標題: cd 原因之一 [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-5-14 01:42     標題: cd 原因之一

我諗男性cd原因之一是想透過做女性, 可以暫時擺脫身為男性既生活壓力, 事實上做人, 尤其係男性真的壓力沉重...
作者: 心儀    時間: 2011-5-14 01:47

原因之一 " E8 w- S( |8 \! g
不過我經常跟朋友說; l# ?+ ?  a7 d6 B* _4 c
壓力是自己比自己的
作者: judy    時間: 2011-5-14 11:12

嗯~我也有同感!cd真的可以釋放壓力~
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-14 11:22

完全同意..
7 d, L$ Q& N  ^
) s& F0 w* \' o+ O% w1 N我cd totally 係因為甘~~
作者: NikkiWong    時間: 2011-5-15 01:26

都可以咁講既.不過另外我真的很享受cd時做女生的感覺.
作者: w-wing    時間: 2011-5-15 04:02

當你有此感覺即是壓力開始形成,要放鬆啲啦 2 g" G9 y/ ]* [& T' e4 e$ A% w
CD可能有用但絕不是用來減壓最好方法,有好多人CD解決不到壓力后變成被物品支配的物慾奴
作者: 怯~~    時間: 2011-5-16 06:02

引用:
原帖由 NikkiWong 於 2011-5-15 01:26 發表   , }- B# ?: D) V0 `6 g3 W
都可以咁講既.不過另外我真的很享受cd時做女生的感覺.
# S9 o7 d. r9 Y
+1 我自己都係xd
作者: adam5354    時間: 2011-5-16 10:30

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-5-15 04:02 發表   1 j  E' t! s/ B1 u8 c3 f4 z0 r
當你有此感覺即是壓力開始形成,要放鬆啲啦 0 T3 }2 f( X9 A' v3 n) O* z+ k
CD可能有用但絕不是用來減壓最好方法,有好多人CD解決不到壓力后變成被物品支配的物慾奴
8 t" D" ]% `7 Z6 _# _
& E2 }' q8 x( V, x也有同感~~% w9 |) \, v7 P5 C* W
我CD是做回自己過我想過的生活~~
作者: w-wing    時間: 2011-5-17 02:57

以下片已經精要的解釋因壓力而CD不是解決問題的方法,有問題要放開啲同人講,不要鬱在心
6 P  A; f! ~3 D$ E4 h3 o# m不喜歡等廣告及OP可由 1:58 開始睇
) ?; @$ t: D" Q; h[flash]http://www.tudou.com/v/9CmcZVedD44/v.swf[/flash]  y& h: E9 C$ R: |6 B# ~; b

+ g+ w. a2 o5 `5 c9 U[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-5-17 02:59 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0