標題: H&M 造型創作室 [打印本頁]

作者: mercury1    時間: 2011-6-1 08:01     標題: H&M 造型創作室

有冇人玩過,仲有價錢顯示* M# t  T& D0 `4 M( ^* Q
襯啱先去買不過款色比較少2 x; v& g% D6 I
http://www.hm.com/hk/dressingroom/LADIES
作者: 怯~~    時間: 2011-6-1 10:33

咁大間野..入面唔會得咁少衫衫掛@"@ 1 `) |0 r" }' X5 R: W# v4 U
% |6 [& p* \, G
感覺有時網入面d 野好少((其實鋪好多野賣))
9 N6 Y! C! a8 ]; q: o9 H% V$ W好似d 內衣網咁...得個網..入面冇乜內衣咁制..
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 13:04     標題: 回復 2# 怯~~ 的帖子

牌子大怕給人抄款 或 有啲款個design抄人不能太張揚,所以網上好少款
0 x7 d) D& G) G9 R6 I8 J) Z- LH&M在HK甘多更好選擇嘅地方,我絕對不會選它3 I* S8 `% s9 h5 \2 g$ o
在外國就無法啦: |0 c  |3 Q1 J5 ]

- ^2 @/ y1 y! A, T8 U$ B. E[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-6-1 13:06 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2011-6-1 15:35

but can only see the front.  no rear
作者: pisa    時間: 2011-6-1 16:47

good 呀!!
作者: 怯~~    時間: 2011-6-1 16:57

[quote]原帖由 w-wing 於 2011-6-1 13:04 發表   3 {; M) f0 F3 v
原來係咁..小妹受教了.
- X# L% c( }# ^" O! N不過如果係t 既話..好難話抄
( Z6 g- ]  _# f0 h% Y; X5 Vcutting 都係差唔多 只不過換左色同公仔only
; m# y# k' e" t. K( w+ m9 d' u* W% f好特別既t 另計
% ^! y3 z# |7 k8 R- ]0 M1 H. @5 l5 }  Y* t6 ]
作者: mercury1    時間: 2011-6-1 18:37

D大公司係唔怕俾人抄design嫁、除非有衫上印有牌子# h2 s6 I4 W1 C; z" K2 L
同一個design,一條裙有花邊,一條冇花邊、或者唔同物料做" E7 a' n, H# U3 O* N, i, e
都唔可以話抄人; @2 b( b9 i. B& Y8 ]
8 i1 s+ K( C5 o& E( J2 l
造型創作室係俾我地襯衫用'唔好諗得咁複雜
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 19:53     標題: 回復 6# 怯~~ 的帖子

淨公仔已經夠好多人玩(睇下polo果啲T得個馬仔都有人老翻周街賣啦)
5 S1 k7 |  C5 O  [: Q9 uH&M 我想不到理由買(外國來講呢個牌子算中下檔次). N( Q  v- D: e) x; g/ _5 T% {
HK同級嘅Bossini衫,Giordano褲、裙、褸,重要平啲手工同料仲好啲添,Giordano for ladies 嘅design 仲high class過H&M
" S- Q1 W: z7 Q+ J- e
6 r- D, P9 S' I& C呢個造型創作室其實好多牌子有,係幾好玩,不過H&M少款好多唔夠過癮
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 20:19     標題: 回復 7# mercury1 的帖子

不論什麽貨品,有啲公司少氣上來,真的會告人地公司希望令別人執笠或博呃和解費,英國、德國好興甘做(見過以前公司個客給人告)6 w) C8 Q: `2 t

8 G1 s* Y# D) S3 S其實現在歐洲流行3D 試著(衫褲、内衣),這種拼貼方式開始少人用多數賣首飾、細配件用
. f. X( R. E/ v' e! g
7 a4 V' F- k* P  w+ n* X: \有啲公司cut左網上版創作室,要你用它公司的iphone apps才用得到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0