標題: 買女性內衣試身 [打印本頁]

作者: mrlo66    時間: 2011-8-6 18:43     標題: 買女性內衣試身

大家有沒有買女性內衣試身經驗? 本人想知哪間舖比較容易. (PROVIDE ADDRESS please, thanks), o( B3 y, I( u1 i8 W4 i

1 e% r* D- \" V6 O我好想真係在店內試胸圍, 等個店員覺得我性變態, 但我又唔想太多人時試, 唔想打擾其他客人
作者: mercury1    時間: 2011-8-6 19:21

做乜要等個店員覺得你係性變態呢?2 V6 F+ N# p) A
你係變態啫、我唔係
; H( F9 J4 [% R) r( ]4 f# Q5 W會攪到出面D人以為CD等於變態
, E3 r7 Q, _  C, j% G8 B- f給我們負面影響
作者: cocolee608    時間: 2011-8-7 04:25

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   
: [: U" z( k) [* o  y9 b+ a做乜要等個店員覺得你係性變態呢?( a& _2 D. i( a
你係變態啫、我唔係& v2 B. p- c5 `% {, q- i6 l9 I
會攪到出面D人以為CD等於變態# V( D  Z) t% t7 |$ K* ?
給我們負面影響
* s* _) p* [) x: z$ p  o: b$ Q. j' m9 ^$ }- Z# f, }
講得對呢﹐我又覺得喜歡女裝可以同性完全無關的 @@ 需知道香港好喜歡標纖化 @@
作者: adam5354    時間: 2011-8-7 10:25

CD是種嗜好~~想當女生是種心態~~
* W1 o* C7 {) i- }5 F我很想當女生也不會這樣做~~
. Y# e! E" B6 G5 W: W: H7 |何必做一些事情影響到別人~~而令社會誤會呢~~
" F& {; x1 v- r7 f) y3 s$ F% m
/ N: N- D  k, D* S; s* C[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-8-7 15:29 編輯 ]
作者: Terry220022    時間: 2011-8-7 21:39

做咩要等個sales覺得你係性變態ar? ! `, E( M7 G0 P/ v! h8 Y" w/ _
cd同性係唔應該扯上任何關係架 + v0 Q/ ^6 \& ]* o: c  L' p
你咁樣做只會為我地cd帶嚟負面影響, 今我地俾人誤會架咋
作者: 性感女僕    時間: 2013-6-15 09:27     標題: 我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔

我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔
作者: jcnoriko    時間: 2013-6-15 12:16

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   
! h, p: }' {9 \: [+ K做乜要等個店員覺得你係性變態呢?. Q& q' t* H& E2 a6 c# ]8 k+ P
你係變態啫、我唔係. b  d9 M) S6 Y' |
會攪到出面D人以為CD等於變態' a' q6 T# Y, X# Y! j' x
給我們負面影響
. ?8 a% C/ v7 |- k! I+ p- o' t
4 Q1 N; G' _6 i0 f6 |  J# ^7 T% S0 b" ]  p
I'm totally agreed with you
作者: G雲喱拿    時間: 2013-6-15 14:01

我不明白點解有咁諗法,明知cd係香港唔係咁多人接受,仲要做埋晒,呢啲咁惹人討厭嘢," |0 e& t# {" V
盞仲惹人誤解,攪到出面D人,個個都抗拒,以為CD等於變態一樣.
作者: sintak    時間: 2013-7-3 12:58

難道樓主本身不愛CD,想藉此來令人標籤CD=變態?
作者: samleung3000    時間: 2013-9-12 12:53

內衣唔係唔試得既咩?
作者: lrube    時間: 2013-10-25 22:13

一開始我買內衣也是會害羞,; F5 J5 x2 }4 o
但是後來就逐漸習慣了,2 c8 E. \' u# ~# ^
CD只是種嗜好,只要不偷不搶又無罪,
+ v" f4 T8 [. j) A8 m2 c" t只是有部分店家會用奇怪的眼光就是了。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0