標題: 你地如何攞內衣專櫃既catalogue? [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 15:50     標題: 你地如何攞內衣專櫃既catalogue?

你地攞 catalogue係男裝定女裝打扮?  如果男裝, D saleswomen 一定會當你變態佬看待, 甚至唔俾你攞....
作者: Terry220022    時間: 2011-8-22 16:57

你係指咩catalogue呀?
作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 17:17

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-8-22 16:57 發表   
你係指咩catalogue呀?
例如華歌爾及安莉芳專門店果D咯....
作者: mercury1    時間: 2011-8-22 18:06

光明正大咁行入去攞
作者: mandylieu    時間: 2011-8-22 18:09

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-22 18:06 發表   
光明正大咁行入去攞
男裝大搖大擺行入去攞, 你都真係唔怕人既奇異目光, 勇氣可嘉
作者: 香兒    時間: 2011-8-22 19:54

shopping 咁,,光明正大去欏的....間間都可以..最好不要女裝去.
除非你自信你的女裝扮相可以令店員接受.....
作者: mercury1    時間: 2011-8-22 20:29

引用:
原帖由 香兒 於 2011-8-22 19:54 發表   
shopping 咁,,光明正大去欏的....間間都可以..最好不要女裝去.
除非你自信你的女裝扮相可以令店員接受.....
攞內衣專櫃既catalogue都唔敢又點會着女裝去吖
相信連內衣部都唔敢入
作者: misslady    時間: 2011-8-22 22:59

when they have the catalog ???
作者: johnny0755    時間: 2011-8-25 16:42

好简单者。话帮女朋友睇下。又可以话假如女仔生日。最近hit边款。可以俾个lookbook我keep住参考么。。迟下过黎买。
作者: ibm.jp    時間: 2011-9-2 15:17

其實現在上網都已經可以睇到d資料喇

去到專櫃就當然直接問個sale講你想買d咩款既胸圍or其它野
底底就自已睇,睇岩就同sale姐姐講,要咩size or 係咪free size,有咩color咁囉....

so easy

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0