標題: 轉貼: 关於我能不能伪-----(脸部) [打印本頁]

作者: cceilia.s    時間: 2011-5-6 13:46     標題: 轉貼: 关於我能不能伪-----(脸部)

好好好好的一編參考文章~0 a; k- b/ O" J3 g/ k- t
從生理結構去探討依個問題~~: J' h5 _2 ~" D* o
很細心的作者~~
  g- g6 a( \9 ?$ J# `) [1 x- R8 @7 p2 ^! a, j; b4 C4 ]3 e
http://tieba.baidu.com/f?kz=940068748
; o5 ]$ E$ @+ l2 u. K. g) F
$ S' q" m$ d8 `[ 本帖最後由 cceilia.s 於 2011-5-6 13:48 編輯 ]
作者: victor820731    時間: 2011-5-7 00:11

看完我都好無奈,因為我天生都真係幾男性化....
作者: 心儀    時間: 2011-5-7 00:58

又係呢D題目# ?# A0 U4 P" M' }
都係歸咎於內地CD同偽娘既定義唔同
作者: heverclio    時間: 2011-5-7 01:54

很有用的主題啊
* j2 H9 B) |( q( S如果學男化女妝, 必須先懂得她說的$ z0 C5 ~. ]" b7 X9 u
雖然化妝不是萬能, 最少修容方面會注意囉1 _1 Z; u0 }" z: w# S0 i/ @
^^
作者: colorless    時間: 2011-5-7 15:06

看完後,看來我要退出了
作者: daniella    時間: 2011-5-7 15:40

很難呢。。。這些先天條件,我諗女仔都未必有齊
作者: Natixa    時間: 2011-7-15 18:38

事實上這些不足是可以通過整型手術來補救
作者: judy    時間: 2011-7-15 19:40

分析的真好~將男女生面貌天生的差異處都寫的很清楚!
作者: mercury1    時間: 2011-7-15 19:43

CD同偽娘的分別?
% G( _$ o, N! W0 f* r# ^3 t
8 ^- c2 R  n% |+ v8 B! S. T: qCD係自已睇
; i! {# S4 }8 T1 o偽娘係比人睇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0