標題: 我想搞活動丫~=] [打印本頁]

作者: Suki_siu    時間: 2011-10-6 01:17     標題: 我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~. s2 D3 A2 m. F& g7 h
搞到我都多左想出街既感覺~
/ u2 D. ]) Z+ i  U- n  U$ ?一黎冇咁辛苦~/ A2 `6 ^& O; H2 ^: u6 k9 F$ l6 K
二黎可以多d衫姐姐染染~, m4 {; T: p- u. I4 |
但都唔知搞咩好……2 @9 k* {/ q) _: I. [5 D* C7 |
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~2 i9 B5 Z( `) B
不過化定去都得~<----如果係去我會 ! @5 ]1 _6 u- Y2 {8 K* A
$150~250(多數夜晚10:00到早上)8 H9 `, y* Q5 Q4 \
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間  w  ?( |& n8 Z3 S( ^* P4 r
價錢就要睇下幾多人同租咩屋~
9 A" a) I1 c& F' ~7 r! B* N. d/ O% l以上兩個活動都已經進行過~
2 ^( f) N6 r2 M# {6 i7 E個感覺都良好同開心~: w7 ^2 ~, ?0 g& @4 Z7 i" v
所以黎緊希望可以再同大家見面~
; N+ t: r9 M+ |& i# d' O同埋開開心心玩返晚~=]$ ?3 x$ ~$ D* p5 I) u
大家比d意見啦~
作者: 露姬    時間: 2011-10-6 04:53

當然渡假屋好啦~
作者: abc2010    時間: 2011-10-6 10:44

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
作者: adam5354    時間: 2011-10-6 11:24

Halloween 蘭桂坊
7 T/ b% F* k2 c4 a$ G8 @8 f8 e3 G' b9 j! t7 c1 q4 t6 A
作者: ckn1031    時間: 2011-10-6 20:06

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
作者: tyhnjki    時間: 2011-10-7 07:20

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...
作者: 露姬    時間: 2011-10-8 13:59

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   2 S+ b0 V9 R  w. W9 H, Q
反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
; R7 V; }* k2 }) T9 S* o, a8 {
) G( d  r: c( I/ K
係係係係係~~~XDDD1 D8 _0 H3 O5 i5 J# m! ?1 S5 N/ i4 ?
心儀又不見人了~
作者: peterxx    時間: 2011-10-9 10:59

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家! m/ |, i  {  a2 ^
之前D渡假屋活動冇左GEI?
/ E  {6 D% |) ^3 H& [不過有活動的話未大膽到公開影左D相
作者: elainelee999    時間: 2011-10-14 02:04

啊!我要報名, 幾時搞呀?
作者: kennypong    時間: 2011-11-11 16:08

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿
作者: kennypong    時間: 2011-11-23 15:17

樓主快DE搞LA
作者: tyhnjki    時間: 2011-11-23 20:25

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
! P% x) B& @" S; E  M' X由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
0 d9 L' W* t, v" q+ R& S 原來識左十年咁耐...
& F3 K' N5 Q, `0 m) |話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..
作者: anthonyhk    時間: 2011-11-25 03:24

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   # x% m" }7 g, Y; M5 `; C
而家開始凍嚕~8 m2 ~2 P0 h  L( |1 M: \
搞到我都多左想出街既感覺~, r( k2 S7 v+ G
一黎冇咁辛苦~! |0 L! x5 W/ B6 H# i% H, q
二黎可以多d衫姐姐染染~; ^3 u4 c; q8 n  ]" R  g
但都唔知搞咩好……( o( U+ ^1 @+ O2 D3 ^( W
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~0 R+ `; a; c) s' v
不過化定去都得~
* k6 z4 K8 [; a7 N' y$ E0 g$ ^CEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0