標題: "開口中"可唔可以 set 到由電腦自動開局 [打印本頁]

作者: Daisy    時間: 2011-6-18 00:39     標題: "開口中"可唔可以 set 到由電腦自動開局

其實, 我想問"開口中"可唔可以set到由電腦自動開局, 唔駛由會員朋友或者 moderator 嚟 restart, 真係辛苦哂佢哋. 我呢啲淨係鍾意玩, 但就唔鍾意開局, 認真懶蟲!
作者: JG5446    時間: 2011-6-18 00:57

如果個個都好似樓主3 ]1 ~% L# S4 d/ [& N# K
只玩唔開
6 H: X# B6 w% q; P' M$ @咁玩完一鋪以後
% i# b2 w8 W, }$ j咪大家一齊無得再玩?
作者: w-wing    時間: 2011-6-18 01:39

現在可以有個手動set結果選項嘛,有時都幾好玩,次次 auto 5000就趣味性低啲
作者: tonton    時間: 2011-6-18 02:24

開口中,手動set結果選項,如何使用,本人從未成功輸入.
作者: apple姐姐    時間: 2011-6-18 04:22

引用:
原帖由 tonton 於 2011-6-18 02:24 發表   & o% U, ^. v/ A; Y9 w# E. K
6 J" `+ _: F2 M0 B( R1 x5 t- m  |同意..... 我都係咁...
作者: JG5446    時間: 2011-6-18 23:58

引用:
原帖由 tonton 於 2011-6-18 02:24 AM 發表   ' F% F3 Z7 n+ o3 M
手動set結果
- y; ~$ f+ l; O0 a3 O9 D1 Z) I除左要打估數上限外(1~????)( V1 O4 ^: F2 X( T4 M: ]8 B/ A, L5 M
仲要係中間打埋實際數字(答案,估中就奶野)
作者: Daisy    時間: 2011-6-19 00:41

不過自己 set 埋答案既話就無份玩.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0