標題: H&M 造型創作室 [打印本頁]

作者: mercury1    時間: 2011-6-1 08:01     標題: H&M 造型創作室

有冇人玩過,仲有價錢顯示
& u5 w; Z5 p4 W# U5 ?: b襯啱先去買不過款色比較少
8 U" e7 D1 o& a1 y/ x& l& h5 O4 w) ghttp://www.hm.com/hk/dressingroom/LADIES
作者: 怯~~    時間: 2011-6-1 10:33

咁大間野..入面唔會得咁少衫衫掛@"@ 0 x: A) d7 P' i5 ~7 V3 t' L5 k

6 I" Z% U. W% c, _+ b感覺有時網入面d 野好少((其實鋪好多野賣))
+ @6 s, F) a  C2 I1 I8 r7 L3 c2 y好似d 內衣網咁...得個網..入面冇乜內衣咁制..
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 13:04     標題: 回復 2# 怯~~ 的帖子

牌子大怕給人抄款 或 有啲款個design抄人不能太張揚,所以網上好少款
1 N# \  l, ?8 D* U( i$ v6 DH&M在HK甘多更好選擇嘅地方,我絕對不會選它' M# b* u4 X( h9 J' |5 M1 u6 {
在外國就無法啦$ H7 x" t- M3 n+ a1 o1 |
2 T/ b; ~% p4 Y2 U1 t
作者: misslady    時間: 2011-6-1 15:35

but can only see the front.  no rear
作者: pisa    時間: 2011-6-1 16:47

good 呀!!
作者: 怯~~    時間: 2011-6-1 16:57

[quote]原帖由 w-wing 於 2011-6-1 13:04 發表   
2 W+ A% e+ g6 X原來係咁..小妹受教了.3 @1 S5 B  D" S- v' C" h. S) `
不過如果係t 既話..好難話抄
8 D4 \, q# N: t# D* @3 b, W1 _4 Icutting 都係差唔多 只不過換左色同公仔only9 o9 S( j: R' X1 J+ v6 B
好特別既t 另計
. q- z" D" o: a9 ^& c% n
+ L  x& |9 G( z0 H  a9 S[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-6-1 16:59 編輯 ]
作者: mercury1    時間: 2011-6-1 18:37

D大公司係唔怕俾人抄design嫁、除非有衫上印有牌子
* x$ A5 o" e1 J同一個design,一條裙有花邊,一條冇花邊、或者唔同物料做1 q( A/ ]/ V/ d( G6 H
都唔可以話抄人1 m+ f  l5 a6 O; N. l- o: A" m

; ]+ |8 q) R6 k$ t造型創作室係俾我地襯衫用'唔好諗得咁複雜
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 19:53     標題: 回復 6# 怯~~ 的帖子

淨公仔已經夠好多人玩(睇下polo果啲T得個馬仔都有人老翻周街賣啦)
4 g: z9 H; [) s& B6 l6 O/ tH&M 我想不到理由買(外國來講呢個牌子算中下檔次)
% [, j# \$ K) E' Z2 UHK同級嘅Bossini衫,Giordano褲、裙、褸,重要平啲手工同料仲好啲添,Giordano for ladies 嘅design 仲high class過H&M
6 U8 r0 f$ O$ n) ^- F" B& G+ v( S" s5 e/ {
呢個造型創作室其實好多牌子有,係幾好玩,不過H&M少款好多唔夠過癮
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 20:19     標題: 回復 7# mercury1 的帖子

不論什麽貨品,有啲公司少氣上來,真的會告人地公司希望令別人執笠或博呃和解費,英國、德國好興甘做(見過以前公司個客給人告)
+ Q1 p& Z) R6 Z6 R, s( K2 y8 q0 J% H0 Z9 S& S& t0 H
其實現在歐洲流行3D 試著(衫褲、内衣),這種拼貼方式開始少人用多數賣首飾、細配件用; x2 m' T" I, H  N
- w+ S6 S7 g5 p5 Z1 h8 g
有啲公司cut左網上版創作室,要你用它公司的iphone apps才用得到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0