標題: 我在剎那東張西望~~ [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-6-1 05:01     標題: 我在剎那東張西望~~

我在剎那東張西望~~
% K* W9 e: t# @& Y# o9 u& V6 [* P/ t7 T; r* j) K2 J0 t
http://mytv.tvb.com/variety/scoop/119020/434#page-1
作者: JT1030    時間: 2011-6-1 11:18

我都見到呀..個LOOK都幾好~
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 11:23

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-6-1 11:18 發表   * w9 d5 g5 w" A2 H: |+ C: Y
我都見到呀..個LOOK都幾好~
0 H( X9 n, V( i2 }( O3 i謝謝妳呀~~
作者: cxyx    時間: 2011-6-1 11:44

我都見到呀, 努力加油
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 12:56

爲了那一霎那,等了好多廣告(TVB個網好慢 ) ,點解無訪問你嘅
作者: Daisy    時間: 2011-6-1 13:07

很珍貴啊...!
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 13:09

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 12:56 發表   & ]; y6 B5 |9 J$ I; b
爲了那一霎那,等了好多廣告(TVB個網好慢 ) ,點解無訪問你嘅
- G2 E5 S; c4 l' E5 Q有丫~冇出街姐~~
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 16:50     標題: 回復 7# adam5354 的帖子

唔通留返你入決賽啲回顧片段
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 16:58

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 16:50 發表   # ^' h+ _/ T: Y- s( g$ u
唔通留返你入決賽啲回顧片段
8 H& l" M5 D. k) w& ?
3 l7 K% h1 I. k# d$ I
可能係冇機會入圍~~所以唔播~~
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 17:09     標題: 回復 9# adam5354 的帖子

如果係的話,唔知會不會有敗者附加賽,以高質素選手姿態直接PK入圍的選手,甘贏法仲堅
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 17:10

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 17:09 發表   , w7 u# o3 m9 v7 f
如果係的話,唔知會不會有敗者附加賽,以高質素選手姿態直接PK入圍的選手,甘贏法仲堅
1 U, u) b% `" J' P& Y4 d( m6 A8 U: Z

# v9 a/ H* E/ s. M# XGood idea~~
作者: 08miki08    時間: 2011-6-1 22:30

我覺得個呀媽親身去支持個仔, 呢種行為真係比任何野寶貴!
作者: Daisy    時間: 2011-6-1 23:43

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-6-1 22:30 發表   
9 v/ k! S1 ~6 x/ T  |# x我覺得個呀媽親身去支持個仔, 呢種行為真係比任何野寶貴!
) I  @) W7 w  W% Z9 X6 v: s3 a
如果個仔對 CD 係認真既話, 希望個呀媽一樣咁支持就好喇!
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 23:48

希望阿媽唔係爲了做星媽而一時興起支持啦
作者: pingu142857    時間: 2011-6-2 00:09

點解D選手唔扮埋女聲既...咁更加難分 . F1 G) L9 b5 _# r
其實D嘉賓可以睇喉核分架麻...
作者: adam5354    時間: 2011-6-2 00:35

引用:
原帖由 pingu142857 於 2011-6-2 00:09 發表   . P. A* U( i2 }
點解D選手唔扮埋女聲既...咁更加難分 - f# _- {$ e" e9 o/ h: r
其實D嘉賓可以睇喉核分架麻...
4 a; E$ l- S8 K4 _" G9 ?4 \台上的六位並不是參賽者~~ 她們扮來比嘉賓的一個游戲~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0