標題: 新人...戀物 [打印本頁]

作者: btdlking    時間: 2011-6-27 18:56     標題: 新人...戀物

大家好, 我好細個就中意D 女性戴手套, 大過左就成日 DL 戴手套既AV女優片, 一般AV片我冇乜興趣5 |. y* O) v" F( @0 t

2 v1 Y  d' J9 @6 _. E想問下我否有戀物?
! U8 L3 D. T( c4 X9 f* I, q- EPS我自己本身唔會CD 同戴手套
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-6-27 22:07

我覺得咁似係鐘意睇某類AV多.
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-6-27 23:18

引用:
原帖由 btdlking 於 2011-6-27 18:56 發表   ; ]9 H9 c) r& h: u
大家好, 我好細個就中意D 女性戴手套, 大過左就成日 DL 戴手套既AV女優片, 一般AV片我冇乜興趣! K9 W" b( ?( Z5 J* A6 I
4 g  D' ^6 e8 y; O
想問下我否有戀物?
6 s0 V  t: B, ^5 y0 y3 p# ePS我自己本身唔會CD 同戴手套
4 F0 f  }# _0 R5 Q* d7 j8 Q
; H: `: ]6 H5 N4 J4 zHIHI,; S7 X6 s# d% K9 O3 [
0 n: X: z; G) j' W' I6 [! B* e% d
我從小開始就對戴手套嘅女性有感覺, 到大d 先知道係戀物...
( g; |4 m( T. l  K3 p) }5 T
4 H1 w& u! V/ [2 p! B到自己擁有第一對手套之後就想成日戴同不停收藏.$ O! X4 U7 m4 g$ c

" W8 t( B& V( r7 H% O- R& Ybtw, 你中意d 咩類型手套同有邊d av ?
作者: anglelababy    時間: 2011-6-28 01:41

應該未必係CD~
作者: nuwkov    時間: 2011-6-28 01:45

有倾向,不过未上路……# c8 Q% O- ~! S+ Z2 \
去同十指交流下?
作者: CECI    時間: 2011-6-28 10:43

Hello btdlking! Welcome to HKCDTV
作者: Terry220022    時間: 2011-6-28 17:55

樓主應該只係鍾意睇啲特別啲嘅AV啫
作者: davidh    時間: 2011-6-28 21:25

唔算ge, 其實好似d人中意黑絲咁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0