標題: 性別認同及性取向 [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-6-25 09:38     標題: 性別認同及性取向

大家的性別認同及性取向是?
作者: Terry220022    時間: 2011-6-25 10:19

小妹認同自己係個男仔, 亦都鍾意女仔, 不過就好想可以做一個女仔
作者: CECI    時間: 2011-6-25 18:35

婷婷姐有冇chat呀? 應該點答妳呢?
作者: rac    時間: 2011-6-25 18:38

性別認同:中性% _! |& k* {6 p( q1 s$ O' E
性取向:男女均可* a. A2 @7 f1 |1 G% O

作者: mercury1    時間: 2011-6-25 19:01

男, 鍾意女仔.+ H8 s+ i% @. p& Q
CD係因為貪靚
作者: Daisy    時間: 2011-6-26 00:23

性別認同:男 (無計, 生理上係男就係男都要認, 不過我想做女)1 e! L2 `0 A( @. @, ]
性取向: 我鍾意女 (因為我鍾意女又識唔到所以先CD)
# b. H5 g+ m  I6 n- ^4 L& o4 L2 @0 C/ M+ p
咁婷婷姐, 你既性別認同及性取向又係點既呢.5 F# T) `* X' c" w" o) a' R

+ f, ?4 t. Y! g6 E5 m3 U[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-6-26 00:25 編輯 ]
作者: wilsoncomm    時間: 2011-6-26 01:22

我性取向: 鍾意女
9 |6 D) N! F2 Y8 S; X鍾意CD: 因為性快感
作者: adam5354    時間: 2011-6-26 04:10

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-26 00:23 發表   
6 p6 A# a( z% b( r& T/ X性別認同:男 (無計, 生理上係男就係男都要認, 不過我想做女)
2 ?1 {( z  k8 p; S1 J4 G5 Z5 {性取向: 我鍾意女 (因為我鍾意女又識唔到所以先CD)6 j6 a, v0 V5 d' Q

3 A. Y1 y0 [% t* E咁婷婷姐, 你既性別認同及性取向又係點既呢.
% r' l2 X$ N# Q5 I% k. L& I- H5 k9 m$ p$ o! [7 J" y! k
性別認同:女 0 U" U7 c* Y# a0 W
性取向:男

作者: apple姐姐    時間: 2011-6-26 09:36

其實如果有得揀, 我會揀做女仔, 不過要係靚果隻; v$ Y, {; }9 L) q. {
唔靚ge話, 做男仔反而仲好
作者: applebaby    時間: 2011-6-26 13:08

我都想做女仔,但係做女仔好辛苦,都係做男舒服。
作者: 迷夢雪姬    時間: 2011-6-26 16:31

我系雙性戀=D
作者: manman666    時間: 2011-7-9 00:56

我吾明百好多會員講自己認同自己係男..但又想做女仔....6 ?5 ]3 }$ j0 z8 |
; W4 y+ n; Z, x  Y* p' ~" \& t

& q' C$ z; u2 @7 o我自己
; a1 |  J2 F! y$ K認同:女
$ h  m7 M' A- ?8 M1 I0 _取向:女
. {) Y' W( Y8 f
7 f3 M( e# b/ `- ~3 ]; j7 a8 l其實我可能是一個Lesbian!~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0