標題: 有無試過偷著女裝被發現? [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-8-21 03:08     標題: 有無試過偷著女裝被發現?

你地有無試過偷著屋企人或朋友既女裝, 內衣絲襪時被佢地發現?  我在外國時試過偷著同屋女仔既衫裙及胸圍內褲時佢突然提早咗返來, 幾乎斷正, 好彩我一聽到開鎖聲音即刻走出佢間房衝入自己房, 否則大件事  好險......
作者: vicky_lin    時間: 2011-8-21 09:53

沒有被發現過應該是我運氣很好
作者: m2015    時間: 2011-8-21 18:07

以前果時試過比人發現: P& f& d( m8 `1 B/ @* V  }
e家好小心咁玩
作者: mercury1    時間: 2011-8-21 18:22

試過一次、偷著屋企人或朋友既女裝•冇斷正
1 }+ L6 b- J8 T- Y其後都係自已去買
作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 01:49

引用:
原帖由 m2015 於 2011-8-21 18:07 發表   
, @; I3 W! _& O" M, u. Q5 Y( q1 d) _以前果時試過比人發現
; k: S# z7 X2 ~2 je家好小心咁玩
" M2 D! B3 G; @- c
4 p2 g8 f% G7 i6 h! ?5 v& z
咁你點解釋呀?
作者: Dee    時間: 2011-8-22 10:32

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-8-21 03:08 AM 發表   
8 C$ i' q7 B/ O* K你地有無試過偷著屋企人或朋友既女裝, 內衣絲襪時被佢地發現?  我在外國時試過偷著同屋女仔既衫裙及胸圍內褲時佢突然提早咗返來, 幾乎斷正, 好彩我一聽到開鎖聲音即刻走出佢間房衝入自己房, 否則大件事  ...
# N" I9 R" I: d/ [* K; n+ `; @

N  l2 u/ s' i5 g6 S' }: W; B1 oDid she notice some of her clothes missing?
作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 14:35

引用:
原帖由 Dee 於 2011-8-22 10:32 發表   : U- {: c. t0 K# v) k2 x: U/ H

7 _, e, V. B. A% h
' A9 Z5 x0 s# l2 @Did she notice some of her clothes missing?
( n0 p, C2 d/ g4 i% b9 E- E  o

' h0 t7 |  S  w# A- P3 T她返來一陣便再出街, 無發現到, 我將佢D野放回原處便成, 不過我無因為呢次停止偷著佢既衫, 繼續直至搬走
作者: 露姬    時間: 2011-8-22 15:00

我都試過在回家時我爸在家.......結果冇理佢直接入房...
作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 15:44

引用:
原帖由 露姬 於 2011-8-22 15:00 發表   2 P4 b# Z9 q6 r
我都試過在回家時我爸在家.......結果冇理佢直接入房...
( A/ q: n6 }' v! G
4 J* \4 @. Y8 l事後佢無對你出異樣嗎?  定係佢扮無事免得你尷尬?
作者: s041017    時間: 2011-8-22 16:03

沒有被發現過應該是我運氣很好
作者: marylok    時間: 2011-8-23 00:10

這事兒還是要小心點好了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0