標題: 新手cd 心路歷情長篇 ((內含肥肉不喜勿看)) [打印本頁]

作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 17:39     標題: 新手cd 心路歷情長篇 ((內含肥肉不喜勿看))

小妹叫奈奈姊大家好...; o4 Y; g2 w* A8 D
小妹由細到大cd 的原由...可能因為身體..圖片質素不好請各sis 見諒+ a2 b) [+ I3 `, c6 m4 F

; T5 W4 c/ M! H- J& v! h) @1 Q[attach]57455[/attach]+ M: H: v, {" b  F0 I% O

: Z" t  e/ W# Z, n! l0 p自己由細到大..胸部都是比較脹的...
$ ?- v1 Z) Z! e/ N7 q( u小時候到中學經常被人說...你帶bra 啦個胸咁大個..又經常比朋友偷襲-"- 有點無奈((可能因為肥的關係))
( K0 M! ^/ k% z' u) ?) q2 n- q有一點因為咁而接觸左bra..到開始自己偷媽媽的bra 來試帶 ((當然只是用一會兒沒偷到))0 q% U5 z; Q7 f
其實有時各sis 都想要有胸部..有時有苦自己知....男兒身時..不說自己上體育堂時跑步((經常被人話你個胸..成個女人咁..又比人嘲笑))...7 u; J) d) v  W
比朋友偷襲等..衣服又不能太緊身..$ K) K  t3 X$ h' F
如果穿緊身的會好脹....小學中學就這樣過了..+ V! ?( b: n' i; n7 z8 |1 N& f. D  u

6 u  s, ]1 R) h+ z; H$ A由我真正cd 或者另說第一次全女裝出街都不過是幾個月的事..: L# ^# n( |7 w# v5 S: @8 [$ }- m
起由是看到一個sis cd blog 說美腿的和有好多靚相相和自己關於cd 事情...覺得很有同感..所以自己也鼓起勇氣去試一下..* r3 t- q; Y7 l% p8 h) d: S. h

! v; ]( `7 Y4 P9 ~3 X/ t/ B
+ s$ o  [1 L9 M* a由上說到自己比較戀bra...第一次自己買bra 是在3~4年前左右吧...第一次買非常緊張...選擇bra時手在震心情好興奮但又好怕..
  a' D8 a3 a7 N( p一方面自己怕比人認出是男仔..一方面好想買下來...
+ a% k# W% C4 `% y其實買之前我前前後後出出入入左好耐...到時機岩時同心境調整完畢後買..((自己買個時係吉吉島百貨公司))9 S, a3 _9 b8 ?& \: A
係百貨公司好處買係...唔係得你一個去揀...通常是你揀完說去試或者示意一下就自己走去更衣室到試 岩既就比錢之後ko..
) y6 U4 V+ d( i. r咁岩個時5~6點到..都幾多人揀...當然我也趁虛..急急試完就買下來..( T6 x) F3 ]  H% b6 C1 w3 J4 S" t
當買到個時勁開心..原來無想像中咁難..不過要好有勇氣就是了..6 K' r3 X( F5 {
接下黎都係係百貨公司到度買過幾次...當然第一次是沒女裝上陣...中性打扮咁去買...
! Q# q7 s' \( S$ v' e2 F
* [) f+ V0 i5 E" m  m9 l說說自己樣貌...因為自己留長頭髮...加上又比人經常被問卷人,路人,超市sale等稱呼做小姐...自己也有女性特徵..* H% j* d( A6 Z9 i
連好多同學第一次見我時以為是女仔...((當然有同學說是很樣的女孩是了..所以大家不用期待我的樣子..自己也覺得很不行..似師奶類型))/ B, u" L5 d) Y4 x
加上有同學話我把聲音唔係太似男仔..((我覺得只是不似男仔般沉聲而高...但仍然可以聽到係男聲))
( E& A; n9 g3 k" I3 ]& O種種原因..比我幾大信心去買brabra....
7 x5 @+ C9 X4 K+ D但買番黎既bra 唔fit 自己身型..因為太肥出面買既bra 好少有42吋以上個d..直到我岩岩網上買到個..
+ F* ]+ @! U/ [7 N7 }& Z, u; A4 w9 ^6 M' j
[attach]57451[/attach]
- I5 m2 N8 ~/ H- x6 h0 {1 P! r  \呢個係前幾日買網上既...真係fit 番自己個胸...不過真係好大..48F..
( Q; I  F. _& Y3 v( G# U# M" a4 _9 b# }係某yahxx 度有個人專賣大碼爸爸...本身只可郵寄 掛號..同mtr 囉...前兩者我當然唔得..
! D4 i3 }5 u8 s; O$ l好怕比屋企人囉左..當知道時我怕....所以我要親身到mtr 見面交收..+ ?* h& }) z/ R- r' D+ W1 A
當然呢個時候我已經有幾次全女裝經驗...也沒甚麼被人認出是男孩感覺((可能是自我良好))
+ m' h2 @9 }) n& ~0 I% c最緊張係佢打比我時說交收...我之前也說了我把聲幾似男孩說怕她誤會...- s4 \, w, Q8 K  r
當拿接電話個時...手又開始麻..自己聲音提高了點...我覺得佢聽到我把聲時..可能心想似男孩..因為佢語氣好似lag 了一lag 唔太自然...5 t0 v' n5 Z# j9 h2 _
不過到最後見面交收時...冇甚麼大問題...好快就完成交易....事後我仲評價佢好好..((賣主好有禮貌同解釋 加上我第一次網上買 問左好多問題真係會比人呃))* D6 e6 H- F6 J# L- p6 V) G
例如問佢我全入數定半入數...佢好禮貌咁同我講半入數..到時交收再給另一半((如果是呃的話叫你全入的..而自己又留意左賣主好耐..先至同佢買))
" p. c7 |+ |. K" l5 v# h8 W賣主仲話如果有新產品會同我介紹下...好似冇穿到煲....事不疑遲去相..
4 k$ O. i8 B. L& u/ `' U: ?: H! O4 q$ z
[attach]57452[/attach]8 J& F) `$ z% v# i6 F! f. p
[attach]57453[/attach]* C  f) H: k+ H0 S* k
[attach]57454[/attach]
+ ?( j; L2 [9 D7 Z8 j. S3 W4 n; b) v$ e+ D+ H  u
個時交收時裝扮是這樣...小妹由於新手...冇乜衫同裙選擇..通常cd 出街就這樣了..." g2 y" Z2 o; ^
當然個胸是假的...我裝了些當西入去((因為自己好鍾意緊身衫下豐滿既胸部...加上背後會透bra 型同帶 好sexy))' y8 y9 p% P0 F) c% m
希望唔好見怪同比sis 話變態..自己好鍾意個look...
) G& S( A# L: P9 O; K" P4大原則自己cd 短裙 高跟 絲襪同豐滿..真係引死人((自己都鍾意呢類 type ))
4 Y; i/ e- K" ^& t4 U/ q) x, Y
自己本身有全身相本想show 出黎..就太唔見得人((太肥)) 加上家裡無全身鏡...個相片又唔好...第時有空再補一下..; R# U/ l! o7 S
' b& D: h" V% A. X8 @
自己說了數次cd 經驗..其實係2~3個月前...其中一次..小妹奈奈第一次全女裝((加上裙))時 已經去旺角係旺中買高跟...; b: a1 [0 S  {0 N6 S4 P* |9 ]
自己又一次鼓起勇氣去買...買左對白色高跟....第一次試高跟同接觸高跟都係第一次..9 M% N1 P) L9 ]: Y  N
仲好記得著個時..著到好狼狽....初初以為行都行唔到仲會跌親...點知原來都係冇乜野...重心高了而言..當然是行得比較吃力..+ N  m5 m  T4 O- O
步履要比平時著運動鞋細一半...自己個時問sale話最大幾多號鞋..好在最大有41號...自己又岩岩fit 到....- Q+ _/ J1 `$ [/ K+ N: b  I2 f
好快買左黎..仲好記得個時女sale 同另一個女sale 細細耳語望住我笑..我覺得佢知我是男孩..但都冇乜野..可能因為我太緊張..聲音冇調整過.... G& I% g5 o8 c+ m. m
不過買到心頭好...好開心...自己好鍾意白色...所以就買左白色高跟...之後直接著左去..上旺中行個轉....! p. j/ F# c' l+ p- T
行左一陣...隻腳好痛....由其係腳尖..因為係高10cm 到....著左之後真係好佩服d 女孩子可以著咁耐同行得咁快..
. I- E! D2 p/ g& ^* V) f5 Z最緊要既係...可以追巴士...自己行都勉強應付到..何況要跑..... l* c3 }" H( Z2 q; F
要著到一對高跟好舒服...上網搵都話好難會唔痛著耐左個時...自己個對已經係圓頭唔係尖..可能係第一次吧..( i; ~3 e; e, S" V5 @
呢次係買鞋經驗
1 R' I/ P8 s: |6 K" x
6 r0 V9 W1 `' g& u! `7 K之後又去過太古同沙田新城....太古就買左條短裙..沙田本想買衫衫但冇衫衫買得落...岩心水個d 又太貴..價錢岩個d 又唔岩心水..: {: s& s: A% k5 |+ x
所以沙田個次係冇買到...不過沙田近spoony 公園個邊 上一層...有間好大..又男裝又女裝...有bra unun 絲襪買..." f! R6 a3 i, c, b7 _* C! n! A& n
自己去睇bra...或者揀個時都冇人理你...小妹只是建議一下 ((如有更好請介紹一下喔!~))
* Q7 ?* j. V3 w- \; D5 X之後行完一田後番屋企了....7 A& ]; j5 ?0 u* @

# J8 c) O) C" A1 h2 @. L買絲襪自己係樂富間百貨買...因為女裝個面揀完直接去比錢就得了....唔會有人理你...! N: o; b' A3 n
當然我也小聲的問sale 揀左去邊比錢...不過樣式多不多就見人見智..自己見都ok多下...價錢貴唔貴唔知了..7 [$ u' j/ Q) w( x6 n
自己買左2對好似百幾到定一百留下不記得了...有對用唔到..因為買錯size...: Y  N; C: U! T7 R2 }4 r
9 ]8 L) d% }( A, L2 x0 m$ w5 f
5 k' ]5 I6 |* }/ M' K: k0 P
自己都唔知自己係cd 定戀物或者其他..但一樣肯定既係....我好鍾意女裝..由細到大都覺得女裝好靚 花款多..
" F  U0 }/ J/ j& ~0 a) l著左女裝多左好多望鏡....由其係對腳...((自己覺得對腳唔同一般肥肥的人..可能又係自我感覺良好...自己覺得比較幼一d))6 i0 E, r& i( ^) _  h
因為覺得自己經常un 腳...所以幫對腳會瘦一點....+ I3 X$ [6 j. O5 }& _9 u& j
自己cd 好少睇自己身型..前幾日有post 有人認到你是男孩身型..
% m( Y- b9 g2 A, Y自己覺得有份部女仔好直..所以自己都冇乜點介意..當然出到街時勇氣搭救...# H' Z  F1 ^7 s5 G$ J. t

" X& N7 x! U1 g- P8 {4 }3 N# ]ps: 初初我以為出到街會比較多男仔望..點知係女仔望我多過男仔..
3 V! v( b  }; B3 K- w通知一望就望我個胸...好直咁望....可能因以為係女仔吧..所以唔embrassing..
; p! V8 ~$ x5 ?5 j- Q男仔有d 都有望...不過大多係大叔到呵...可能因為人家覺得我好豬吧...
) h& j9 e7 ~3 {+ d' ?/ V! i% \有時d 女仔覺得身材好而收收埋埋..唔想比人望..怕embrassing
7 F- z; x+ v" G- B+ p; C3 |, \自己做左覺得...其實身材好show 出黎冇乜問題..比人望下又唔會少左塊肉...又可以增加自信.... I7 M+ X, H" ]3 t4 w. O
當然唔係教大家去咁做...有風險的....所以只是一個感覺吧了...
0 D$ j! E- p& m, w# S
9 l! V4 r6 E5 A4 B
5 p0 i) ?- K' U4 b' _到最後希望同大家交個朋友...
, X" P1 H: w- l* U. \" Q同想問一下那裡有一d 大碼衫衫買...最好可以有平靚正個d..比較年輕一d..$1~$300以內左右喔1~8 {; H/ v! g, r8 x
最好有蕾絲個種..( f, T$ V8 o/ T6 U5 R
其實仲想問淘寶個d 點買..因為自己又上網睇過幾耐下...都唔係太明佢講咩..; l0 a3 G; F' `7 A0 [6 l7 G
又一站式又運費點計....用邊間好等等..! u* w$ @/ V; R9 u- A, h: N5 \
自己知道係淘寶買可以係物流中心度囉...
0 ~( P9 C$ D- Q2 G7 [2 F: E方便嗎..唔洗見人....唔洗驚呢樣怕個樣...
7 a) a8 ^9 q8 A+ q& Q. r0 X  X! P, g* @8 s8 @. X
我好怪喔...通常我一大篇文好少有人回覆..' r; z9 ?+ K+ o; f& A5 M. R
難得人家正正經經咁回....好少比人回文..有時感覺還是潛水吧...辛辛苦苦打出來沒人回我的...0 J; `4 X3 A* i- Q+ |
當然有些人有看..但沒回...但感覺上差了點支持就是了..8 r- r# Y& a8 G% M
2 i7 V& K/ k/ r+ G. ^2 n
感謝各sis 睇左咁耐...自己都打左篇文成個幾鐘...& s7 N7 u4 q) [4 D1 p7 b
" P; W9 v  w& e
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-25 17:50

頭香先..
; N6 Y$ ]4 d$ K5 q+ r8 @. ^
" J' t0 w/ i: @& B人不經歷,沒有成長的~, @7 S" ~7 E( [6 p, }) k, }" E

/ f$ }( \' E6 y( F. c最重要明白自己想要什麼
作者: adam5354    時間: 2011-5-25 17:52

嘩~~是真乳房啊~~
  p1 I- ]( {4 ~+ Q  S$ @露點圖是犯版規的~~改改它吧~~ 6 b( E" z& |* W: J
妹妹是不是男性女乳症呢~~?

作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 17:56

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-5-25 17:52 發表   ' ^$ ?1 b; ]9 G+ F/ M" f
嘩~~是真乳房啊~~
: B+ c1 A/ p; F/ R露點圖是犯版規的~~改改它吧~~ 0 D4 b0 T5 v) [' X* P- ^
+ Z6 p9 r- j( x* n% A5 Y' D% u6 P2 ^" b1 v
下..小妹不知道喔.....改一改吧..謝婷婷姐提醒
作者: pisa    時間: 2011-5-25 18:36

巧勁耶~  有無C
作者: pisa    時間: 2011-5-25 18:40

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-5-25 17:52 發表   
2 p- L* I* r, Q嘩~~是真乳房啊~~
' v0 t) I, l) y( n! W, F露點圖是犯版規的~~改改它吧~~ % `7 Q- \  F# a9 Q6 U1 v  r
, t( A0 @- p  W; M3 m1 Q- }但係佢係男仔黎喎
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 18:45

引用:
原帖由 pisa 於 2011-5-25 18:36 發表   4 \" M3 v( q- x9 e0 H
巧勁耶~  有無C
4 \1 \/ H' h5 p% F$ N, Z
. W* @4 I( G$ K3 i

! H& A' R) g% ]9 X6 G不太記得c 一定有...好似之前渡過有d 但冇d 都有c
作者: mercury1    時間: 2011-5-25 19:23

每一個CD都有一個心路歷情。多謝分享0 ]. J9 i2 }2 B# j4 N7 s2 @
唔食藥就有乳房、好多cd都想有! o" R( D6 t2 h) J5 p/ j  F9 q
男兒身時。。有苦自己知。) [, X5 k$ f( ?! n* K2 U0 {/ f
但女裝之後會唔會變得愉快呢
* e( p+ g9 j. t" F3 h5 D% x' M) x9 h9 ~, O& F5 e1 ?1 ]* Q) ?
真係要下減肥。可能減肥之後連乳房都會冇
作者: w-wing    時間: 2011-5-25 20:26

我寧願苗條啲好過有C cup但是肥,個人肥係好辛苦
作者: iamonheel    時間: 2011-5-25 20:51

如果覺得個胸咁樣, 令你唔開心嘅話, 一般做掌上壓會收得實, 一日30吓, 2-3個月應該有成效,
) f6 n( p: T+ h8 l' j
* s5 U! Z- g( \# D. ~, O/ R% ?當然要控制飲食喇.
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:11

[quote]原帖由 iamonheel 於 2011-5-25 20:51 發表   ! e3 k0 q# v! N/ [( G4 X- d
如果覺得個胸咁樣, 令你唔開心
' H* y4 {" `- x1 {8 t
( R- e% z1 q1 z
8 y0 I* V: P4 P; ?$ T咁又唔會..係以前d 人咩都玩一餐..以前係有唔開心過..
6 I! c9 f2 p# [4 b. ^6 _( x宜家d 人無以前咁幼稚大個了...加上自己諗野方面比以前成熟左..
  x% z" o4 b0 |: ~9 ~& F) {" ?唔會care 呢d 事了...自己都鍾意自己個body
, i) S4 s; M+ g  T人要愛自己嗎..4 s9 S' o5 V: `  x8 j
; }; z7 x1 t2 A- ?6 v
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:13

[quote]原帖由 w-wing 於 2011-5-25 20:26 發表   ) i: X5 r6 ~  c- a+ N0 |5 F4 W
我寧願苗條6 J& N) H1 Y/ g& N) t9 r/ Q
, I7 \+ d+ D: {1 W3 D
2 l" X' E# O; C
自己都叫做瘦過下之前..但唔係標準身型個隻..
& f! ?. h! z1 X7 ^; G感覺冇乜分別..肥係唔美觀..但我緊張健康多過肥...
+ o* L" Q* _( C2 E7 m6 @9 V2 p自己都控制飲食...當然係因為自己本身好吸收...所以...5 c) O: c: W1 S5 n) g( n
我諗係行路有時會易累d 掛...其他覺得都ok....
9 X3 p( d% m# r& n; [( L- G) v2 f9 `6 d3 {; }) H9 X
有時羨慕d 人食極都唔肥....自己就好吸得4 A( l& }* t, |

; C' A& C! A" l. c[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-5-25 23:21 編輯 ]
作者: xcherie    時間: 2011-5-25 23:24

我都好想唔食藥就有乳房呀.....$ d* R4 S( U! q! J- }, l

) u" V3 _/ K- r2 L但係又好怕有影響.........
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:27

引用:
原帖由 xcherie 於 2011-5-25 23:24 發表   / t# O3 D" c! G0 _- j
我都好想唔食藥就有乳房呀.....
) g: e- A# j5 B. R6 w3 L4 h5 s% t: h- X1 _1 E7 W) f
但係又好怕有影響.........
5 ^  m4 d3 c" d. u( O
+ K& C3 J4 s: O3 z# [# m7 k& T最好係想有個時有..想無個時冇..
" X% R, [2 `6 a) `) q呵 幻想only..
作者: w-wing    時間: 2011-5-25 23:43     標題: 回復 12# 怯~~ 的帖子

天生體質就難搞啦,不過都希望肥得開心啦,肥得來綫條順嘅話有時其實都幾好睇7 @8 Q# |& |7 c
PS: 注意控制飲食及血糖水平要穩定,你太容易吸收啦,肥得來無病無痛就是福
作者: ohmygod509    時間: 2011-5-26 19:44

我都有d肥, }, ~7 p: t% k' r6 H2 v
但都係冇樓主咁大@@
作者: pisa    時間: 2011-5-26 23:24

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-5-25 18:45 發表   2 I- \; u* X* Y9 z! W5 p# m

: d( n; g6 `+ R$ |+ S7 w7 ~% ]4 ^5 M1 {; T

/ V3 h$ z9 Q- v不太記得c 一定有...好似之前渡過有d 但冇d 都有c
* y) Y# h! I# t
# \3 v8 O1 N$ U) `3 }2 M4 X& T* q
羨慕ing.......
* I8 \5 k4 [9 Y  l我一直以來都是. . . a   x9 j' `! \, E; `
努力增肥ing......
作者: wtf    時間: 2011-5-27 00:24

嘩 我都有dd 都成日比人話......我真係明白你既感受.....
作者: 怯~~    時間: 2011-5-27 23:22

引用:
原帖由 pisa 於 2011-5-26 23:24 發表   : K/ Q, {- Z" D( Y) L

0 D- |% o3 ~! P" _8 f 5 A; h. p  h9 d8 ]5 `; E
羨慕ing....... " v& r' x& M. h5 e9 e
我一直以來都是. . . a 0 G; F% s* c: N* B( v" b
努力增肥ing......
4 x, D6 S3 M8 N/ \9 j3 k
+ A. }. L" d  A5 K' c1 r' U' t4 J: @. }) e7 ~
呵..男兒身是苦處多...
$ V7 z! b% D+ }; \  j" M的確CD 時會開心..7 Y" w: F8 A3 A; i+ f! Q7 g
但就算我有d 或者c 都好...也是不特出的..因為肚的關係..3 v; q9 k) o3 f6 @5 ^( ^, P
所以要有東西撐住胸部比較有...
作者: 怯~~    時間: 2011-5-27 23:23

引用:
原帖由 wtf 於 2011-5-27 00:24 發表   9 s6 H! G& ~& ?: e2 F9 A4 a# Z
嘩 我都有dd 都成日比人話......我真係明白你既感受.....
( K/ y# Y& R4 }9 p# R6 G5 v& a7 j7 `4 [3 G3 A! c

7 C! Q6 S2 I6 }, Q1 [* ~+ {& |) c以前姐..但宜家唔係....宜家反而會開心..
作者: nuwkov    時間: 2011-5-28 00:26

从个头像睇,奈奈同学下半身都好均衡啊,% C% o: t, q: |, y# Y
我都有小小肥(168/65Kg)
( x% G& I: S8 M; p: ?( z) pCD来讲我觉得有少少肉感都几方便,就当身材差小小咯.
% ?4 X8 f- S% F4 b反正学骨感好唔来,差女装出街唔至于被围观就好.
( c. B0 {: E  M: @7 m1 V8 b/ T6 u想请教下,你系在屋着好女装先出街定系出咗街再揾地方換?& g4 I# n. S5 x
我出过去两次,都系在外面換,好唔方便.
作者: Terry220022    時間: 2011-5-28 12:12

姊妹應該睇嚟同小妹一樣有男性女乳症喎
作者: 怯~~    時間: 2011-5-29 20:45

[quote]原帖由 nuwkov 於 2011-5-28 00:26 發表   
% Q3 R1 _) ^* V8 g; f
作者: 怯~~    時間: 2011-5-29 20:51

[quote]原帖由 nuwkov 於 2011-5-28 00:26 發表   
' W8 v. a. t, J! @$ i8 H5 p- }# p; v1 j4 c) P
& x. p% L, i2 ^

; {. s( s2 k8 h6 W呵..小妹奈奈看情況喔...有時在家換完才出..有時出外時再換..
4 ^5 @1 T  S# C, L; V但回家大多數是換完再回家..有試過直接回家因為知道沒人嗎..
  e+ O5 K9 O8 i  G  |- H* g; M8 k. y最煩的是要帶衫褲鞋去換....每次都一袋東西..幾重的..3 p1 ~. L9 Z' o! T' J) \
$ T! d7 \  ^9 C4 a
你比我輕得多了..有時不是瘦才好看..
! k- F4 C. B" N) G/ S, d有些女孩子中度肥也是很好看的....8 m" {1 y/ C2 s6 w5 J" H& a/ y

) n3 S  f$ m4 \8 y' Q謝謝你讚我喔...我也是度好了角度也影的...呵..也可能是看不清吧...
作者: nuwkov    時間: 2011-5-30 01:59

个人感觉,CD,心态很重要
作者: abwingus    時間: 2011-7-12 07:20

無病無痛就好喇 .....
作者: t274513540    時間: 2011-7-12 08:07

做自己最重要
作者: !!S!!    時間: 2011-7-15 20:16

不過就咁好似女呀
作者: para    時間: 2011-7-17 11:18

有乳房咪好~
/ K  |3 j1 _) {: \+ ^' L4 k我想同你做朋友哦有MSN?
作者: 小伙子123    時間: 2011-8-1 22:54

果然是好大a_a
作者: jessie_01    時間: 2011-8-1 23:53

我恨都恨唔到...
9 K- m' \1 a7 D0 A從小就想自己應該要系一個女人!
作者: peterchan01    時間: 2011-8-4 10:12

It's a good experience
8 J1 Z6 u3 ~0 T  t! M/ y1 F, s7 WKeep it up
作者: 小徐    時間: 2011-8-4 23:51

是真ㄋㄟㄋㄟ啊
作者: MS06S    時間: 2011-8-11 06:24

好羨慕咁多出街經驗
作者: hung88156    時間: 2011-8-18 22:59

好大a好大a好大a

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0