標題: 邊度可以搵到大碼網絲 [打印本頁]

作者: peterchan01    時間: 2011-9-7 10:16     標題: 邊度可以搵到大碼網絲

我自己比較腿粗,又高,所以一般冇彈性嘅絲襪我都著唔到
/ s, t" I& e: H( C7 P' \" |) f: ?' l" A4 x6 [+ ]! o
想請問各位邊度先有加大碼嘅網絲和通花絲?
作者: 校服收藏者    時間: 2011-9-7 11:10

通常寫到明"XL"應該都可以
作者: 怯~~    時間: 2011-9-7 11:52

同上姊姊話齋。。。睇呎寸嗎。。2 W4 \* x# V& g
奈奈只見過最大 10x~120cm 腎圍闊。。
& x$ p5 V! N3 }' a( y! P  O長就只係見過16x 到。。17x 以上都好少見到
1 f0 y, Z7 {% p加上我係好肥但都著得落。。。1 ~4 T/ \* m/ Q
但我唔高。。" W9 @! Y$ u$ N
  @: {6 ?: L+ b7 u9 e% T
有睇過有姊姊介紹個間絲襪店??2 g! N3 S  e- g" g6 o
聽佢地講好齊d 貨喔 尖咀個邊
作者: peterchan01    時間: 2011-9-7 13:15

咁邊度會有呀,因為多數我見都係free size
作者: peterchan01    時間: 2011-9-7 13:17

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-9-7 11:52 發表   2 o3 U, m7 n  ~, l) ^) h3 o
同上姊姊話齋。。。睇呎寸嗎。。# e6 a7 ^& E' D" B; \8 W, k9 n
奈奈只見過最大 10x~120cm 腎圍闊。。8 V/ {' g/ m1 H1 s% V5 ]( C8 ?5 a
長就只係見過16x 到。。17x 以上都好少見到
7 p2 T9 S/ M( N/ |  v3 r加上我係好肥但都著得落。。。
2 t/ O" N: e3 W+ _' z; i; s" [: {但我唔高。。
, g' o3 J7 u3 H# C& L( ?5 z6 B# R+ y2 e( k
有睇過有姊姊介紹個間絲襪店??
7 y/ I" x6 ?) s/ K& e7 q, Y聽佢地 ...
3 V3 w( ~. x0 ?5 c
請問係邊間呀,加連威老道上樓的一間嗎?
作者: Terry220022    時間: 2011-9-7 17:06     標題: 回復 5# peterchan01 的帖子

完全正確, 其實姊妹去旺角嘅Magic Beauty都有好多大碼衫賣架~
作者: peterchan01    時間: 2011-9-8 07:43

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-9-7 17:06 發表   : W3 j6 B" g, G+ p
完全正確, 其實姊妹去旺角嘅Magic Beauty都有好多大碼衫賣架~
# @6 o  J8 |7 M- d% q& S. z3 c7 Z
Magic beauty我有去呀
' B- ]5 A% T* H  X, H不過佢地好似買衫為主,絲襪就少D
, b+ R5 f% T$ x; W3 F  W6 s唔該哂
作者: skoo_hk    時間: 2011-11-16 11:06

馬莎及Private Shop便有XL碼,合190CM女士穿。我通常上淘寶或UKtights.com買。冬天記著買絲襪內衣呀!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0