標題: 大家點收埋d裙同鞋...? [打印本頁]

作者: marybb    時間: 2011-9-12 01:35     標題: 大家點收埋d裙同鞋...?

因為我啊媽成日幫我執房...好難收埋d野lo...' G0 [4 L' ]% J) \; q
2 @& f" a2 r' J
大家會點收埋???...定係出去租地方放衫...??
作者: holland_rice    時間: 2011-9-12 02:25

我都想知呀,以前住宿社收埋好多唔知點算
作者: 萌章機    時間: 2011-9-12 03:56

同你們的家人講 [我是大人了~
* s& U9 p/ a: v$ |不用在幫我執房了~
' l. r/ t5 p, \7 D你一直同我執房~
- K6 Y, K2 w1 R4 _會令我一直依賴你同我執~2 Y) W7 L: N/ ~5 a
到我以後自己一個時~0 B4 ^  h3 p5 ~! D
執房這個簡單的行動也懶得做~
6 G% U9 S# w4 `3 _* d. F1 n所以比我自己執房啦~ 6 T( c7 G. y& z; f
唔好在入我房啦~]
- ^4 Y* @" ^" A% r2 E; G$ K
作者: regina1010    時間: 2011-9-12 06:22

我表妹一人住,她知我有這個嗜好,所以我D校裙及鞋都放在她家,外國長大的一向好開放的
作者: maywong8899    時間: 2011-9-12 09:59

找個尊放這類3既櫃桶,放好之後鎖住就可以
作者: ppoozine    時間: 2011-9-12 10:10

看看你的姐或妹摟
作者: willy    時間: 2011-9-12 18:17

我自己就全部放曬係出面迷你倉的LOCKER度. 因為屋企人大鐘意入我房摷我野......
作者: kkmonster    時間: 2011-9-12 21:10

唔會放係屋企
作者: anglelababy    時間: 2011-9-13 00:18

我放衣櫃最入~
作者: marylok    時間: 2011-9-13 13:27

如果是跟屋企人同住的 , 還是找個 locker 好 d
作者: wmyandlcy    時間: 2011-9-13 15:16

各位有無搵locker的門路??
4 E6 ?. }. v6 D& M
* x/ Q! @+ \! x但如果心血來潮,放在locker未無得即時cd??

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0