標題: 有無姊妹係同老婆/女友一齊住呀??? [打印本頁]

作者: spartaa    時間: 2011-8-17 15:23     標題: 有無姊妹係同老婆/女友一齊住呀???

我就同我女友一齊住....好驚一日佢會發現... ><
我之前有幾次驚到掉左好多...3 4件束衣...4 5對cc , 5 6 套bra set 啦 > <
最近又忍唔住買返....得返1套同兩對肉c 咋><
作者: mandylieu    時間: 2011-8-17 15:37

引用:
原帖由 spartaa 於 2011-8-17 15:23 發表   
我就同我女友一齊住....好驚一日佢會發現... ><
我之前有幾次驚到掉左好多...3 4件束衣...4 5對cc , 5 6 套bra set 啦 > <
最近又忍唔住買返....得返1套同兩對肉c 咋><
如果啱size, 著佢D內衣絲襪咪得咯...
作者: spartaa    時間: 2011-8-17 15:58

就係唔岩SIZE >< 呢下先衰~

作者: Terry220022    時間: 2011-8-17 17:29

小妹單身所以冇哩個問題
作者: mercury1    時間: 2011-8-17 22:06

結咗婚、當然係一齊住啦
反而係買返黎D衫裙、全俾佢囉哂
作者: JoJo1217    時間: 2011-8-18 10:10

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-17 22:06 發表   
結咗婚、當然係一齊住啦
反而係買返黎D衫裙、全俾佢囉哂
咁你都好幸福喎,另一半不單只接受你仲同你 share 衫着。
作者: erica88    時間: 2011-8-21 20:24

我都想可以甘
作者: 陳真    時間: 2011-10-23 12:17

老婆知道我有穿絲襪的習慣....
不擔心...

反而現在有了小朋友..而且仲係男仔....怕佢會學...
若BB是女仔....我完全唔擔心....仲會支持佢大個穿絲襪
作者: 紫燄    時間: 2011-10-25 21:14

跟老婆同住~~也知道我會換裝~~有時還會幫忙買衣和買襪~~反正她自己也用的到
作者: keiichiro    時間: 2011-10-26 20:09

真想不到有那麼多女會接受另一半cd

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0