單反都 4 部 , 我時間多咗, 可惜無帶多套衫換吓
1 X) f6 {2 r6 _* P7 R1 X( r
* R' ^7 R2 ~* a, ~2 j: ?7 u  N影相方面, 我自己真係要好好修煉, 未能捕捉各位美麗嘅一面, 抱歉抱歉.
7 \: ^+ j* e0 o& C5 q& P/ v! _6 z; h) _, \8 ?( Y/ X
食物安排今次恰到好處, 都係輕食, 不太heavy, 很配合當天天氣.
( H5 u/ b% e! x
5 T6 \( o  c! c  g1 m) t" q+ b好喇, 真係唔知幾時再有機會咁玩喇, 懷念懷念, 感激感激.
8 ?8 l: R! H* [& z8 o: M$ m% O3 W& C/ ~
Heels
& {) i! {+ T1 i* kApril 2011
作者: Suki_siu    時間: 2011-4-20 14:47

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-20 01:22 PM 發表   ! j: H% D8 m( f, ?  z5 E
網聚玩得過癮是肯定㗎啦, 今次又見識到新朋友, Rosaline 同 貞子, 妳哋男裝真係唔認得, 尤其 Rosaline, 去到渡假屋先知, 我真懵丙 / |7 P% h$ Z7 o8 k/ a, M
/ }7 o2 x+ P( m: r* J& T
意外發現, Rosaline 著鞋同我同size, 都係39碼, 再嚟 ...
3 {( q- |7 G( m$ Q5 l% {- V% p4 {我好想拖佢出街, 不過完全唔敢, 比差佬見到嘅話, 一定當鹹濕呀叔誘拐未成年少女<---
" I+ I# U7 A7 d' z# _( L$ R, C' S. H+ A好似幾廿年前d咸片咁~
作者: Rachel    時間: 2011-4-20 22:08

老豆拖住個女 XDDD. B# A- f) j, O, B

- r6 Y/ Q: |/ P+ _' o廿一套帶五套又真係少左d =v=
作者: ckn1031    時間: 2011-4-20 23:20

heel姐真係次次都有金句...7 ?  t3 v) ^0 S" e0 u1 l
不過有種感覺,好快會再搞網聚~~
0 a+ r6 E, d- C/ v/ E% v/ _9 \- L% E
作者: haruka    時間: 2011-4-21 00:19

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-4-20 23:20 發表   $ W, z; i5 {9 l( A; i4 L% G
heel姐真係次次都有金句...
9 B* t) B5 k3 s6 s' W) ~2 v) P$ M不過有種感覺,好快會再搞網聚~~
8 }' P3 R3 _' \下次就不如嘉嘉cd出街啦
作者: 紫;;]    時間: 2011-4-21 00:26

支持一下..希望下次紫紫有份去玩埋一份 ;P !

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0