標題: CD時會...... [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-8-10 01:07     標題: CD時會......

大家CD時會去那褢呢? : i0 A: K$ {3 e+ u% g  o
大家CD時會坐什麼交通工具呢? , }, t7 r. C$ X( u, W) g- P5 Z
天氣那麼熱大家會CD出街嗎?
作者: mercury1    時間: 2011-8-10 02:29

一個人CD出街其實真係好無寥
5 k- D* A5 t% B+ r, w- x冇乜地方想去,又驚俾人認出、又驚自己唔夠自然、又驚人偷拍
( i0 Q+ J# t0 }, V# p8 w7 |最近都係在家CD、感覺比較自在D
作者: ameifule    時間: 2011-8-10 16:00

要有姊妹約要去哪, 才會cd出街,
% L8 F' Q# a5 d& L! z  Q通常我是騎機車啦, 3 b# t5 p5 g: v
我不怕熱, 所以還好
作者: kevin428    時間: 2011-8-10 17:48

還沒CD出街過了% A9 x3 z) s) `& B( K
身材太胖嚕
( O/ y% e# l3 g! y7 Y/ ?3 N; h不適合出街嚇人了
, Z! a" z1 a- ~+ M$ c
作者: Daisy    時間: 2011-8-10 18:32

1.我去會 M 記, KF 思, 吉吉家 CD 食嘢.
+ a: p, P0 g  o2.出街搭地鐵, 巴士.
" T- B: v  E0 {& W1 B. Q/ D3.梗係 CD 出街啦, 我覺得喺屋企 CD 無意思.; B. c4 _# P6 ]  B: \# I
. p( f- u9 B/ `$ u$ w9 K
作者: judy    時間: 2011-8-10 20:20

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-10 01:07 發表   3 U6 d6 v( W* O' G# x" C
大家CD時會去那褢呢?
& Z1 R+ J( d# Y, A/ V: K大家CD時會坐什麼交通工具呢? - q% T1 P% s. `% F# s( K0 M% k& b! i
天氣那麼熱大家會CD出街嗎?  
" Q. U/ |3 d  t9 V- e

( ^6 z: f  U6 u' c8 D0 |! X6 o( x我都在家裡cd~不敢出門!所以沒辦法回答你的問題~
作者: 08miki08    時間: 2011-8-10 23:28

我會去行街買衫, 買女仔野!) m  t& D4 _1 j( V+ O6 t0 F
通常會搭巴士, 不過有時都會搭MTR !' t% @, Z8 y; d1 A# P( b
天氣熱係同出唔出街係無關嘅!
作者: Terry220022    時間: 2011-8-11 14:52

通常都係影下相就算lu
作者: CECI    時間: 2011-8-12 01:39

婷婷姐,CD出街係會嘅!一般都係巴士或者MTRga啦!至於夏天出街會比較少!因為我大汗過成吉思汗,個裝會溶所以盡量唔出啦!
作者: devil__666    時間: 2011-8-14 02:23

CD當然要出出街,靚唔靚係自己話,唔係人話
作者: 絲戀情    時間: 2011-8-14 10:04

我都在家裡cd
作者: uniformx    時間: 2011-8-14 14:12

夜晚變女學生後返屋企
' b4 P5 W' H9 @+ }! X, R  ]交通工具多用港鐵,有優惠票
+ w; @5 _6 O! N3 d巴士都間中會

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0