標題: Sloggi [打印本頁]

作者: usa0059    時間: 2011-6-14 17:34     標題: Sloggi

有無人知道邊度有Sloggi Bra賣?
. ?! R+ W9 A% [* W最好係易買D的地方1 x7 M0 x, t8 ]
Thz!
作者: jockey    時間: 2011-6-14 19:47

我上星期至買完, 運動型既 bra同under, 我係千色店買架!
作者: w-wing    時間: 2011-6-14 19:58

有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。- e7 K5 ?5 h0 [0 l$ E/ ~- Y
細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
作者: misslady    時間: 2011-6-14 23:15

their shop....
作者: usa0059    時間: 2011-6-14 23:42

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-14 19:58 發表   + r" |$ I, b& w8 H# X) d
有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。: `7 o3 r& o( t7 f6 H2 |
細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
5 G, a# x: m2 a! v+ E6 G. Z; a有無D無咁多女性去的地方介紹?
' m7 [& V* m) e7 m8 t% g4 c2 d百貨公司好多人我好易覺得尷尬
作者: pisa    時間: 2011-6-14 23:50

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-14 23:42 發表   
; D% B; V4 F. S; v3 T/ l( o6 [8 t8 x
3 B# G; u" ?3 f9 }8 i) j) a有無D無咁多女性去的地方介紹?
& |' h7 j# @$ L3 |- r4 V2 g百貨公司好多人我好易覺得尷尬
; w* @) l& a5 ~4 B

" S; V/ h+ D! T上網買喇,又唔洗試,無所謂啦0 V' u! C. k" W5 q4 x( e- _. [
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉& T, N- V3 l7 p! }$ x# H  V
其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 00:39

引用:
原帖由 pisa 於 2011-6-14 23:50 發表   
# W  _# V& p. |# d: x" A" r
: r! t9 r. j( `+ `4 I' @
3 i. M, }4 T$ j5 r; O* t$ F- @8 R上網買喇,又唔洗試,無所謂啦
6 K2 [8 u& F0 e; P, l我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
7 [; q5 J5 X( Q9 @& F& u: J其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
) [' v, v2 D9 B* x8 I' G4 U* J

2 u( X( z, u' {, W) j- f2 ^Yahoo 拍賣 search sloggi咩都無.....
作者: w-wing    時間: 2011-6-16 00:55     標題: 回復 7# usa0059 的帖子

sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 08:19

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-16 00:55 發表   
1 n3 i: K' W% r% d# m0 V) Ksloggi平野來,網上拍賣比較冷門
; I5 ]/ D6 P- x/ |+ ^
揾到沙田一田百貨有一間1 b, i, [. H1 ~! o8 h+ B4 C3 E& n
唔知果度多唔多人呢?
作者: pisa    時間: 2011-6-16 11:21

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-16 08:19 發表   
2 J7 q8 v2 B0 ?% L1 M9 }' b8 h$ J3 ?$ U# W0 @& L! l: c  f
揾到沙田一田百貨有一間7 ^" y7 V  N1 d$ X9 K- F
唔知果度多唔多人呢?
# T2 |/ m; I) y# V
你試下查黛安芬
作者: w-wing    時間: 2011-6-18 00:38

呢輪父親節會少啲人去女裝内衣部,加上counter在最尾個轉彎位(如果無改過位置),都ok少人
% O# p: V: d+ S! D9 Q8 m7 l4 ?# Y6 {/ u一般最少人時段4:00~5:15p.m.(C9娛樂中or趕返屋企,5點收工的OL未來到), 9:30~10:30p.m.(打烊時間),唔好以爲夜晚少人,好多唔想給人知自己著什麽bra、under嘅女仔會呢個時候出現。
作者: !!S!!    時間: 2011-6-26 14:17

不過千色比較貴@@
作者: CECI    時間: 2011-6-26 14:26

黛安芬度度差唔多啊!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0