標題: 以後唔係度玩,真係好危險 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2011-5-21 19:43     標題: 以後唔係度玩,真係好危險

之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題" o4 r; ?9 g$ M% Q3 N# V
我唔信,係度識左唔少人5 M/ H( W, g) `$ x: F

( V1 o8 ~& @2 \' F好啦...依家我終於信心儀姐姐7 z* E( [& A$ [9 [' S# q7 n
係有d得罪,5 u$ ^. U& e5 B; t$ u, j% O
我知係有cd 真係只係為左貪靚而cd,
$ `# q  _1 v" r0 B! B  q但無可否認4 l! i9 `! b  L0 N" G+ y5 ~
亦有唔少cd 其實心理真係有問題 , 好恐怖
) S8 @1 l" ^  e, M) b$ M當你真真正正同一個cd出黎社交活動,會發覺到
! M' S0 X" ?" ]2 v' n5 J8 c( c9 J4 B( P; h  g- P6 C* j+ D
仲有,最恐怖係有不軌既企圖,我真係差 d咸左出黎,好驚# z5 |% J3 B  A+ D/ x. W" _1 [
我以後都唔敢再係度玩 4 m! N- |5 G9 ?: j+ e3 z" @/ r
" p9 N" w0 W5 G, k0 r
大家都要小心d呀, 尤其係在這裡識朋友
! s* [1 b9 C+ a
. I5 @- _. l4 q[ 本帖最後由 prettyin1224 於 2011-5-21 19:50 編輯 ]
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 19:56

冇事嘛?% W% J1 g4 D4 t% `9 O; F2 z6 a
安全為上0 |- t; T) \- l0 M
識人要帶眼呀0 y1 _; o9 a0 R
但我都想知邊個咁變態有不軌既企圖 " Q+ z7 m, o. }/ m2 c; a6 M: J  R0 J
你講出黎3 l" m9 P2 U8 }. L$ k0 j
大家以後都唔好再理佢
作者: iamonheel    時間: 2011-5-21 19:58

妹妹 Take care, 希望嗰啲人無對你構成甚麼實質傷害啦, 經一事, 長一智!
; k4 O$ G; R2 d) j$ r# e
& N5 X/ k" D9 e- t2 P. C呢到年青人比較多, 入世未深, 唔識睇人, 好多會員, 聽其言, 觀其行, 是甚麼人, 其實多少已經估到.
" w$ w; G. @' X  ?: H! C( ?
1 W  s* W: a( Z$ J* @: y8 _3 B/ t$ m再來, 就是能否克制自己嘅 好奇心 同 對同好認同嘅渴望. 小心小心
  p) r7 w: \6 s$ z& a7 ~* V2 E6 ^. R6 I7 \- o7 e
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-21 20:14

不如你說人名出來....4 R& c" a: V0 W) z0 U+ X" v
. y) C0 a' G, D0 [# Q
好等其他人知道下....
作者: prettyin1224    時間: 2011-5-21 20:17     標題: 回復 4# 傅千紅(KIRA) 的帖子

正在打成篇文,講發生了甚麼事情,如果想知,我pm給你。
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 20:20

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 20:17 發表   9 v' x/ S4 o) u0 o7 [0 X
, G. y6 t" ]0 |, ~# r  J我都想知
* Q# w8 O: u2 {pm埋比我plz
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-21 20:21

想啊~~
作者: mercury1    時間: 2011-5-21 20:26

CD只係一個總稱、但內心係唔係TG、TS、TV、GAY or 其他 係冇人知+ z8 D+ r2 a9 [: D
响唔响度玩,係冇關係、上網識朋友係有D危險) \% M3 e6 D- p) m
% l9 H# m7 @/ U0 E- v
出黎玩之前多睇多D、嗰個人嘅post,了解下先; Q. w% u. Q& C1 r: t, l. O( k
. O0 a$ s3 B) [0 y4 \( i* F
ps。講出黎聽下究竟發生乜野事、俾其他人有所警剔( r9 U( w/ j- p( f8 E) q

* b8 @! j5 l/ E. S& s0 A8 {[ 本帖最後由 mercury1 於 2011-5-21 20:53 編輯 ]
作者: 涼宮春日    時間: 2011-5-21 20:33

春日都想知 & M9 b1 E0 j7 u) \4 c
可以pm給我嗎?
作者: prettyin1224    時間: 2011-5-21 20:47     標題: 回復 8# mercury1 的帖子

Yes you are right  , 我依家開始相信,「特別有認識CD辟好」既人,「扮cd但實際唔係」既人% ^8 L! W0 c8 B- `, H
# _! v( w, u0 b# p4 ~" Q
有唔少係有心理問題,背景係好有問題嫁,好複雜!!! & T( s* }- B' w. ~6 F1 Q

; ^7 O- W$ k$ Q* L6 Y唔好隨便接近!!!. e/ E$ t" i. x0 b* D% R* |

6 W- n2 r8 I1 n6 _尤其是佢地會set成個plan 黎厄人!!
作者: plane169    時間: 2011-5-21 20:52

我都想知, pm埋比我, please
作者: ripple040    時間: 2011-5-21 20:59

PM 黎聽下,想知發生咩事
作者: Misscarolchan    時間: 2011-5-21 21:10

無論哪兒都會有壞人,要玩就要小心。
) ~! N7 k# K7 Q5 _$ j) x5 \  |/ x6 c* h9 H
不過,講到尾大家都是成年人,一對一大家危險不相伯仲。4 g+ h! m' D4 B. x

! W5 X2 ~: w) A+ B至於有些同好,平常發言都控制不到自己情緒,自然少點理解為妙。
作者: mercury1    時間: 2011-5-21 21:12

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 20:17 發表   + p, {3 e' g7 V/ F' p
" N3 i5 v/ B$ o, u5 Z
2 _: Q# S9 u4 v5 [/ y+ K& z2 f: _4 ?
不如貼出黎、唔講名。用A君、b君、代替
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 21:14

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-21 21:12 發表   ) y1 U. S, h6 A6 L

' b9 u; }% ?  C. `0 r) {" W# t, o$ B5 l) p! j( ~  x4 _5 U6 n' Y
不如貼出黎、唔講名。用A君、b君、代替
# x& `- o. M  `% q% c" z一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
作者: Rachel    時間: 2011-5-21 21:27

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 19:43 發表   - J: _* D1 T6 ^6 Z' _
之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題
: Q+ E" ]1 y3 x9 q7 f' @! h8 |! A我唔信,係度識左唔少人
7 `9 V, v" b, c3 \0 g
1 Y; C# X7 H0 {# R& q好啦...依家我終於信心儀姐姐) |3 Z# N( O/ M2 ^' @: T
係有d得罪,
, W1 ^. U/ l8 m) a) R6 p我知係有cd 真係只係為左貪靚而cd, - |9 ~8 i! ]& Y) y# T/ E
但無可否認2 M$ Y7 f, e; f* C# s5 t
* M; H: ^( V, D" ]當你真真 ...
5 u' h4 A8 D$ q; s
可以pm比小R嗎?THX
作者: ae111    時間: 2011-5-21 21:38

那我大概應該都知道會是那位.
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 22:04

引用:
原帖由 ae111 於 2011-5-21 21:38 發表   ! k. B0 b. O4 q) A/ L6 q0 a
那我大概應該都知道會是那位.
$ u/ J8 S  T9 w, T: Z& g+ Q可以pm我話我知你既想法嗎?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-5-21 22:05

PM埋俾我啦, 等我都可以小心提防一下
作者: Sherman    時間: 2011-5-21 22:09

我都想知wo
作者: West    時間: 2011-5-21 22:35

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-21 21:14 發表   
; u2 i3 o+ h/ v$ Q/ n; {& `5 i6 }2 E
* C; X6 b( I) p+ R# N( @一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
4 R, L4 {$ F1 t# M" V1 P
認同 , 揚開去就啱
作者: cdgaga    時間: 2011-5-21 23:30

pm埋我吖...我add咗好多人...都係要小心D
作者: city    時間: 2011-5-21 23:56

pm pls...........
作者: tteeaa    時間: 2011-5-21 23:56

可以PM埋俾小妹嗎?
作者: wwy1989    時間: 2011-5-22 00:01

我都想知是邊個,pm我呀,等我地有所提防
作者: mercury1    時間: 2011-5-22 00:09

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-21 21:14 發表   ' L" X9 G, x! p2 s3 u# r' c
. v. R! c% R7 s
一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
8 x+ i9 g( E8 S" h9 N( b, m

G. R6 v8 O' e% |2 K0 q9 n+ \) E記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示2 s  W# i# L" ]% Q
講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account  z/ S1 @  y" Z: ^0 q
一樣會去騙人
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-22 00:17

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-22 00:09 發表   
! l5 ]. m  g! y: @6 q0 `2 i5 C

3 w; E/ r# E6 l4 E) o記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示
! G- w  E9 Q" C1 p' u% x! u# a6 e! g講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account1 }# r- l8 H% W
一樣會去騙人
$ {! F7 n! |  `' b, Q1 n; _: s. @1 }有道理
作者: ae111    時間: 2011-5-22 00:21     標題: 回復 26# mercury1 的帖子

似乎你說中了似某某人.
作者: bbalice    時間: 2011-5-22 00:37

可以PM我知係邊個同咩事嗎?雖然我只係網上出沒,我都有D驚...
作者: pisa    時間: 2011-5-22 00:45

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 19:43 發表   % t, V+ b& e3 d6 v+ \
之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題
( {5 w/ |; e9 B. f; U' P- z我唔信,係度識左唔少人# W* y' m  R; X. ?5 c. ?
4 l  I- ], ^3 P0 Z  P
好啦...依家我終於信心儀姐姐
5 v; K& a5 ]6 r. ^7 `! U係有d得罪,) N  U+ y0 a- k/ p2 v  O) ?
我知係有cd 真係只係為左貪靚而cd, ' X* a' i0 F; m: o, R: J0 h
但無可否認! M$ s# R' n) V
  E$ B5 \6 e& c9 J3 \( m$ G當你真真 ...
4 s  `5 F# v  L$ S7 _* I7 w/ B! i
識男仔女仔cd都好... 唔好咁易信人啊!
' n  I0 E! u& P: I都唔係單單只係呢度先有既: {1 q1 F$ M) s8 p
其他forum都有架,寫到明話想同你咩咩
作者: xxxg010    時間: 2011-5-22 01:33

next time be careful la, you better understand their background b4 meeting them up4 r5 N9 e" l5 m6 T& U
please pm me so i can beware what happen
作者: thomasedison    時間: 2011-5-22 01:57     標題: 回復 1# prettyin1224 的帖子

-                                                                                            PMPM,,我都想知@@"
( L* {9 V& B% C! T) O: u-                                                                         我都試過一次俾人抽水=W="
作者: apple姐姐    時間: 2011-5-22 01:59

我都試過俾人強吻.... 搞到我真係唔敢再o係度識人....
作者: abc2010    時間: 2011-5-22 02:02

我也想知道呢 , 可以PM我嗎?
作者: alex8826245    時間: 2011-5-22 02:23

我都想知, pm埋比我, please
作者: w-wing    時間: 2011-5-22 02:41

網上、現實中交友都要小心,朋友有好有壞,要自己仔細過濾過才好約出來,熟人都會有欺騙你的一日,何況素未謀面嘅人。
! h8 W7 f: n. _% g這次經歷好好檢討當中有什麽缺失,才能想到以後如何避免,因CD以外還有其他世界會有這種人的
作者: CompactDisc    時間: 2011-5-22 02:48

我都想知發生了咩事, 同埋佢對妳有咩不軌企圖呀, 可否話比我知呀?
作者: grilboy    時間: 2011-5-22 04:34

不如搵版主公開啦,唔使估估下
作者: wmyandlcy    時間: 2011-5-22 11:00

我都想知2 j! Z, V0 u0 h! O; I% q
公開吧
作者: uniformx    時間: 2011-5-22 12:17

1.帶眼識人# G4 T* E, Q+ b
害人之心不可有,防人之心不可無
6 u: W$ y! h# s! r明槍易擋,暗箭難防
) ^5 ]. p! H6 S% ?6 f無論係現實世界或網上世界,都會有好人同壞人
# E6 F/ C0 j' a1 W2.8 `9 B% F) k* q$ w7 l! S' x
出得黎行,預咗要還2 y+ m4 w7 [3 F  d6 I. x
上得山多終遇虎4 |& n" `/ A7 k3 b" [
若要人不知,除非己莫為
6 S% t: H* W' [  p0 I3 R3.$ \, S; X, {2 t& r
有人想搵人一齊做女仔, Y0 [6 m  g" @1 ~; T4 l3 y+ x1 i
有人想做男仔搞女仔, Y& S/ R+ A2 V: X1 U; Q
有人想做女仔比男仔搞' E; u5 Q: d+ o% k9 J7 p
有人想女同互搞……* f% |) I) z8 O* C
出黎玩之前要講清楚想玩咩,想點玩,有咩接受到,有咩接受唔到9 k3 o& T& M2 I# ?
……當然講好咗唔代表臨場唔會「加料」: Y7 q  C6 ]- Y
——! f) \5 J; s0 V
我就……
7 I6 n, s, w, J; z; `2 |/ o1 g2 y1.想成班同學有男有女一齊返放學做功課溫書……0 \& G& w; M3 z9 K. c
2.想做女學生搵男朋友
. \- ?2 s4 Y# Z9 S  `) a9 I6 G3.想做男仔搞女學生! P; s: H& z5 @4 z+ @
唔接受:
- o( J6 t& h9 K吸煙、飲酒、講粗口0 d6 @4 I; O3 L& c! O
4.
/ Y4 |3 g' l4 D; H著校服裙出街、入女廁、非禮、強姦……預咗比人拉+ W3 r6 |9 k8 t0 [8 X* i
出得街……預咗有變態佬,點應對就……自己諗# o' [: K* v/ u- O2 B
我賣貨,預咗有無賴走數、唔收貨……
作者: allen816    時間: 2011-5-22 13:10

我都想知,pm pls
作者: JoJo1217    時間: 2011-5-22 13:22

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-22 00:09 發表   
: q* m; m  A- @  C2 I* b: _% l4 W! y6 a5 P2 |, i  c

, ^0 W* ^1 k/ d! [記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示
8 l+ |/ x" K: ^8 S; |講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account4 i/ m! o6 k' I
一樣會去騙人
: S/ C! `9 |/ {7 [

6 v6 v  Z- Y; p  E5 a3 F
1 F% N6 p: M' c  R7 q: \其實最重要係好似警訊咁公開案情,等大家可以提防同類事情的再發生。
1 B, g$ Q' R8 x6 j2 N! k
' L) `4 ^* C2 b8 x7 q+ l衹係公開身分一則如mercury所言佢可以換身分再嚟,二則有可能佢同你喺網上展開駡戰也衹會把事情弄彊 ( 當然有些旁觀者會喜歡參予駡戰 )。
作者: amywong    時間: 2011-5-22 14:10

順道PM給我吧
作者: secret159951    時間: 2011-5-22 14:39

好似好恐怖..; F5 @9 X8 O& [" V( B# d$ C, ~0 ^
BTW小心識人~_~
作者: ggcdgal    時間: 2011-5-22 14:43

帶眼識人,如果覺得有什麼不妥,就不理好了,anyway, take care
作者: 香兒    時間: 2011-5-22 15:24

經常有人在cd交友項目中找<cd女>玩,,但他們又不是cd的...要玩sex的...一見有cd出現4 P* z+ H$ M4 K5 M3 m7 i, O5 k
就撲上來..甜言蜜語溝cd們的.......這些人要留意啦.....我知道他們在很多個cd網站也有戶
) [" E: m7 T4 r2 Q* t口...而且有不用名字的戶口方便同cd們交往,,,,,,經常見到的....做如 toxxCPX, ericxxxxx,.....
; N, }/ y0 |/ H& e請小心..
作者: fung2006    時間: 2011-5-24 00:36

睇起上來發左好大件事,) w* e4 Y- ^! f* ?
如果唔介意簡單講下發生咩事嗎? 等各位姐妹可以提防下...
# V4 ?  _) V/ P6 j8 p(但邊個做就唔好講)6 I; D( {' t( o6 p& O& ]8 I
: @/ D: ]8 W3 [8 _0 {8 D
' Q6 K4 S' v! E
網上始終係一個公開平台,呢到的會員除左cd外,都可能有其他需要而來,
/ I5 D0 L/ k3 S2 T; Z所以一定要提防,仲要小心人生安全呢...
作者: gourment    時間: 2011-5-24 20:48

我都想知丫.... v( [6 u; I- u2 r  }0 E0 \+ y3 z
PM埋比我可以嗎
作者: willy    時間: 2011-5-25 19:25

我幾日無上來, 到底發生什麼事..... 好似好可怕禁.....
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-25 23:22

pm我啦pls
: p  W5 G8 ?% n3 B6 }- @" D我真係好想知
作者: schoolchan    時間: 2011-5-25 23:30

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-25 23:22 發表   
1 j, m9 y7 Q/ d5 C, U4 J2 Opm我啦pls
0 t$ J" O+ `3 S我真係好想知
! Q- o% Z! R4 _; t" u% u我都想知
作者: happymay    時間: 2011-5-26 00:01

我都想知@@
作者: 2133    時間: 2011-5-27 07:32

PM PLZ 我想知咩事
作者: 露姬    時間: 2011-5-27 09:41

我都好想知,到底發生了什麼事?可以PM我嗎
作者: bb_siu    時間: 2011-5-27 13:17

請PM..呢個問題要好好正視
作者: 346    時間: 2011-5-27 21:03

can you pm to me too?
作者: wongkt    時間: 2011-5-27 21:05

我都好想知咩事...
作者: Terry220022    時間: 2011-5-28 12:22     標題: 回復 1# prettyin1224 的帖子

我都想知ar, pm埋俾我知吖+ H1 [0 Q9 Q3 C. S4 {8 x
不過我覺得姊妹應該將哩個人嘅名post 埋出嚟等其他姊妹加以防備, + g0 O. Y  G. h# n. e2 F1 p' p
同埋如果姊妹將佢個名post出嚟之後相信佢都唔會再夠膽喺forum度出現: O- u7 R, t% `6 S& i! e
姊妹以後識其他人同參加社交活動都要小心啲ar
作者: mr.159    時間: 2011-5-28 12:41

真係甘恐怖 ?
作者: siuming1234    時間: 2011-5-28 15:52

樓主,我都想知,誰是害群之馬? 請PM我. THanks.
作者: angel    時間: 2011-5-28 16:49

真係乜人都有~!!
作者: hkguy-    時間: 2011-5-28 17:09

what had happened?
作者: gabon    時間: 2011-5-28 20:21

可否都pm我,等我地都防一防
作者: 蕊璃o琉璃    時間: 2011-5-29 17:16

pm埋比我啦~thx你
作者: akina    時間: 2011-5-30 01:20

發生什麼事了? 說給美美聽啦,pmpm
作者: manhanl    時間: 2011-5-30 01:21

可唔可以PM 比我AR, 等我都提防下呢類人..
作者: winding1    時間: 2011-6-11 20:36

我都想知
+ N, d  i2 d0 I% E- u& f係咪對你毛手毛腳個D: e( `. h& C" q' i/ W1 [6 k
BTW 樓主男CD定女CD
作者: silkypanties    時間: 2011-6-13 11:11

我都成日收到D人 msn 我, 話一齊出街, 叫我陪佢買野, 或者叫我出去搞野..........全部比我拒絕( Z$ r9 c4 u& R% F
三九唔識七就話出去. 大家真係要好好保謢自己呀
作者: KaLau    時間: 2011-6-15 16:23

I want to know too.  Can you PM me please? So that I can becareful
作者: LingLing    時間: 2011-6-15 17:23

其實現實世界就係咁, 有好人自然有壞人, 由其網上世界, 用花言巧語呃人實在太易, 同cd 我認為冇直接關係.....5 L* Q2 z! g' r' A
7 q* k2 a- d5 d
當然, 有好多人會將cd > 特殊性癖好 混為一談, 咁就會招惹左樓主講果類人, (講真, 如果從純CD forum 應唔應該post 2級半既 美女相我係有d 保留, 雖然我自己都中意睇, 不過就更加吸引左d searching for sex 既非cd.....) 由其有post cd 相既, 而質素ok 既 相信都會收到唔少pm, 當中有幾多係真cd 真係........
2 I0 {) M# U$ z6 m( T8 m6 {- s, o. i; p* ]4 K( R+ k8 L/ m7 c
至於唔開名而pm, 玲玲就唔讚成, 果個人見你開哂topic, 要轉自然會轉a/c, 重點係要將個經歷share 出黎等大家引以為戒...
( g* T# o7 ?+ B3 j9 u
4 R6 R9 Z. [% [9 K) @8 B1 p最後衷心希望樓主冇事, 而各位姐妹真係要帶眼識人......
作者: 快樂女    時間: 2011-6-15 17:34

所以我一直都唔敢join活動...最多夠膽係屋企冇人果陣著下咋
作者: 五香肉丁    時間: 2011-6-15 17:58

講個名出黎啦....不用怕
作者: Erik(a)    時間: 2011-6-15 22:33

I am new here, 不過網上世界真係乜人都有, 我也曾在其他forum見過有因會面引起的爭執, 如果真係想約網友在現實世界見面, 都要盡量在公眾地方.
' p2 Z2 F  V3 J! |希望樓主現feel better la...
作者: Erik(a)    時間: 2011-6-15 22:39

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-5-22 01:59 發表   ) C- y7 H  J  P2 ]
我都試過俾人強吻.... 搞到我真係唔敢再o係度識人....
9 x& Q, p7 s0 v% [7 Q0 Y: M

# t$ U! S; a! y6 D; D, nwaa... 有些人真是純為了sex才上來識人
作者: shanaslala    時間: 2011-6-16 02:14

咁既事都有...
作者: manman666    時間: 2011-7-9 01:28

pm埋比我啦.....+ x. U* x  M6 F

' R5 P5 G- G5 r7 s' @ 我最近就試過有d怪經歷 有次約cd網友 邊個就吾講 後未佢想哄我一齊入似所...目的係SEX 好彩冇事.@O@ 大家要小心 佢地通常會以Crossdress興趣 為名 另有目的為實!~大家小心 : W5 ^7 M* e: m$ c9 }+ t

2 _$ ?. J6 Z. K* ]# p4 P' }3 c希望樓主早目分享事情既經過 好樣大家引以為監
作者: 1066    時間: 2011-7-9 12:45

之前又係有個人叫我出去做(佢應該都係cd)=.=
  C# j! r6 @# N' U$ f問題佢都係男人 第一次 比佢嚇親~ ~
作者: Sammi    時間: 2011-7-9 18:40

我也想知道啦, 如果唔可以公開post可以pm我一份嘛?
作者: manman666    時間: 2011-7-11 22:21

引用:
原帖由 Sammi 於 2011-7-9 18:40 發表   / l1 [2 u7 @4 F- n  Z
我也想知道啦, 如果唔可以公開post可以pm我一份嘛?
, ^& q# [8 I* `6 E
& H7 e" g- {# g! n+ l吾知樓主會幾時公開...
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-2-8 14:07

我都想知乜嘢事,可哥PM我?
作者: snowsnow    時間: 2017-2-9 14:20

我仲係呢度新人,見到呢個post 都唔知點好,有點擔心
作者: littlebearbear    時間: 2017-2-10 10:18

Please pm too
作者: endless_sugar    時間: 2017-2-14 00:18

WHY DONT U POST IT
作者: kellylok    時間: 2017-2-14 18:15

Pls pm to me * j2 Y8 ]3 _; |' w; Q/ `. I
Take care
1 A& j4 o- `+ J+ XI also want to know
作者: cindylove9647    時間: 2017-2-15 08:23     標題: 公開

可唔可以講個詳情來聽下等大家小心下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0