標題: 唔想再偷偷摸摸... [打印本頁]

作者: hahafa    時間: 2011-9-14 17:25     標題: 唔想再偷偷摸摸...

我屋企人係好守舊既人黎 佢地思想好傳統.... 我真係好想好似女仔咁 中意著咩就著咩:(4 i4 R3 T' T+ i3 S
我試過買絲襪番屋企 但都係等屋企人出哂街先偷偷地著... 之後又冇地方收埋 最後都丟左:(" T! \2 T; |: X: W' `1 m
我唔想偷偷摸摸呀 好辛苦!! 見到你地可以做自己想做既事 我真係好想好似你地咁 唉....
作者: sexol    時間: 2011-9-14 17:48

勇敢的,我地撐你
作者: samchung15915    時間: 2011-9-14 19:08

我都係好驚
作者: xcctvb    時間: 2011-9-14 20:43

有好多人比屋企人發現被迫掉晒d野' V" M: u! }% j$ P  L
唔係個個都你眼見咁自由自在
作者: wfcheung    時間: 2011-9-14 21:06

有能力的話,搬出去住
作者: qpzm1003    時間: 2011-9-14 21:29

大瞻d同屋企人商量,用真心去溝通
5 G7 h& O2 L2 ^6 m& Y. G! D2 t
) l2 ^/ \! M" [1 I% M$ L(不過好難做到)
作者: hahafa    時間: 2011-9-14 23:02

我屋企人係睇電視見到男扮女or女扮男 佢地都會係咁嘈 又話變態又話出街見到咁既人要行開d之類...
/ M9 T2 n5 d- E: K* W我只係買絲襪番屋企 都已經好驚:(
5 a; x! D$ A7 {* A2 S" {: ^如果有能力 搬到出去當然好啦 但依家我未有能力 只可以黎依度傾計同感受下..:(
作者: 紫;;]    時間: 2011-9-15 02:45

傻瓜. 相信這裡好多姊妹都系一樣甘樣ge ;)
* R0 _# \* x; [9 l( W. \1 W或許自己搵個秘密D GE 地方收埋佢 or 約埋幾個朋友一齊搬出去阿~~
作者: Suki_siu    時間: 2011-9-15 03:07

引用:
原帖由 hahafa 於 2011-9-14 05:25 PM 發表   
* _+ x+ Q. x8 r/ e% \我屋企人係好守舊既人黎 佢地思想好傳統.... 我真係好想好似女仔咁 中意著咩就著咩:(& I" v$ b/ r2 k
我試過買絲襪番屋企 但都係等屋企人出哂街先偷偷地著... 之後又冇地方收埋 最後都丟左:(
: K: `& w6 f% G9 K- F  D我唔想偷偷摸摸呀 好辛苦!! 見到你地可 ...
  c3 g0 s: b6 J1 b2 V* f! k3 q
下……其實我都係咁個咋喎……
& t5 G! T6 `3 ^我相信大部份會員都係……
, s8 ^. Y' f' K/ b7 L+ |  X我地又唔係可以好似d TB咁……有乜計, }! E. Q3 v: @6 R! w9 m6 @

( V, n( u! `( `[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2011-9-15 03:10 編輯 ]
作者: Terry220022    時間: 2011-9-15 13:29     標題: 回復 1# hahafa 的帖子

其實大部份姊妹都係好似妳咁架, 除非真係自己搬出嚟住la
作者: 校服收藏者    時間: 2011-9-15 14:41

題外話:其實有幾多人知絲襪原先係由男仔著既呢?' w' O' V, ?" @9 e3 p3 g
絲襪最初真係俾男仔著,後來唔知點解變左女仔著
0 P/ O/ i! O% X6 O; n3 Q. b仲要大行其道,變成女仔專利
# g9 Q0 O: O$ a0 e" G7 M近年出左男仔用絲襪
, X" j& W5 W& b, C# F0 g$ y6 j樓主你可以俾D資料你屋企人睇下絲襪既來源
, m0 b: L* O  J+ l等佢地知道左之後慢慢黎啦
作者: whitelove1021    時間: 2011-9-15 21:03

有時真係唔到你唔信邪...明明收得好好...硬係會比人發現........
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-9-15 22:15

我都係偷偷地著的,我諗呢度大部份的朋友,都係差吾多景況。
! _& x3 ?5 y% F9 b2 x# k4 f( q: ~& O7 C# e, q8 Z1 ^1 h. q* a( f
真係吾知幾時先可以正常咁著。之前睇過台灣有出男裝絲襪,但都未見流行起來。
作者: 1989    時間: 2011-9-21 02:22

me too ,真係好辛苦既 ..
作者: 好奇者    時間: 2011-9-21 23:28

只好等待社會思想改變,因為香港人太保守
作者: abc123456789    時間: 2011-10-20 23:52

我都等到屋企冇哂人先著得( [. m# e' A3 e, q* l) w
有時好想著但係屋企又有人
5 Y( `# `9 b6 }) v/ u冇得著

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0