標題: [討論] 有無人隻腳係無咩毛? [打印本頁]

作者: he1111    時間: 2011-8-7 12:04     標題: 有無人隻腳係無咩毛?

有無人隻腳係無咩毛?/ g9 L, N% O7 X- Y( K9 B
x1
作者: jessie_01    時間: 2011-8-7 18:54

多到好核突...我都想無...打量緊買SensEpli脫左佢
作者: mercury1    時間: 2011-8-7 20:39

有冇人隻腳係無咩毛?. Z3 X1 M" s+ P5 I+ p
有呀! 細路同女人
作者: Terry220022    時間: 2011-8-7 21:54

我有個中學舊同學(男仔),
" B% s- q3 i# A/ Q( Q0 e* a我由Form.1到Form.5都同佢同班, 佢一條腳毛都冇生過出嚟,
3 S- |4 D; k4 j+ b8 {* P7 U, f對腳仲超白, 佢到而家都係一條腳毛都冇, 真係羨慕死小妹ar
作者: West    時間: 2011-8-8 01:12

我係呀 , 但係我對腳好象Lor
作者: kevin428    時間: 2011-8-8 15:22

不想要毛毛就刮掉吧7 N8 @0 S. j! n/ v6 B* |! N; [
夏天刮掉2 H7 F+ E7 c1 R; d4 C& C
也比較乾淨了
作者: JoJo1217    時間: 2011-8-8 17:36

有呀,我記得以前都有兩個男性嘅friend我係留意到佢哋無咩毛架喎,而家諗番起都有啲後悔當時點解唔問下佢哋係自己剃咗定係天生嘅呢。
2 j! X. G, s2 @, k" t3 w9 } , O' C- v0 ?* h/ H2 O1 j

作者: cd_lover    時間: 2011-8-10 03:23

我都想無乜腳毛同腋毛呀,有無辦法幫幫手搞搞佢呀。
4 _6 k, @( o7 U& B2 h頭痛呀簡直
作者: wendy2006    時間: 2011-8-10 07:13

唔會完全冇law
7 K* j5 |) G! b8 K/ X7 K& T+ a我就又短又少!有時脫晒都冇人知
作者: sliversuki    時間: 2011-8-19 19:19

我也想沒有呀!!!
作者: shanaslala    時間: 2011-8-19 19:48

要脫毛的: [5 X3 F% u4 T/ j* V

+ E# g' R/ z; t$ |8 ~勤力d啦~
' i8 [" U; ^: k2 J# k$ g2 u$ B
1 }2 n8 p) ~! W; E! K) X我3-4日就脫一次了, 用脫毛機的.有時得閒都碌幾下
8 D3 D2 m: ?$ ]: Y/ L8 u, s. q
- I0 l: _6 g3 q8 I6 F$ {5 k! h日日都碌幾下就唔會痛啦~
作者: 小犬    時間: 2011-12-1 02:31

唉啊~小犬也有很多毛哇2 p$ s. I, g8 Z3 N1 E
狗毛~ (((被打死
! l! \; ^6 Z- N3 ^& `2 X不過我已經放棄脫毛的念頭了!!!
" d0 y: ]0 D8 _( e" A6 V; S如果沒就好了~ 明明我家全部人都沒什麼毛!!!
作者: 彩色的夢    時間: 2011-12-2 21:23

我就是小腿很多毛。而且多到黑呼呼的。。只能靠刮。。
作者: smgsiu    時間: 2013-3-4 18:49

我對腳光滑無毛的,曾經有視像朋友見我對腳問我是否穿著絲絲,其實沒有,只因為對腳雪白無毛
作者: kayjane    時間: 2013-10-16 12:09

妒嫉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0