標題: 買沙田區校服好去處 [打印本頁]

作者: KaLau    時間: 2011-7-8 10:14     標題: 買沙田區校服好去處

係美林村商場2樓有一間買校服的 我去過幾次,  說是買給我妹的 佢都好好service 雖然沒得試身 但係我每次買都岩size
8 B+ I) b" Y3 Y" J8 @0 e" e+ i0 r; g+ j
我說我妹和我差不多身型 矮我少少 佢就選擇到一件給我
- B0 |9 e) K; k) B' |  g
4 [8 [" q) ~! ]+ \不過好似只賣沙田區的學校校服, 品質好好啊 不容易爛
作者: 校服收藏者    時間: 2011-7-8 14:33

你買左邊間呀?4 @9 }0 C! U$ J9 }, N3 k8 c5 a
另外有邊間校服賣呀?
作者: glock18    時間: 2011-7-8 16:00

引用:
原帖由 KaLau 於 2011-7-8 10:14 發表   
% Q, A0 C  ]2 J( D1 J, _係美林村商場2樓有一間買校服的 我去過幾次,  說是買給我妹的 佢都好好service 雖然沒得試身 但係我每次買都岩size/ r: t3 |' l, K- R/ i

3 G1 K" L# \8 i) M/ b5 t* L我說我妹和我差不多身型 矮我少少 佢就選擇到一件給我5 ~7 `" H3 y/ I+ M0 `  Q4 y' Q

' m: G  L; ~  t/ N8 q/ `2 K不過好似只賣沙田區的學校校服, 品質好 ...
" w+ h5 I' P1 x0 t3 i
, H; c- N* G1 v有冇校呔賣?
作者: bbalice    時間: 2011-7-8 21:43

想問下有邊幾間賣?
作者: Terry220022    時間: 2011-7-9 10:48

有冇相睇下呢?
作者: FS6573    時間: 2011-7-9 15:27     標題: 回復 1# KaLau 的帖子

因為你不是(對店員)說自用,所以你不用分享這個例子。
作者: KaLau    時間: 2011-7-12 14:08

我見到有鄭榮之, 劉百樂, 樂道, 佛光 (黃色的).
6 M6 z- o+ w1 A8 T4 I: h+ i4 u! x1 t# r' F4 z3 U7 J6 l6 \# f
我買了鄭榮之和樂道 夏/冬都有買
( `/ `5 Q8 v# G' ?1 u- L/ j7 b: `6 o) H: r8 G; h5 _7 N2 h2 [9 e
果度有校呔買的 (我的樂道冬季校服佢都問我要不要校呔)1 W3 T0 T$ }8 t

: G8 U! I; o8 Q7 d: n相片遲D等屋企沒人時 先能影給大家看
作者: KaLau    時間: 2011-7-12 14:10

引用:
原帖由 FS6573 於 2011-7-9 15:27 發表   
3 j$ F3 M( C1 N因為你不是(對店員)說自用,所以你不用分享這個例子。
5 [2 K" m# i" F8 i- R! l# B+ k) A9 ]8 m  R* J0 E
很抱歉 只是想說那位阿叔好好 沒追問落佢 第一時間就囉俾我 jor. 沒其他意思
作者: sa1852    時間: 2011-12-3 12:59

都幾好喎..thanks2 r0 D: o8 E8 x
有冇小學??
作者: 1388    時間: 2011-12-6 17:10

size可以去到幾大先
作者: shaoshaomon    時間: 2012-1-14 16:11

引用:
原帖由 KaLau 於 2011-7-12 14:08 發表   
" H/ M3 {. H2 x' x( |* d我見到有鄭榮之, 劉百樂, 樂道, 佛光 (黃色的).; y, T) K' B) C( z5 }) }' L/ q; C
, X: s; c# g7 ~6 [: v
我買了鄭榮之和樂道 夏/冬都有買
7 [4 @& {4 ^! y" w5 [" C: t" Y7 }: g% `; j" c
果度有校呔買的 (我的樂道冬季校服佢都問我要不要校呔)9 h3 B9 ~, A& |7 _

" X3 \. T2 i$ d8 H. E6 W  k/ F相片遲D等屋企沒人時 先能影給大家看
$ V# W4 w& i$ a, g. \9 M

- V  |7 o" h( A3 n( D- k  h2 i
/ g# ^# b& e$ e' b. S買兩間學校的校服不會被穿幫???我的勇氣只能每一間校服店買一間學校的,還是其實完全平常心,照進去同時買幾間學校的???
作者: uniformx    時間: 2012-10-1 17:13

引用:
原帖由 KaLau 於 2011-7-12 14:08 發表
. I6 h% ?9 a8 l3 j  y1 N>>>佛光 (黃色的).7 `3 q& A8 K& z* `2 X4 \2 E
彿教黃允畋中學
作者: hellohi    時間: 2012-10-15 13:56

沙田以前真係有好多買校服嘅好地方,不過依家俾嶺薈搞到執晒# k/ N% f) N. r9 o$ C& @  x3 U
買又平又靚嘅校服真係越嚟越難
作者: ray_z2    時間: 2013-4-21 11:58

呢間貴唔貴???

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0