標題: 買校服.... [打印本頁]

作者: WING201314    時間: 2011-9-18 23:32     標題: 買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
作者: peterxx    時間: 2011-9-19 01:49

去"健身"
5 c3 N$ `8 J5 Q  Y3 e1 CDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有. l. I- G- _" L5 |; Z3 L
如果冇可以俾相佢做
作者: WING201314    時間: 2011-9-19 08:59

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   ! q) \/ M3 o4 a5 R
去"健身"/ J+ ~; T( P6 i4 ]% [
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
3 i! j) I5 Z0 n" ?如果冇可以俾相佢做
- S' ?7 a$ D# x4 W1 h! C1 r" g8 X係邊到泥,有冇長細地紙
作者: uniformx    時間: 2011-9-19 09:33

寄生蟲不爬文" i( ~  I& u5 p
渡船街boss commerce ctr地舖
$ ]2 s+ K! ~* ?(八文樓對面)
作者: willy    時間: 2011-9-19 20:27

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
7 o, B  E& M0 S+ x; Q; E% i3 w去"健身"
; B8 Y5 l, b7 W9 N9 b+ `DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
0 O" A# t9 [3 p& K2 i# b如果冇可以俾相佢做
6 l7 W' J! G# P2 ?' F9 l  v& Q: }3 w( @% A# Z! k) ]
如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
作者: peterxx    時間: 2011-9-20 00:53

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
8 n! {1 t( e& l5 m2 y# e5 C# P, @6 v

: C* U1 M+ o: K( I如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
+ o$ G+ D0 T7 ^  \* ~
$ S0 y+ s4 x* m$ V* P( ?" u, y: Y$ m: L: x" i* z
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇6 l" s. Y7 i/ X$ u& V+ {
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色# x- b" \! T# g. y/ {# ?# H1 B
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
作者: West    時間: 2011-9-20 01:05

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   
; @; d& x/ @0 q! M5 f' P7 S& s
  u6 W3 w; K( T+ z( h) i
  Q) M! t- m' y
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇; o5 u& f2 e% M# V8 x' E
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
! @( c- Q) x9 T3 }% k  ]9 M過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
' e& S6 M, M5 {: F0 R咁我都考慮下去做套聖心商科先
作者: zero2000    時間: 2011-9-21 21:30     標題: 回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
作者: willy    時間: 2011-9-21 21:45

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   5 V* d4 |  n2 ?4 C6 `* z9 s
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
/ J- ^: _  _4 Q2 [9 A4 w/ d' p% V: A% {* l" U5 z
佢D料真係唔差, 係物有所值的.
作者: jg400hk    時間: 2011-9-26 00:30

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   3 I! q* Q1 d# b, z. R, @
( E3 J* y# K) u4 M" ~2 b
咁我都考慮下去做套聖心商科先
. r$ k  p0 d) E* H
5 O1 R6 I) M0 N# h你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。
作者: kingphone    時間: 2013-7-1 16:16

昌記最方便
作者: henry2007    時間: 2013-7-6 15:32

等我去試下先
作者: EarlyLight    時間: 2013-7-8 14:39

去豊昌順啦,咩都有
作者: yn_hazel    時間: 2013-8-12 01:19

MK Tim記

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0