標題: 你們有沒有偷過絲襪? [打印本頁]

作者: freeguy    時間: 2011-8-16 13:34     標題: 你們有沒有偷過絲襪?

我在小學到朋友的家裡玩
在他們不為易,我就偷偷到主人房,打開他媽媽的內衣櫃,觀賞一下
偷偷地拿了好多的絲襪
我在小學偷過10+ times
作者: JoJo1217    時間: 2011-8-16 15:00

對於一個小朋友而言,如果偷拿了好多,應該不容易收藏在身上的,你是怎麼會不給發現呢?
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-8-16 15:05

這是個好問題
作者: Dee    時間: 2011-8-16 15:37

Did he or his mother say anything later?
作者: freeguy    時間: 2011-8-16 17:07

Nah,I hided one in my underwear and my trousers got alot of pockets,so yea I stole 6 at a once

And it was in P.6,it was like the last day,So I stole the pantyhose like no tomorrow :)
作者: m2015    時間: 2011-8-16 18:11

唔好講話係偷
正確係囉絲襪
ok??
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-8-16 20:37

你六年級就鍾意絲襪,果時拿返去之後又如何收藏,什麼時候著?現在多大?現在夠膽去買絲襪嗎?分享下。

年紀小,吾敢去買,要用這種方法,是明白的。
作者: freeguy    時間: 2011-8-16 22:23

Well,I fell in love with pantyhose since studying in Kindergarden.
It's nothing to wow at cuz this kind of fetish mostly starts in childhood.

Well,I stored the stolen pantyhose in a big white plastic bag and the bag was put under my bed.
There were a lot of packed white plastic bags keeping the winter clothes,blankets under my bed,so the "bag in pantyhose" won't be easily figured out.

And I am proud to say until now,I have never been caught with the pantyhose :)

I am 19 right now,and yes I got guts to buy pantyhose in Bowling Street :)

I am making my girlfriend starts loving pantyhose too <3
作者: dcch1    時間: 2011-8-16 22:43

引用:
原帖由 m2015 於 2011-8-16 18:11 發表   
唔好講話係偷
正確係囉絲襪
ok??
YES, 樓主o個種係「不問自取, 是為賊也」, 未算偷, 但係我真係偷過呀, 響惠康...
作者: freeguy    時間: 2011-8-16 22:47

Why steal in 惠康?
Just buy la!
作者: judy    時間: 2011-8-16 22:47

我記得我10歲時偷過隔壁鄰居媽媽的絲襪~拿回家偷偷穿!
作者: freeguy    時間: 2011-8-16 23:01

Nice
I have stolen 30+ so far
作者: dcch1    時間: 2011-8-17 00:11

引用:
原帖由 freeguy 於 2011-8-16 22:47 發表   
Why steal in 惠康?
Just buy la!
因為偷唔洗錢, 買要錢囉, 其實我對絲襪唔係太大興趣, 只係貪得意and配返套要著黑色絲襪o既校服, 所以先挺而走險去偷咋, 而且偷過兩次響惠康加一次響第二度, 但亦都係只此三次, 因為發覺o的款式幾流o下而且響o的襪舖見過仲多款式, 只係唔識分同冇心機揀and又唔係成日著, so遲o的o的絲襪爛o左我就會名正言順去買o勒, 拒絕再做小偷, yeah!!!
作者: mandylieu    時間: 2011-8-17 01:25

我執過絲襪, 係屋苑大風吹了別人涼出來既落街, 仲有胸圍女裝內褲及女裝衫與裙, 那種感覺好開心, 開心過自己買, 因為有執到寶感覺, 而且女人二手著過既比新買更好, 著上別個女人穿過既衣物更舒服.
作者: jessie_01    時間: 2011-8-17 02:28

偷= ="?
拎家姐D衫褲黎試
試完就歸位
無偷O既膽色
作者: cd_lover    時間: 2011-8-17 02:38

偷絲襪呢家樣呢,就係未試過,
但係好細個個陣去就扮傻去過超級市場到買過囉。
作者: devil__666    時間: 2011-8-17 04:25

引用:
原帖由 dcch1 於 2011-8-16 22:43 發表   

YES, 樓主o個種係「不問自取, 是為賊也」, 未算偷, 但係我真係偷過呀, 響惠康...
ㅡ樣係惠康
作者: Misscarolchan    時間: 2011-8-17 07:15

由於偷東西是事,我無胆偷,但在家中確有拿過姐姐的著下再歸位。
作者: ricky    時間: 2011-8-17 09:12

當時你才十歲,試穿都不合身啦,如果物主是重量級,你放隻脚落去好似著褲,一點貼身感覺都無,如果在惠康偷重大煲,給捉到真係瘀到痺啦。
作者: Terry220022    時間: 2011-8-17 15:38

小妹淨係試過偷屋企人嘅絲襪咋
作者: mandylieu    時間: 2011-8-17 15:42

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-8-17 15:38 發表   
小妹淨係試過偷屋企人嘅絲襪咋
你偷過定係偷著屋企人嘅絲襪呀?  你家姐, 媽咪既?
作者: c4defusekit    時間: 2011-8-17 23:20

屈記試過....好耐了.............
作者: RexWong1995    時間: 2011-8-19 16:19

no no no no
作者: leasha    時間: 2011-8-20 00:55

有同感,細時做過咁既事,大個左自己買自己玩
作者: san_18888    時間: 2011-8-21 23:54

YES YES YES
作者: salas0009    時間: 2011-9-7 04:42

細個都試過~~好彩冇人知
作者: zxcvb    時間: 2011-9-7 10:48

當然有啦!偷過隔壁鄰居的絲襪,仲有胸圍和內褲,拿回家偷偷穿.
作者: 19224    時間: 2011-9-13 19:54

用偷的不太好吧我還是覺得存錢去買會比姣好
作者: samchung15915    時間: 2011-9-14 19:28

未偷過
作者: freeguy    時間: 2011-9-14 23:37

偷 ge feeling very good
especially the target looks beautiful
作者: nuwkov    時間: 2011-9-15 13:31

都有过几次,都系攞屋企人嘅来用多。偷过僯居嘅,好刺激,好紧张。店里面试过一次,果次见无人,顺 手拎咗,后来系攞钱去买多咗几条。
现在都系自己买啦,唔想再冒险,亦都唔系咁缺钱了。
作者: whitelove1021    時間: 2011-9-15 21:11

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2011-8-17 07:15 發表   
由於偷東西是事,我無胆偷,但在家中確有拿過姐姐的著下再歸位。
我也是啊......著下再歸位.....
不過有種明天再見既感覺....
作者: hitko123    時間: 2011-9-19 02:44

真係無偷過WOR

偷得多知道點算?
作者: sunny    時間: 2011-9-21 19:42

偷親戚的試過,偷穿家人也試過,至於商店就未偷過,都係買多包括專門店、成人店、百佳、惠康、屈記、萬寧
作者: beeder1    時間: 2011-10-16 17:05

偷不如買! 小心小心!
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-10-16 17:16

偷又唔算係偷既, 以前見到啊媽櫃桶有綿襪褲, 拎左黎著住暑假去學野, 熱到飛起, 但係好爽!
作者: f70129    時間: 2011-10-16 17:21

有偷過,當場穿超刺激身體有灼熱感
作者: freeguy    時間: 2011-10-17 22:59

偷d著過ge好Q正
作者: freeguy    時間: 2011-10-23 17:49

PUSH!!!!!!!!!!!!!!!
作者: catfai888    時間: 2011-10-25 03:14

yes, my fd....i go to her home play....i take her back C in  tolat
作者: 紫燄    時間: 2011-10-25 21:06

沒有偷過~~都直接拿媽媽的~~~因為少1雙也看不出來
作者: freeguy    時間: 2011-10-29 03:38

引用:
原帖由 catfai888 於 2011-10-25 03:14 發表   
yes, my fd....i go to her home play....i take her back C in  tolat
You should go to her bedroom and steal.
作者: feecoot    時間: 2011-10-29 23:50

小時候也有做過同樣的事,喜歡絲的感覺,
大了戒了一段,戒不掉啦!
現在還是繼續買買買
作者: 1053668147    時間: 2011-11-8 10:56

芚簷侔岆祥ョ絞腔陛﹝扂植帤詫芚徹陲昹﹝
作者: tamagorchi    時間: 2011-11-10 23:33

好膽大, 我都試過, 不過拿出來摸下聞下沒膽帶走...
作者: rooloo    時間: 2011-11-12 00:43

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-8-16 15:00 發表   
對於一個小朋友而言,如果偷拿了好多,應該不容易收藏在身上的,你是怎麼會不給發現呢?
应该不是一次性偷的。
作者: freeguy    時間: 2011-11-15 19:54

i love stealing pantyhose
作者: lovecd888    時間: 2011-11-16 05:23

i wear my sister under , bra , and shoes always z~~~~ haha
作者: 235711    時間: 2011-11-18 03:12

我真係唔敢試!
作者: 心如刀割    時間: 2011-11-18 20:03

wo mei zai zhem xiao gan guo
作者: *彤*    時間: 2011-11-28 17:37

小時候去表姊家有偷過表姐的絲襪!很緊張
作者: 戰龜    時間: 2012-2-17 14:40

有阿   很多雙   還有穿    很舒服
作者: lokraku    時間: 2012-2-20 17:48

引用:
原帖由 feecoot 於 2011-10-29 23:50 發表   
小時候也有做過同樣的事,喜歡絲的感覺,
大了戒了一段,戒不掉啦!
現在還是繼續買買買
和我一樣哦, 細個拿家姐媽咪果d, 之後叫女同學買
又有問我係唔係應該戒,佢地覺得又無乜野
之後到宜家就上網買
作者: stellaleung    時間: 2012-3-17 01:49

偷走就未試過,只試過偷著同學家姐嘅絲襪.那次是上他家玩,在廁所偷著他家姐放在洗衣袋內著過的絲襪,超正!
著完就放回原處.
作者: obey0613    時間: 2012-3-19 14:48

以前也拿過內褲跟絲襪!!
作者: decade    時間: 2012-9-25 19:58

我10歲時偷過隔壁鄰居媽媽的絲襪~拿回家偷偷穿
作者: spring31332    時間: 2012-12-2 12:21

不行哦!偷竊是不對的! 所以我不偷!
作者: a35526    時間: 2012-12-7 11:23

屈記試過....好耐了.............
作者: n151024    時間: 2012-12-12 12:02

不用偷ㄚ我有認識的絲襪商
作者: samchung15915    時間: 2013-1-22 12:40     標題: 回復 9# dcch1 的帖子

冇比人拉咩?
作者: kk1928    時間: 2013-1-23 23:08

偷胸圍底裤好刺激
好满足
作者: kk1928    時間: 2013-1-23 23:16

偷胸圍底裤好刺激
好满足
作者: showaxshowa    時間: 2013-3-20 10:26

i never steal .... can't bare the result .... if found out by people ....
I bought my own pair of pantyhose when i am in high school ....
also .. its hard to hide it if you are not live on your own
作者: s03034    時間: 2013-3-20 13:45

人地影晾果啲 味道很棒
作者: ch999    時間: 2013-4-2 08:21

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-8-17 01:25 發表   
我執過絲襪, 係屋苑大風吹了別人涼出來既落街, 仲有胸圍女裝內褲及女裝衫與裙, 那種感覺好開心, 開心過自己買, 因為有執到寶感覺, 而且女人二手著過既比新買更好, 著上別個女人穿過既衣物更舒服.
我也執過多次,認同樓主所說的!
作者: kevin6690    時間: 2013-4-3 11:03

未試過喎
作者: 陸浩昌    時間: 2013-4-3 11:15

偷胸圍底褲好好feel
作者: kone012369    時間: 2013-4-3 11:25

沒有捏太刺激了
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-3 11:54

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-8-17 01:25 發表   
胸圍內褲偷得多了,由其朋友太太的,全部認同,以上有同感,買係冇意思,
由其朋友太太的是無價之寶,有錢都買唔到!

作者: 陸浩昌    時間: 2013-4-3 11:57     標題: 回復 69# dvd750igm 的帖子

絕對同意

作者: freeguy    時間: 2013-4-4 18:41

作者: mandylieu    時間: 2013-4-4 22:30

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-4-3 11:54 發表   

胸圍內褲偷得多了,由其朋友太太的,全部認同,以上有同感,買係冇意思,
由其朋友太太的是無價之寶,有錢都買唔到!
你點偷?  趁上朋友家去廁所時攞?  但如果朋友老婆唔好樣, 感覺會好惡頂
作者: cding_man    時間: 2013-4-4 23:22

小妹只係讀中學時試過攞亞媽既絲襪, 玩完放回原處
冇偷既膽識
其實自己買黎著仲好啦
作者: care08    時間: 2013-4-13 11:12

这个习惯不太好。
作者: fishball1342    時間: 2013-4-16 21:33

有偷

亦有買
作者: ilovebra    時間: 2013-4-17 21:17

小时偷bra 偷得多
作者: tiffffer    時間: 2013-4-19 18:09

10歲
這年紀有點傷腦筋喔
作者: toby123    時間: 2013-8-6 18:51

i will steel her panty or used panty
作者: bkkss    時間: 2013-9-15 16:03

作者: wangsen    時間: 2013-10-6 08:10

楼主我也干了和你一样的事不过我是在3年级的时候
作者: leegonran    時間: 2013-11-12 16:08

有拿過曬在外面友人的絲襪
作者: y22y77i2    時間: 2013-11-20 18:47

我淨係偷過校裙
作者: 1388    時間: 2013-11-20 18:56

大家既膽都好大喎
作者: leoleo814soso    時間: 2013-11-21 13:58

我都偷過無數次,因為細個嗰時唔敢買,
同捚當時D公屋設計除手可偷!多到唔記得幾多條!
作者: MUI    時間: 2013-11-21 14:12

偷又犯法,又係人地用過,我就真係無興趣
唯一偷過既都係偷情
作者: lrube    時間: 2013-11-21 14:16

大家都好大膽喔,
露比沒偷過,都用買的,怕萬一被抓到就慘了,
不過曾經偷穿過老婆的,結果不小心弄壞了
後來就寧願穿自己買的也不敢再偷穿老婆的。
作者: sr84874145    時間: 2016-4-17 01:42

唔好講話係偷
正確係囉絲襪

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0