標題: 著左女仔衫之後 [打印本頁]

作者: hyakuski    時間: 2011-8-19 06:08     標題: 著左女仔衫之後

你地去toilet係入男厠定女厠??3 @# n- Z- w! B9 D
入女厠隨時豬頭喇叭咀咁樣出返黎架喎 + k; B" ^- x. ^: i! m/ i
入男厠...又有可能斷咁幾條肋骨出返黎
6 |3 i) y. p) d6 o總之就...打直入...就有可能打橫出....
作者: Terry220022    時間: 2011-8-19 09:57

其實如果cd得好嘅入女廁都冇問題la, 如果自問冇信心入女廁嘅就唯有入殘廁喇........
作者: peterchan01    時間: 2011-8-19 10:12

Better go to disable toilet
作者: wolford    時間: 2011-8-19 10:33

入女廁第二日報紙頭版又可以大造文章, 入男廁起馬無人報警要拉你先
作者: plane169    時間: 2011-8-19 10:45     標題: 回復 2# Terry220022 的帖子

但殘廁通常都好dirty, 尤其地板又濕點可換衫呀
作者: 叛逆    時間: 2011-8-19 10:51

咁既相都要收1蚊?呃錢呀
作者: jessie_01    時間: 2011-8-20 09:56

系男廁廁格換完...等到出邊靜o既時候沖出去...不過通常都夜晚先會女裝出去...所以少系男廁撞到人...
作者: devil__666    時間: 2011-8-21 02:31

我就出門口時去左先,費事煩
作者: shanaslala    時間: 2011-8-21 02:44

女裝左梗係入女廁啦.
% K2 r: D: S3 u" f1 a
7 q+ G) `* D( |! j  {著左女仔衫入男廁先怪呀
/ l5 W8 L" s6 ~. R5 K" V3 [) V& a$ v, a+ |
入左女廁你唔做d怪動作, 只係去廁所, 冇人會郁你...% W- }6 a1 k- ~0 N  v/ d& y4 U6 _/ W

! k8 m8 k9 W9 o女生男相都有唔少人啦~, f. t5 j# t4 \3 A
0 f; I6 L! f: L7 H6 f$ q0 k0 m$ ^
你敢出街既話, 我估你個樣都唔差得去邊掛...
' c9 t( H( K) r" \, V5 {3 R* t  l. }% N  W4 h; K" m  K5 }( n
你真係唸多左喇.
作者: yyy333yyy999    時間: 2011-8-21 02:58

男仔換女裝入女廁是犯法的,被發現的話會惹官非
作者: hyakuski    時間: 2011-8-21 04:48

thx for your information
作者: NikkiWong    時間: 2011-8-27 00:38

一定入殘廁.如果沒有,另願唔入.唔想上頭條呀.
作者: rain    時間: 2011-8-27 01:05

殘廁比較好啦
作者: 06813    時間: 2011-8-30 23:40

唔會被發現掛
作者: fshx24    時間: 2011-9-20 20:54

殘廁比較好啦
作者: xcctvb    時間: 2011-9-22 01:27

男人入女廁犯法既
9 D+ ?# L. n, K' D5 k) D出事就差館見
6 ?- O" Y! |9 H- E% W7 r" o& {3 q) |所以CD得好唔好, d: G/ L# Y: [) F7 w! O) R, ?& w* [
都係去殘廁穩陣
5 E, x5 |* u+ P. `1 E& L* M0 k我自己習慣CD左之後盡量唔去廁所+ H; Y3 E  C$ G4 F
除非內衣走位要整返好
, r' h/ b: G  w2 H% f; K或者肚痛
作者: cindychan    時間: 2011-9-26 10:28

disable ar~
; M% [' k7 i* ggoing to female toilet is illegal!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0