標題: 其實... [打印本頁]

作者: michelle666    時間: 2011-5-16 23:19     標題: 其實...

大家對假髮需求有幾大呢...  
4 ~7 T5 D- f3 q( \  q+ \% Q; S8 r' B! G0 d8 m: \
如果人多, 小妹想集埋大家一齊, 再請心儀姐姐幫大家, 大家又有平髮買, - Z8 t8 S5 g5 |. z/ G

7 p' _( G  r2 [: Q6 ~( `" H% x如果沒有或人少, 就當小妹沒開此POST好了~
作者: manhanl    時間: 2011-5-17 00:14

我都想買番個
作者: 心儀    時間: 2011-5-17 01:02

其實我知需求係好大' Y/ k. U: O/ _% m* c) F) {
好多好多人問我有無貨* P& d) n7 \! C/ F
但係我未有時間去搞
* o+ ^0 A5 M/ t* p5 ]2 j同埋而家地方是一大問題
. y; `( k4 X. ~$ ^* R% G- I所以暫時只會接受單獨代買
作者: CompactDisc    時間: 2011-5-17 01:44

我個個wig都搵心儀姐姐幫我買的, 無論質素同服務都一流的
作者: jessekaku    時間: 2011-5-18 22:21

我D是真髪。幫妳唔到。
作者: thomas813    時間: 2011-5-30 00:28

i want to buy also!!!!!!
作者: michellecc    時間: 2011-5-30 00:43

其實都好難去搞# h5 b( }4 Z- K, K
因為每個人想要既都有可能唔同. O5 n: A; R3 a! s% m7 {
如果係咁就可能出現多個款但每個只有一兩個人買既情況! B- T; ^1 G# {2 l# I, e" y( k+ g
咁又點可以拜托人地咁幫我地呢
9 e, d" [" d. X  T5 S  r所以我覺得都係獨立訂購或者只有一至兩款再預先訂購好似方便 d * H: ?3 P4 v+ X7 [# |/ E3 v
(以上只係小妹愚見, 請勿見怪)
作者: maggieleung    時間: 2011-5-30 01:23

有人鐘意用假髮係因為假髮可以做到真髮不能的造型,而大多數姊妹都係上淘寶訂購居多
作者: mr.159    時間: 2011-5-30 16:56

我都好想知心儀果個假髮邊道買~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0