標題: 我終於cd成功喇 [打印本頁]

作者: erica88    時間: 2011-9-7 22:49     標題: 我終於cd成功喇

好開心,終於cd成功了
作者: fish    時間: 2011-9-7 22:50

no photo no talk
作者: adam5354    時間: 2011-9-7 23:07

怎樣成功呢?分享一下吧!
作者: nuwkov    時間: 2011-9-7 23:47

得个讲,有几成功先……唔露面都出张相啊……
作者: Terry220022    時間: 2011-9-8 09:04

點成功法ar?有冇相睇下呢?
作者: celo    時間: 2011-9-8 12:57

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-9-7 23:07 發表   
9 I0 J. P4 A8 G# v* k5 w/ c怎樣成功呢?分享一下吧!
$ _: }6 |4 ]1 d有图有真相!
作者: JoJo1217    時間: 2011-9-8 15:31

想同大家分享喜悅, 不post相也不打緊, 但最少也描述一下做了什麽吧!
作者: princess    時間: 2011-9-8 16:50

congratulation!$ B* u. _" x3 S, Q6 q$ c
add oil!
作者: erica88    時間: 2011-9-8 16:52

唔好意思呀各位姊妹無相睇,小妹唔識用iphone post 相呀,: h8 q% l% r$ f; l" X
我描述下我尋晚點cd啦~6 H+ U+ I8 L) u' {! G0 i% A
我尋晚去左廟街搵我要既野(假髮同隠型bar)好開心搵齊了,
2 O6 |( H! ?9 x: G% o之後返到屋企急不及待就開始我既變身,著左隱型bar在加黑色bar,之後配黑底底加護舒寶,有塊仲有真m架,穿好後再加黑絲,之後穿了件小背心加雪舫裙,之後著對四寸高跟,
& Q- w( [" X6 ]1 P之後開始化妝(但本人未係好識化妝)因為本人一直以來都只穿女裝不會化妝,所以有點差 0 N6 X( P4 |# Y" `& ?/ R
化妝之後帶上假髮,望一望鏡,我開心到暈甘滯,原來自己都好似女仔架 ,之後我好有性興奮添,忍唔住比哂護舒寶,(不過化妝仲要好比心機學喔),希望遲d可以cd到出街街啦~~~
作者: JoJo1217    時間: 2011-9-8 17:58     標題: 回復 9# erica88 的帖子

"..... 之後配黑底底加護舒寶,有塊仲有真m架,..... "% ~$ \6 @* w/ M, A* \- w, y# E

- P% U, G! V' Z& {, I唔知我有無誤會呢,似乎樓主除咗鍾意CD之外重有「特殊癖好」咁喎。
3 j- h) m& S) A5 o, Y6 z
6 q$ H( {+ p9 o  B5 ^' \7 i

作者: wolford    時間: 2011-9-8 19:28

咁就叫成功? 你出埋街, 無人認出你真實性別先叫成功
作者: judy    時間: 2011-9-8 19:37

恭喜你cd成功了!記得分享圖片喔~
作者: 紫紫    時間: 2011-9-8 23:02

都係想睇圖多D
作者: cocolee608    時間: 2011-9-9 00:42

都好好啊   踏出第一步
作者: yyy333yyy999    時間: 2011-9-9 01:09

最好貼埋張相出來啦
作者: retsop12    時間: 2011-9-9 19:58

要繼續努力
作者: erica88    時間: 2011-9-9 23:00

多謝各位姊妹支持我呀~~我希望下次比到相你地睇啦
作者: ADA    時間: 2011-9-10 00:42

> 之後我好有性興奮添
& p! k- n! Y: c  e- ?
4 x9 u% f' e7 k1 { 其實正常來說  , 成功 CD 後係唔會  << 好有性興奮 >>
作者: marybb    時間: 2011-9-10 03:06

貼埋相的話效果會比較佳:)
作者: LovelyStephanie    時間: 2011-9-11 19:18

一句到尾, 相定老母?
8 `6 E% i( c4 D1 n
, y+ ~% h% Z* _$ y* h# e你呢個不孝子唔好為難伯母先得ga......

作者: FS6573    時間: 2011-10-2 20:13     標題: 回復 9# erica88 的帖子

你要小心被家人發現,很多會員先後中伏。
作者: pcken    時間: 2011-10-3 01:30

Any photo?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0