標題: 第一次! [打印本頁]

作者: angel8531    時間: 2011-5-28 09:46     標題: 第一次!

今日小妹的起心肝想cd..
5 v# a' O3 V, H& ^' J$ o: M仲想去埋性用品店,但未夠18,想問各位姐妹這樣有無問題?
作者: Jany    時間: 2011-5-28 10:21

有咩問題?後生唔cd,等到80歲先黎點CD都唔靚啦!
" |, L. d4 W" `! N! x* d$ C/ h
$ `& h, O( R$ S% [3 o[ 本帖最後由 Jany 於 2011-5-28 10:22 編輯 ]
作者: angel8531    時間: 2011-5-28 10:29

誤會了,我是問未夠十八歲入性用品店有沒有問題
作者: hahaaaa    時間: 2011-5-28 11:22

陪你去is 0k  
作者: gila    時間: 2011-5-28 12:14

cd 同去性用品店係冇關係...你要CD既野, 唔需要起性用品店買.
作者: wtf    時間: 2011-5-28 13:24

無問題格.....個sales唔會問你拎身份證架-0-
作者: colorless    時間: 2011-5-28 16:16

CD和性是沒關係的!!謝謝
作者: mercury1    時間: 2011-5-28 18:19

性用品店?+ \: ?/ a7 ?5 N. u# g# ]
係想買乜野) t4 \. Z& t' O0 x% F
性商店D內衣太性感
+ o( O9 E) Y/ D. ]正常女人都好少會買
作者: Tweety_Kit    時間: 2011-5-28 19:33

其實唔好質疑呢位妹妹去性商店黎做咩, g  e, H4 _5 g, j
反正邊個做乜野都有佢既自由
. n4 Y4 U; E. ]( `/ I& _
, C; C7 c) ^6 W6 e, ]/ l$ m但樓主要注意既野係. }) j4 ~1 X6 T$ x: `- Y
18歲以下係唔比買性用品0 P2 [6 z1 u) ]( C) Y$ F( c" M9 E( h/ g
你仲要CD去買3 l* k( i/ \# \! g% _1 e4 }* @
4 J' b0 q. u) }' K, d( P
如果你男仔衫去買* x4 y& c* r9 K6 y! b
個樣正正常常唔似細個的話..
6 P; @& k, F& `* w9 T3 h3 T$ @都冇乜人會理你的=)
作者: fung2006    時間: 2011-5-28 22:32

如果樓主睇上去唔係細個的話
% g2 y; k  _, ^& b4 |) q' _- y7 I  J: H( s, n
成人用品網站可以網上訂再現金交收,0 x4 X( q2 @, ]; y* r
送貨員咁忙...都唔會理你夠唔夠18吧...
8 p" j. [1 I: y, R( m. E* R( g& B
/ o0 k1 P2 x2 x; ]& d成人用品店的好處係可以睇左再落單
$ N( z$ T' Q* X: t0 B" j8 l$ t比起直接去女裝店係容易d的...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0