標題: 淘寶的內衣 [打印本頁]

作者: cocolee608    時間: 2011-7-8 14:41     標題: 淘寶的內衣

想問下各位淘寶上面售賣的內衣﹐絲絲﹐唔知質數好唔好呢﹐因為都平過香港唔少﹐一SET 馬甲都只係五十元左右﹐比香港平一半 ^^
0 v) c( m; B! e$ M8 q% b2 Y3 v+ M) t" E
感謝解答
作者: mercury1    時間: 2011-7-8 18:50

質數好唔好冇人知1 u/ _6 S0 y& K- M
但係街邊買個胸圍,同去名店買、製造成本一樣、
1 Z/ v: T  a: M% E2 h, r, n7 O分別係有保証有QC、名牌子會請人QC貨物、本高左,就買貴左0 c( A, h" e2 f8 K, C
+ d+ R5 V3 |  t# D
有功能的馬甲、邊位車得好唔好、穿外衣時可唔可以整型(推高胸部加修腰)亦同時忍型
0 K. p; b7 ^+ {% X係名牌子先有5 b% m+ z) _: G" k% E# f1 W7 {' A, G
+ [3 a* N( h. v' H
淘寶上面售賣的只係睇款式靚唔靚而買
作者: Terry220022    時間: 2011-7-9 10:44

一分錢一分貨la
作者: applybb    時間: 2011-7-11 12:39

買過...好舒服丫....現貨在手好令.....下次會再買
作者: cocolee608    時間: 2011-7-12 01:23

感謝回覆 ^^5 p( y! `3 p$ j3 s3 U3 \

$ W4 ?2 M6 A: Y2 x我都覺得上面買的都好靚 ^^ 咁比起貴價貨﹐cutting 就可能會差左D﹐但可以買多D唔多都開心啦 ^^
作者: dav2k2k    時間: 2011-7-13 23:09

平平地買返來試下
作者: samou    時間: 2011-7-14 11:09

好多時上去睇下的款式同模特, 目不暇給~~~
作者: cocolee608    時間: 2011-7-15 23:20

係啊 :P 真係好多款﹐價錢仲好平
作者: nuwkov    時間: 2011-7-16 00:18

淘宝都有品牌货嘅,同品牌价格有明显出入就都系无好买为好。/ l5 k2 k  j! F/ i3 c7 u/ m  i5 s
一分钱一分货,真正系抵,系平嘅真系唔多。7 r9 a" @6 Q4 g7 w0 D6 D( y
如果只系买款,去淘宝无事。不用真系用,或者要功能,就要想好先啦。
作者: cocolee608    時間: 2011-7-16 17:05

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-7-16 00:18 發表   
# K) r, S, W" {+ O# b3 G淘宝都有品牌货嘅,同品牌价格有明显出入就都系无好买为好。  U. c0 S% s8 ?+ N) v1 [
一分钱一分货,真正系抵,系平嘅真系唔多。
( T# D, n5 U2 ]如果只系买款,去淘宝无 ...
1 O6 a* e8 g" i6 l8 y$ s
! d+ |. E$ l7 ?( D" h3 y/ J
完全同意啊﹐若果買款﹐要平﹐淘寶好多 choice, 但係我見一D貴價品牌係淘寶都有售﹐雖然寫明係正貨﹐不過始終有D擔心呢...
作者: bbclt    時間: 2011-12-11 10:37

我買過唔少,質量ok!4 ]  t- a2 F. h2 O; q
而且,最緊要,又平又多日係少女款!
作者: ihckc01    時間: 2012-3-16 00:51

我都有買,又平又靚
作者: alien39547    時間: 2013-9-11 23:40

我都想買t black,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0