標題: 唔知大家今日有冇睇生果日報頭版啊? [打印本頁]

作者: Jay    時間: 2011-8-18 20:24     標題: 唔知大家今日有冇睇生果日報頭版啊?

有時真係太誘惑!我明白真係好難忍啊!
) t$ O, S6 A1 m1 Y不過睇還睇唔好犯罪啊! 6 t# I( x0 E) g2 v* L
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=15534721
4 \+ \" g- w) }6 i( ~% s% e" {, K6 H% r$ N/ n0 x  W
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-8-18 20:44

嗰條友唔寫咁多幻想就乜事都冇....4 W8 T: y+ N0 M5 D9 I9 k# o! p
所以打嘢上網之前要思前想後
作者: ae111    時間: 2011-8-18 20:45

不知道他是否在這裡的會員?
作者: 香兒    時間: 2011-8-18 21:00

誇張?D人仲係咁搞法..好快到校服比人管制的...喜歡不是犯法玩到犯眾憎就唔好啦..+ A9 D6 z3 Z5 Z) P+ Y
,尤其校服很多校服商都開始注意買校服的人啦..還有其他女裝制服呢?例如,女童軍,
/ [& b- c, j' N5 m2 U2 g% C- W女警...等...喜歡還喜歡..但不要累大家都冇得玩.....
作者: shanaslala    時間: 2011-8-18 21:04

佢已經中毒了
作者: FS6573    時間: 2011-8-18 22:12     標題: 回復 1# Jay 的帖子

雖然我們都喜歡看空姐照,但他用的字句很噁心。
作者: lamlam2903    時間: 2011-8-18 22:36

這些破壞同行利益的人8 T1 N, ~$ X/ q1 Z: c6 P$ ~
望社團(hkcdtv)中人,給予家法處置
5 V0 q" C" g/ {  m$ W/ ]ps:看潛行上腦了..
作者: mercury1    時間: 2011-8-18 22:55

好多人做野都唔理後果
7 M; R: ~. ?/ z1 D累人累己
作者: Eva0313    時間: 2011-8-18 23:08

He is too on9 la
作者: bbalice    時間: 2011-8-19 01:10

佢d內文真係過晒火位
作者: sarenayuri    時間: 2011-8-19 02:13

其實這個關cd什麼事?( j7 A3 I3 W8 K" N& j! w
放在戀物版比較好?% [6 {+ }( S- T1 W: N7 D# I

5 W0 H- z" u3 H' K8 f2 N那人根本就已經是犯罪了
! L! E4 R( {7 T5 C5 c) X7 }有這一類嗜好就更加應該懂得在公眾地方自制
作者: Terry220022    時間: 2011-8-19 09:36

其實偷拍已經唔啱la, 仲要post埋出嚟兼寫埋啲變態嘢................
作者: cdtv    時間: 2011-8-19 12:21

引用:
原帖由 lamlam2903 於 2011-8-18 22:36 發表   
: g$ |+ |( {. b3 _$ F6 D3 X這些破壞同行利益的人" k3 P1 _+ p* w) }4 c) W1 r' s
望社團(hkcdtv)中人,給予家法處置! w. H, D1 c4 t: h, Y
ps:看潛行上腦了..
5 L* d* p) ^: @$ f. \4 S7 H
3 W0 V' J) ^- I9 P; ~" [
咩社團呀, 我地正當網頁黎架, 用詞不當
作者: uniformx    時間: 2011-8-19 13:47

引用:
原帖由 cdtv 於 2011-8-19 12:21 發表
' @4 Y5 @, r+ u8 r( `咩社團呀, 我地正當網頁黎架, 用詞不當
社會團體、公民組織
# r% m* z. u" Z+ F$ B; s4 z) |2 P0 Jhttp://hk.dictionary.yahoo.com/dictionary?p=社團! [9 ~$ Q4 G" e
……大家可能黑社會電影上腦,誤解「社團」之原意
作者: Jay    時間: 2011-8-19 22:21

其實我POST出來係唔想搞到8 o# T, L3 U5 h! G7 F
已身事法搞到要坐監姐! ' J2 w: S" N( @% W
咁我事實係鍾意但有D野要底線啊嗎! + ^! {* |- G5 i1 x: T
不過我最怕段野可能搞到害到我地CD朋友姐妹啊!
作者: winding1    時間: 2011-8-20 03:54

佢講個BLOG  我都睇過
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-8-20 04:25

引用:
原帖由 winding1 於 2011-8-20 03:54 發表   * _/ u1 Q% I/ p( d6 a) `! M
佢講個BLOG  我都睇過
9 w9 q4 m. V/ c; y
7 i3 \0 g& a5 m% c" W9 U
個blog 條link 係呢度出現左一段時間喇
作者: devil__666    時間: 2011-8-21 02:34

我都系有絲襪癖好,但睇自己着好過
作者: FS6573    時間: 2011-8-22 22:31

伺服器網管認為沒有違法,又認為只是個別空姐不想其照片曝光。
作者: marylok    時間: 2011-8-23 00:11

希望不是這裡的害群之馬

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0